Iedereen met Kirsten Dunst dateerde voordat ze met Jesse Plemons trouwde

Inhoudsopgave:

Iedereen met Kirsten Dunst dateerde voordat ze met Jesse Plemons trouwde
Iedereen met Kirsten Dunst dateerde voordat ze met Jesse Plemons trouwde
Anonim

Sinds haar doorbraakdebuut als Claudia in Interview With A Vampire, stal Kirsten Dunst vele harten op het scherm en daarbuiten voordat ze liefde vond met Jesse Plemons. Ze ontmoetten elkaar tijdens de opnames van seizoen 2 van Fargo, een duistere komische misdaadbloemlezing, en zijn nu gelukkig getrouwde ouders van twee zonen, Ennis Howard en James Robert.

Kirsten vertelde PorterEdit: "Hij is mijn favoriete acteur - de beste waar ik ooit mee heb gewerkt. Ik wist gewoon dat hij voor altijd in mijn leven zou zijn. Ik wist niet welke hoedanigheid dat op dat moment zou zijn. Wanneer [Fargo] was voorbij, ik miste hem gewoon vreselijk. We kwamen pas een jaar later bij elkaar. We waren allebei zo slim dat we ons afvroegen of de connectie alleen maar was omdat we samenwerkten. Maar het was echt." Het paar is uitgeroepen tot Hollywood's meest onderschatte koppel, wat ironisch is gezien het feit dat de hieronder beschreven relaties van Kirsten nu officieel overschat zijn.

8 Jacob Hoffman (1998)

Hofman met Jacob
Hofman met Jacob

Kirsten en Jacob waren in 1998 gewoon puppyliefdes, die elkaar ontmoetten via Wag the Dog, via zijn vader en haar toenmalige co-ster, Dustin Hoffman. De jonge geliefden verwelkten door te vroeg in hun leven te bloeien, in een tijd waarin ze allemaal hun eigen reis begonnen en een carrière begonnen. Daarna studeerde Kirsten af aan de Norte Dame en filmde ze The Virgin Suicides, en ze bleven vrienden en herenigden zich in 2010 op het Tribeca Film Festival.

7 Ben Foster (2000 tot 2001)

Ben Foster
Ben Foster

Kirsten en Ben dateerden van 2000 tot 2001 terwijl ze samenwerkten aan de film Get Over It (2001), maar de relatie eindigde voordat de film in première ging. In Rolling Stone uitte Kirsten haar afkeer van romances tussen acteurs, omdat dat soort relaties volgens haar verstoord worden door het vissenkom-effect. Toen ze gefeliciteerd werd met haar overtuigende optreden tijdens de scène waarin ze verliefd werden, antwoordde Kirsten: Dat was een reshoot. We waren toen al uit elkaar.”

6 Tobey Maguire (2001)

tobey maguire en kirsten dunst spider-man
tobey maguire en kirsten dunst spider-man

Tobey en Kirsten begonnen te daten tijdens het filmen voor de eerste Spider-Man-film, maar gingen uit elkaar voordat de productie van Spider-Man 2 begon vanwege oneerlijke salarisverschillen. In een interview met The Independent zei Kirsten: "Het loonverschil tussen mij en Spider-Man was erg extreem. Ik dacht er niet eens over na. Ik dacht gewoon: 'Oh ja, Tobey speelt Spider-Man.' Maar weet je wie er op de cover van de tweede Spider-Man-poster stond? Spider-Man en ik."

5 Jake Gyllenhaal (2002 tot 2004)

Kirsten Dunst en Jake Gyllenhaal
Kirsten Dunst en Jake Gyllenhaal

Kirsten en Jake ontmoetten elkaar via haar co-ster in Mona Lisa Smile en zijn zus, Maggie, en hadden bijna twee jaar een relatie, ondanks de afkeuring van haar moeder. Ze woonden samen in Hollywood Hills en deelden een Duitse herder, maar gingen uiteindelijk uit elkaar vanwege radicaal verschillende voorkeuren in levensstijlen - wat bewijst dat moeders het altijd het beste weten! Ze hielden geen contact en ze gaf later in Allure toe: "Het zou leuk zijn om hem te zien. Maar we zijn geen goede vrienden."

4 Fabrizio Morretti (2007)

Kirsten en Fabrizio hadden in 2007 een korte affaire die maar een paar maanden duurde, maar ze leken veel plezier samen te hebben. Fabrizio is de drummer van The Strokes, en was vroeger verbonden met Drew Barrymore en Kirsten Wiig. Hij en Kirsten waren vaak in het openbaar gezien terwijl ze van elkaars gezelschap genoten voordat ze hun eigen weg gingen en hebben sindsdien niet veel meer over elkaar gedeeld.

3 Johnny Borrell (2007)

Kirsten en Johnny, frontman van de band Razorlight, hadden in 2007 zeven maanden een relatie en gingen dat jaar zelfs als koppel naar het Met Gala. Ze gingen snel uit elkaar nadat ze gingen samenwonen omdat ze ontdekte hoe rommelig hij echt was en zijn destructieve aard niet kon uitstaan. Hij gaf toe dat zijn slechte gewoonten resulteerden in hun splitsing, en ze zei: "We willen allemaal de slechterik die je niet geeft wat je wilt."

2 Jacob Soboroff (2008 tot 2009)

Kirsten ging uit met Jacob, een documentairemaker met wie ze werkte aan een documentaire over Amerikaanse kiezers en hoe deelname achterblijft bij de wereld. "Door hier deel van uit te maken, leer ik me constant nieuwe dingen", riep Kirsten uit. "Ik voel me helemaal vereerd en was echt trots om te stemmen, en ik ben nog nooit zo trots geweest om in mijn hele leven te stemmen." Het effect van de documentaire duurde langer dan de relatie toen ze in 2009 uit elkaar gingen.

1 Jason Boesel (2010 tot 2011)

Jason Boesel en Kirsten Dunst
Jason Boesel en Kirsten Dunst

Kirsten en Jason dateerden van 2010 tot 2011 en gingen uit elkaar vanwege tegenstrijdige werkschema's, maar vergaarden geen kwaad bloed tussen elkaar. Over hun relatie zei Kirsten: "[Jason's] houdt niet van feesten en het werkt. We hebben vergelijkbare schema's: lange vrije tijd en periodes van gek werk. Als ik klaar ben met werken, reis ik om bij hem te zijn. Het is speciaal.'' Beide partijen leiden nu een gescheiden leven en zijn gelukkig vervuld met nieuwe partners.

Aanbevolen: