Dit zijn de meest iconische rollen van Jonah Hill

Inhoudsopgave:

Dit zijn de meest iconische rollen van Jonah Hill
Dit zijn de meest iconische rollen van Jonah Hill
Anonim

Jonah Hill is al heel lang in Hollywood. Hij is een zeer getalenteerde acteur en hij is in staat om elke rol die hem wordt gegeven gemakkelijk in te passen en uit te voeren. Hij is ook een interessante man om mee samen te werken op de set. Zowel Brad Pitt als Leonardo DiCaprio hadden onvergetelijke ervaringen tijdens het werken met Jonah Hill.

Hoe lang Hill al in Hollywood is, heeft hij een behoorlijk aantal rollen verzameld. Veel van hen hebben hem als een hilarisch personage, maar hij kan veel soorten personages spelen. Dat gezegd hebbende, blijf scrollen om de meest iconische rollen van Jonah Hill te zien.

8 21 Jump Street - 2012

Jonah Hill schittert in 21 Jump Street samen met Hollywood-hartbreker Channing Tatum. Beiden spelen de politie die in de geheime Jump Street-eenheid zit. Om een kans te krijgen een gevaarlijke drugsbende op te pakken, gaan ze undercover als middelbare scholieren. Ze geven hun politie-persona op om zich als ongemakkelijke tieners te gedragen. Het interessante van deze film is dat de grootste uitdaging waarmee ze worden geconfronteerd niet de drugsbende is, maar het herbeleven van de verschrikkelijke verschrikkingen van de middelbare school. Jonah Hill is ronduit uitstekend in zijn rol als Schmidt. Hij is in staat om een ongeëvenaarde herkenbaarheid in zijn karakter over te brengen.

7 22 Jump Street - 2014

Als je dacht dat 21 Jump Street het beste was dat Jonah Hill kon doen in zijn rol als Schmidt, zou je het mis hebben. Deze film is voorzien van Schmidt en Jenks' (Channing Tatum), infiltratie van een college. De partners zijn op dit moment in feite overgroeide adolescenten en Jonah Hill is een meester in het spelen van deze rol. Terwijl ze zich een weg banen door de universiteitsscene, wordt hun partnerschap op de proef gesteld en beginnen de twee agenten uit te groeien tot echte volwassenen. Jonah Hill maakt deze film geweldig. Zijn rol als Schmidt is ronduit iconisch.

6 Superslecht - 2007

Jonah Hill speelt de hoofdrol van Seth in Superbad. Hij was gekoppeld aan Micheal Cera voor de film, dus je weet dat deze film absoluut hilarisch is. Het volgt het verhaal van de twee vrienden tijdens hun laatste weken van de middelbare school. Ze zijn op zoek naar een manier om hun seksleven een vliegende start te geven voordat ze naar de universiteit gaan. Dingen gaan onvermijdelijk mis en ze moeten zich aanpassen. In deze coming-of-age-film speelt Jonah Hill een iconische en gedenkwaardige rol. Het is zeker een van zijn beste optredens tot nu toe.

5 Kijk niet omhoog - 2021

In deze recentere film speelt Jonah Hill een minder belangrijke rol, maar nog steeds een zeer iconische. Hij speelde het zelfs zo goed dat Leonardo DiCaprio het nauwelijks bij elkaar kon houden toen hij op de set stond. Jonah Hill is een expert in alle grappige dingen, en deze rol stelde hem in staat om te pronken met zijn sterke punten. Hij leunde in een meer kinderachtige versie van zijn gebruikelijke grappen. Zo brengt hij wel een scheetpistool mee in een van de scènes. Het is geen wonder dat dit een van de meest iconische rollen van Jonah Hill is.

4 Dit is het einde - 2013

Jonah Hill speelt in deze film samen met andere komische acteurs zoals James Franco, Seth Rogan en Micheal Cera. Deze film laat zien hoe deze sterren zichzelf spelen tijdens een van Franco's rockende feesten in Hollywood. Op dit feest begint natuurlijk de apocalyps. Dit leidt ertoe dat de wereld buiten afbrokkelt en uiteenv alt, terwijl de relaties binnenin precies hetzelfde doen. Naarmate hun voorraden slinken, neemt ook hun geduld met elkaar af. Deze film wordt te gek en laat het publiek een nieuwe kant van Jonah Hill zien die we normaal niet zien. Het is een van zijn meest iconische rollen ooit, en hij speelde gewoon zichzelf.

3 Oorlogshonden - 2016

Jonah Hill speelt samen met Maverick-ster Miles Teller in deze oorlogskomedie. Jonah Hill doet het uitstekend in deze rol en brengt echt de waarheid naar het scherm. Deze film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van twee jonge mannen die een enorm contract van het Pentagon ter waarde van miljoenen dollars wonnen om de Amerikaanse bondgenoten in Afghanistan te bewapenen. Deze film heeft momenten die serieus zijn en momenten die hilarisch zijn. Jonah Hill is er helemaal om het publiek door deze achtbaan te leiden. Het is verreweg een van zijn beste optredens.

2 The Wolf of Wall Street - 2013

Jonah Hill speelt samen met zijn goede vriend Leonardo DiCaprio in The Wolf of Wall Street. Hij speelt de rechterhand van een rijke en stoïcijnse effectenmakelaar gespeeld door DiCaprio. Met het stijgende succes van hem en zijn partner genieten deze twee 'wolven' van hun buit en geven ze uit aan drugs, seks en excessen. Met al deze luxe om hem heen, merken ze niet wanneer de FBI hun plannen begint te naderen. Dit is een van de serieuzere rollen van Jonah Hill. Hij weet echter momenten van komedie in elke rol te brengen, en dat is een van zijn meest iconische kwaliteiten.

1 Megamind - 2010

Het zal je misschien verbazen, maar Jonah Hills rol als Hal in Megamind is onmiskenbaar een van zijn meest iconische. Deze acteur kan echt alles. Als een van de weinige animatiefilms waarin hij schittert, tilt hij zijn acteerwerk echt naar een hoger niveau voor deze film. Ondanks dat hij niet echt op het scherm te zien is, is Jonah Hill in staat om al zijn persoonlijke elementen met gemak in dit personage te verwerken. Niemand kan ontkennen dat het helemaal iconisch is.

Aanbevolen: