Iedereen Pete Davidson dateerde van vóór Kim Kardashian

Inhoudsopgave:

Iedereen Pete Davidson dateerde van vóór Kim Kardashian
Iedereen Pete Davidson dateerde van vóór Kim Kardashian
Anonim

The King of Staten Island Pete Davidson is zeker niet nieuw voor de publieke opinie over zijn persoonlijke leven, komedie en carrièremoves. Nadat hij acht seizoenen lang een acteur, stand-upcomedian en een vaste klant op SNL was geworden, viel hij ook op als het gaat om het kaliber van vrouwen waarmee hij zich nestelt, hoe onwaarschijnlijk en leeftijdsgebonden een dergelijke koppeling ook mag zijn zijn.

In oktober 2021, na een gescripte knuffel op het scherm tussen de 41-jarige Kim Kardashian en de 28-jarige Pete Davidson op SNL, waar ze Aladdin en Jasmine speelden, ging het gerucht dat de twee een item waren. Uiteindelijk kregen fans bevestiging over deze twee dating. Helaas, na 10 maanden sinds de ontmoeting van het paar op SNL, hun liefdesnest en een reeks Instagram-pda's en foto's, getatoeëerde liefdesgebaren, date-avonden, rode loper-debuut, een reality-tv-optreden en interviews door Kim stromende over Pete, de twee genaamd het stopt vanwege hun zeer drukke carrière.

Dus, voor een hete romance met SKIMS-oprichter en reality-tv-ster Kim Kardashian, hier is een overzicht van iedereen die Pete Davidson heeft gedateerd.

8 Pete gedateerd Girl Code Star Carly Aquilino

Pete Davidson en Carly Aquilino
Pete Davidson en Carly Aquilino

Pete had in 2015 een relatie met Girl Code-ster en collega-komiek Carly Aquilino, voordat ze binnen het jaar uit elkaar gingen. Carly zou haar korte romance met de komiek hebben toegesproken, toen ze in juni 2018 reageerde op het nieuws van Pete's verloving met Ariana Grande. Ze blijven nog steeds bevriend met Carly, samen met in Pete's film The King of Staten Island uit 2020.

7 Pete Davidson was stapelverliefd op Umbrella Academy-actrice Cazzie David

Pete Davidson en Cazzie David
Pete Davidson en Cazzie David

In wat misschien de langste relatie van Pete tot nu toe is, begon Pete Davidson begin 2016 te daten met Cazzie David, de dochter van Larry David. Pete sprak zelfs met People over zijn immense liefde voor Cazzie. Er waren berichten dat Pete haar meerdere keren een voorstel had gedaan, maar ze wees zijn voorstellen af. Zoals verwacht liet hij verschillende tatoeages van Cazzie zetten, maar de relatie eindigde in 2018. In haar boek No One Asked For This uit 2020 sprak Cazzie over haar beslissing om er een einde aan te maken, omdat de dingen tussen hen giftig werden door de gevoelige staat van zijn geestelijke gezondheid. Ze probeerde de romantiek later weer op te rakelen, maar Pete was al verder.

6 Pete Davidson was verloofd met muzieksuperster Ariana Grande

pete davidson ariana
pete davidson ariana

De korte relatie van Pete Davidson en Ariana Grande had een blijvende indruk op iedereen. Nadat ze hun SNL-debuut hadden gemaakt in dezelfde aflevering van de langlopende sketchcomedy-serie, begonnen de twee te daten in mei 2018, nadat Pete's romance met Cazzie David op zijn einde was, evenals Ariana Grande's met Mac Miller. Ze maakten hun relatie in mei officieel op Instagram, verloofden zich en gingen samenwonen in juni, debuteerden als koppel op de rode loper van de MTV Video Music Awards in augustus, adopteerden een varken, maakten speciale inkten op hun lichaam en noemden het toen stopt nadat Ariana's ex Mac Miller in september stierf aan een overdosis. Zijn plotselinge dood was de belangrijkste factor achter de splitsing, waarbij Ariana een emotioneel wrak was.

5 Pete Davidson had een interessante romance met Kate Beckinsale

Afbeelding
Afbeelding

Pete Davidson had het internet in een razernij toen hij in januari 2019 werd gespot met Underworld-ster Kate Beckinsale op een Golden Globes afterparty. Afgezien van het leeftijdsverschil van 20 jaar waardoor mensen aan het praten waren, werden de twee gefotografeerd tijdens een diepe make-outsessie bij een hockeywedstrijd. Pete verklaarde dat Kate hem hielp met zijn psychische problemen. De twee gingen in april uit elkaar, net toen hij behandeling zocht voor dezelfde psychische problemen.

4 Pete werd gespot met Margaret Qualley en was zelfs haar plus één

Pete Davidson en Margaret Qualley hand in hand
Pete Davidson en Margaret Qualley hand in hand

Pete Davidson kreeg een snel herstel van de geestelijke gezondheid toen hij in augustus 2019 met de actrice Once Upon a Time in Hollywood begon te daten. Voor iets dat niet nieuw is voor de komiek en acteur, werd het snel serieus. Hij vergezelde de actrice zelfs naar het filmfestival van Venetië in 2019 voor de première van haar film " Seberg ", en samen verkenden ze Italië. In oktober, amper twee maanden later, gingen ze uit elkaar.

3 Pete had een vakantieromantiek met model Kaia Gerber

Pete Davidson en Kaia Gerber hand in hand
Pete Davidson en Kaia Gerber hand in hand

Pete Davidson ging snel verder met model Kaia Gerber, die 18 was terwijl Pete 26 was op het moment van daten. De twee werden in oktober 2019 samen gespot terwijl ze samen aan het dineren waren en werden een maand later hand in hand gefotografeerd toen hij zich bij haar voegde voor de bruiloft van een vriend in Miami. Helaas hield de vakantiegeest deze twee niet vrolijk toen ze in januari 2020 hun eigen weg gingen, terwijl Pete terugkeerde naar de afkickkliniek. Pete sprak over veel meegemaakt hebben tijdens de relatie, en het was niet het juiste moment.

2 Zangeres Olivia O'Brien beweerde dat ze met Pete uitging, maar hij ontkende het

Olivia O'Brien zegt dat Pete Davidson het uitmaakte via sms
Olivia O'Brien zegt dat Pete Davidson het uitmaakte via sms

Nieuws verspreidde zich begin 2021 dat Pete zangeres Olivia O'Brien op het laagst zag. De zangeres bevestigde meer dan een jaar later dat ze eind 2020 tijd doorbracht met de SNL-ster, en hij vertelde haar via een sms dat hij oog had voor een andere vrouw, en haar in feite zag. Dit werd echter ontkend door een vertegenwoordiger van Pete aan E!News, eraan toevoegend dat de twee alleen vrienden waren. Over wat Olivia tot Pete aantrok, zei ze dat hij knap, lief en grappig was.

1 Pete dateerde met diamant van het seizoen Pheobe Dynevor, maar de afstand was een obstakel

PETE DAVIDSON EN PHEOBE DYNEVOR
PETE DAVIDSON EN PHEOBE DYNEVOR

Bridgerton breakout-ster Phoebe Dynevor gaf een geweldige prestatie in de adembenemende Netflix-serie die in december 2020 in première ging. Vervolgens ging ze Pete's lange Hollywood-datinglijst maken, zoals de datinggeruchten van het paar in maart 2021 bleken te zijn om eerlijk te zijn. De twee maakten hun koppeldebuut op Wimbledon in juli 2021, maar beëindigden de relatie een maand na het debuut. Er werd gezegd dat de lange afstand de belangrijkste factor was die tot de breuk leidde.

Aanbevolen: