Teen Mom': waar zijn ze nu?

Inhoudsopgave:

Teen Mom': waar zijn ze nu?
Teen Mom': waar zijn ze nu?
Anonim

De vrouwen van MTV's hitshow, Teen Mom, werd van de ene op de andere dag een sensatie nadat ze voor het eerst op 16 & Pregnant was verschenen. Kijkers hebben deze vrouwen door ongelooflijke hoogtepunten en hartverscheurende dieptepunten zien gaan. Ze hebben zeker een lange weg afgelegd. Terwijl sommigen van hen het buitengewoon goed voor zichzelf hebben gedaan, hebben anderen de krantenkoppen gehaald om de verkeerde redenen.

Van deelname aan de filmindustrie voor volwassenen en een tijdje achter de tralies, tot ontslag bij Teen Mom en bittere voogdijgevechten. Controverse is niet verrassend als het gaat om de vrouwen die we hebben leren kennen en liefhebben. Als je je hebt afgevraagd wat ze hebben uitgespookt - het is veel, sommigen hebben meer baby's gekregen, anderen hebben de boot gekregen van MTV. Eén ding is zeker, ze zijn allemaal bezig gebleven.

10 Kailyn Lowry heeft onlangs nog een baby gekregen

Kailyn Lowry met haar kinderen
Kailyn Lowry met haar kinderen

Kijkers maakten kennis met Kailyn Lowry in het eerste seizoen van Teen Mom, de 29-jarige is nu moeder van vier kinderen. Haar tien jaar durende carrière op reality-tv heeft deuren en kansen voor haar geopend. Ze verdient naar verluidt $ 400.000- $ 500.000 per seizoen en heeft ook andere geld verdienende ondernemingen.

In het geval je je ooit hebt afgevraagd wat Kailyn nog meer heeft uitgespookt: ze heeft haar eigen haarverzorgingsbedrijf, heeft een podcast en is een bestsellerauteur. Met de nieuwe toevoeging aan haar familie doet het extra inkomen zeker geen pijn.

9 Maci en Taylor McKinney gaan niet scheiden

Maci McKinney-familie
Maci McKinney-familie

Teen Mom OG-sterren Maci en Taylor McKinney's huwelijk is al een tijdje gehuld in echtscheidingsgeruchten. Berichten over problemen in het paradijs halen de krantenkoppen, maar het paar doet het nog steeds goed en vierde zelfs hun vierde verjaardag in oktober 2020.

Maci en Taylor hebben samen twee kinderen, terwijl Maci een zoon heeft, Bentley, uit een eerdere relatie. Ze had Bentley met Teen Mom alum Ryan Edwards, die werd ontslagen uit de show.

8 Amber Portwood is in een bittere voogdijstrijd over haar zoon

Amber Portwood en Leah
Amber Portwood en Leah

Amber Portwood heeft een lange dag achter de rug sinds haar tumultueuze relatie met toen-vriend Gary Shirley in het eerste seizoen van Teen Mom. De twee co-ouderen hun dochter Leah prachtig en delen 50/50 voogdij.

Het komt tot een akkoord over de voogdij over haar zoon James, dat was moeilijk. De realityster en ex-vriend Andrew Glennon zijn verwikkeld in een bittere strijd om de voogdij over hun zoon James. Amber kreeg ook een straatverbod tegen Glennon nadat hij haar bezoek aan James ontkende.

7 Cheyenne Floyd verwacht baby nummer twee

Cheyenne Floyd en Ryder
Cheyenne Floyd en Ryder

Cheyenne Floyd sloot zich aan bij Teen Mom in het zevende seizoen, en kijkers hebben gezien hoe zij en haar ex, Cory Wharton, succesvol co-ouder zijn van hun dochter Ryder. Terwijl sommige fans hadden gehoopt dat de exen zich zouden verzoenen, zou dat nooit het geval zijn.

Vanaf 2020 gaven Cheyenne en ex-vriend Zach Davis met wie ze af en toe een date had toen ze zich bij de cast van Teen Mom voegde hun relatie een nieuwe kans en verwachten ze samen een baby.

6 Janelle Evans werd gediagnosticeerd met een 'zeldzame' spinale stoornis

Janelle Evans met haar kinderen
Janelle Evans met haar kinderen

Teen Mom 2 alum Jenelle Evans werd ontslagen uit de show, maar is een vaste waarde in het nieuws gebleven vanwege haar dramatische liefdesleven. Janelle heeft onlangs aangekondigd dat haar 11-jarige zoon Jace nu bij haar woont, hij woont al sinds zijn geboorte bij zijn grootmoeder.

De moeder van drie kinderen verloor ooit tijdelijk de voogdij over haar twee kinderen na een incident met haar man. Jenelle werd onlangs ook gediagnosticeerd met een zeldzame spinale aandoening.

5 Mackenzie en Josh McKee proberen hun huwelijk nog een keer

Mackenzie en Josh McKee
Mackenzie en Josh McKee

Teen Mom 3, ster Mackenzie Mckee heeft het goed voor zichzelf gedaan. De moeder van drie is een fitnessmodel en heeft een fitness- en gezondheidsprogramma genaamd Body By Mac. Ze onthulde onlangs ook dat ze een baan als competitieve cheerleading-coach was aangeboden.

Misschien is de meest recente ontwikkeling in haar leven het feit dat ze zich heeft verzoend met haar man Josh, die ze ervan beschuldigde haar te hebben bedrogen met haar neef.

4 Farrah Abraham heeft geen tienermoeder nodig om geld te verdienen

Farrah-Abraham-Sophia
Farrah-Abraham-Sophia

Na zeven seizoenen van Teen Mom te hebben gespeeld, werd Farrah Abraham ontslagen uit de populaire MTV-show vanwege haar werk in de porno-industrie. Kijkers waren getuige van Farrah's moeizame relatie met haar moeder en haar twijfelachtige opvoeding van haar dochter Sophia.

Zonder de Teen Mom-controles die binnenkwamen, zette Farrah andere ondernemingen in om zichzelf en haar dochter te onderhouden. Ze heeft een meditatie-app en verschillende partnerschappen en sponsoring met verschillende bedrijven.

3 Leah Messer leeft haar beste leven en concentreert zich op zichzelf

Leah Messer en haar dochters
Leah Messer en haar dochters

Leah Messer had een van de meest dramatische verhaallijnen op Teen Mom 2, de moeder van drie heeft het absoluut niet gemakkelijk gehad. De tweemaal gescheiden 28-jarige is momenteel single en concentreert zich op zichzelf.

Leah is momenteel single en concentreert zich op haar zelf, vertelde ze Us Weekly: "Ik date met een stel mensen, doe mijn ding, leef mijn beste leven, en als de juiste langskomt, fantastisch. Ik ben volkomen tevreden met hoe het nu is."

2 Briana DeJesus zet het record recht over de stopgeruchten

Briana DeJesus poseert met dochters, Stella en Naveah, voor een bakstenen muur
Briana DeJesus poseert met dochters, Stella en Naveah, voor een bakstenen muur

Teen Mom 3-ster, Brianna DeJesus heeft het record rechtgezet over geruchten dat ze zou stoppen met de show. De moeder van twee bekritiseerde MTV in een reeks nu verwijderde tweets, waarin ze beweerde dat ze het zat was om oneerlijk behandeld te worden en dat ze haar niet genoeg betaalden om de mishandeling te verdragen.

Dit bracht velen ertoe te geloven dat ze de Teen Mom-franchise zou verlaten. De realityster weerlegde de geruchten echter en beweerde dat ze in de show zou blijven "zolang MTV haar zal hebben."

1 Catelynn en Tyler B altierra verwachten baby nummer vier

Catelynn-Tyler B altierra-kids
Catelynn-Tyler B altierra-kids

Catelynn Lowell en Tyler B altierra zijn de favorieten van Teen Mom-fans die al samen zijn sinds de middelbare school. Het paar heeft samen drie kinderen en kreeg in 2020 een miskraam.

Drie maanden na het hartverscheurende verlies kondigde Catelynn aan dat ze baby nummer vier verwachtten. De Teen Mom-ster vertelde Celebuzz: "We zijn gezegend dat we nog een baby hebben om van te houden en op te voeden", zei Lowell. "Vooral na onze miskraam zijn we zo dankbaar!"

Aanbevolen: