9 van de grootste muziekvideo's voor ensembles

Inhoudsopgave:

9 van de grootste muziekvideo's voor ensembles
9 van de grootste muziekvideo's voor ensembles
Anonim

Het is geen geheim dat beroemdheden gekke schema's hebben. Ze moeten vaak reizen voor hun werk, wakker worden voor vroege beltijden en met veel projecten tegelijk jongleren. Deze schema's zijn vaak zo gek dat ze hun persoonlijke relaties bedreigen. De relatie tussen Kim Kardashian en Pete Davidson eindigde omdat ze moeite hadden om hun relatie in evenwicht te brengen met hun werkschema's.

De schema's van sommige beroemdheden zijn zo gek dat hele projecten moeten worden opgeschort om te wachten tot ze vrij zijn. Het langverwachte derde seizoen van HBO's Euphoria komt mogelijk pas in 2024 uit, omdat Zendaya net zo volgeboekt en druk is. Sommige artiesten zijn er echter in geslaagd om momenten te vinden waarop enkele van de meest gevraagde beroemdheden vrij zijn om te schitteren in een uitgebreide muziekvideo. Lees verder om enkele van de grootste muziekvideo's van het ensemble van de afgelopen decennia opnieuw te bekijken.

9 Bad Blood – Taylor Swift

In 2015 slaagde Taylor Swift er op de een of andere manier in om enkele van de grootste namen in Hollywood te verzamelen voor haar videoclip 'Bad Blood'. "Bad Blood" sterren Zendaya, Gigi Hadid, Cara Delevingne, Hayley Williams, Karlie Kloss, Jessica Alba, Ellen Pompeo, Mariska Hargitay en Cindy Crawford (en dat is niet eens een volledige lijst!). In de video schitteren ook Kendrick Lamar, de artiest in de videoversie van het nummer.

8 Vrijheid!’90 – George Michael

George Michael's videoclip voor "Freedom! '90" bevatte enkele van de meest iconische supermodellen tot nu toe. Supermodellen Linda Evangelista, Naomi Campbell, Cindy Crawford, Christy Turlington en Tatjana Patitz zijn allemaal lip-gesynchroniseerd met wat een van de meest herkenbare nummers van George Michael is geworden. Toen ze sprak over de blijvende impact van de videoclip, zei Cindy Crawford: "[De video] viel samen met de 'geboorte' van het supermodel en bracht muziek en mode op een spannende manier samen."

7 Leuk voor wat – Drake

Drake besloot zijn muziekvideo 'Nice For What' te maken over machtige vrouwen in de entertainmentwereld. De video opent met acteur en regisseur Olivia Wilde en toont vervolgens een shot van ballerina Misty Copeland. In de video spelen ook Issa Rae, Yara Shahidi, Jourdan Dunn, Tracee Ellis Ross, Tiffany Haddish, Zoe Saldaña, Rashida Jones, Emma Roberts, Syd, Elizabeth en Victoria Lejonhjärta en Michlle Rodriguez.

6 Ik ben overstuur – Drake (opnieuw)

Drake was in 2018 goed bezig. Drake-fans die al lang bekend zijn, weten dat hij zijn carrière begon als Jimmy Brooks in Degrassi: The Next Generation. Drake, ook bekend als Aubrey Graham, schokte Degrassi-fans toen hij een Degrassi-reünie organiseerde voor zijn "I'm Upset"-video. In de video spelen veel van de castleden van de geliefde show, waaronder Nina Dobrev, Shane Kippel, Jake Epstein, Christina Schmidt, Andrea Lewis, Melissa McIntyre, Sarah Barrable-Tishauer, Jake Goldsbie, Miriam McDonald, Lauren Collins en Cassie Steele.

5 Girls Like You – Maroon 5 (feat. Cardi B)

Maroon 5 heeft ook besloten om krachtige vrouwen te eren in hun video voor 'Girls Like You'. Gal Gadot, Millie Bobby Brown, Ashley Graham, Jennifer Lopez, Mary J. Blige, Rep. Ilhan Omar en vele anderen schitterden in deze video. Adam Levine bood zelfs een ondersteunende hand aan gepensioneerde turnster Aly Raisman, die had onthuld dat ze seksueel was misbruikt door Larry Nassar. Aan het einde van de video omhelsde Adam zijn vrouw Behati, die zich bij hem voegde met hun baby.

4 Dank U, Volgende – Ariana Grande

Ariana's "thank u, next"-video is niet alleen een eerbetoon aan enkele van de grootste films uit de vroege jaren 2000, maar bevat ook enkele van Ariana's superberoemde vrienden. Colleen Ballinger, Troye Sivan, Kris Jenner en Victoria Monét schitterden allemaal in de video. Jennifer Coolidge van Legally Blonde en Jonathan Bennett en Stefanie Drummond van Mean Girls verwezen allemaal naar hun eerdere rollen. Ten slotte voegden Ariana's voormalige Victorious-collega's Elizabeth Gillies, Daniella Monet en Matt Bennett zich ook bij haar voor de video.

3 Boys – Charli XCX

In de loop der jaren heeft Charli XCX verschillende succesvolle nummers uitgebracht, en haar nummer "Boys" was niet anders. Het nummer is niet alleen super pakkend, maar de muziekvideo bevat ook enkele van de beroemdste mannen in de entertainmentindustrie. Joe Jonas, Charlie Puth, Cameron Dallas, Sage the Gemini, Mark Ronson, G-Eazy, Aminé, Wiz Khalifa, Ty Dolla $ign, wiil.i.am, Khalid en vele anderen zijn te zien in de leuke video voor dit nummer.

2 M. I. L. F $ - Fergie

Voortzetting van het thema van empowerment van vrouwen, Fergie's video voor "M. I. L. F $" viert enkele van de beroemdste moeders van Hollywood, AKA "Moms I'd Like to Follow." Kim Kardashian, Chrissy Teigen, Devon Aoki, Alessandra Ambrosio, Ciara, Gemma Ward en een paar andere modelmoeders schitterden allemaal in de video. In de video lopen de moeders rond in "M. I. L. F Ville" en geven ze hun eigen draai aan het beroemde "Got Milk?" advertenties.

1 WAP - Cardi B en Megan Thee Stallion

In augustus 2020 bevestigden Cardi B en Megan Thee Stallion's video voor "WAP" de status van het nummer als een hit. De video bevatte Kylie Jenner, Normani, Rosalía, Rubi Rose, Mulatto en Sukihana. Net als Fergie's "M. I. L. F $", stelden de teksten en video voor "WAP" vrouwen in staat om de controle over hun seksualiteit terug te krijgen.

Aanbevolen: