9 acteurs die om verrassende redenen zijn ontslagen (en 4 die het verdienden)

Inhoudsopgave:

9 acteurs die om verrassende redenen zijn ontslagen (en 4 die het verdienden)
9 acteurs die om verrassende redenen zijn ontslagen (en 4 die het verdienden)
Anonim

Je zou kunnen denken dat wanneer een acteur of actrice een rol krijgt in een film of in een tv-programma, hij of zij nu gegarandeerd een vaste baan krijgt met regelmatige salarisstrookjes. Maar dat is niet altijd hoe de dingen werken.

Het blijkt dat, net als de rest van ons, Hollywood-beroemdheden kunnen worden ontslagen als hun baas niet tevreden is met hun optreden… of als ze zich misdragen en te veel drama veroorzaken. In sommige gevallen realiseert de regisseur zich halverwege het filmen dat de gekozen ster toch niet echt geschikt is voor de rol. Heck, soms worden ze zelfs ontslagen om welke reden dan ook die execs kunnen bedenken om ze kwijt te raken. Zelfs nadat de productie is beëindigd, zijn ze niet veilig voor het verliezen van hun baan.

Laten we eens nader kijken naar enkele acteurs en actrices die om verrassende redenen zijn ontslagen…

14 verdiende het: Thomas Gibson werd ontslagen uit criminele geesten voor het schoppen van een regisseur

Thomas Gibson werd ontslagen bij Criminal Minds na 11 seizoenen in de show nadat de ster naar verluidt een regisseur had geschopt. Volgens mensen heeft Gibson zijn eigen versie van de gebeurtenissen. De ster zei gedeeltelijk: 'Hij kwam die kamer binnen en begon naar me toe te komen. Toen hij langs me heen schoof, kwam mijn voet omhoog en tikte hem op zijn been.'

13 Verrassend: Julianne Moore werd ontslagen omdat ze een prothetische neus wilde dragen Kun je me ooit vergeven

Soms hebben de acteur en de regisseur verschillende ideeën over de richting waarin ze de film willen inslaan. Zoals het geval was met Julianne Moore en Can You Ever Forgive Me-regisseur Nicole Holofcener. Volgens Daily Mail onthulde acteur Richard E. Grant dat Moore gedwongen was het project te verlaten omdat ze een fatsuit en een nepneus wilde dragen om het personage te belichamen.

12 Verrassend: Ryan Gosling werd ontslagen van de mooie botten voor het verkrijgen van 60 pond

Deze is hilarisch tragisch. Ryan Gosling werd aanvankelijk gecast als Jack Salmon in The Lovely Bones, een rol die hij vervolgens verloor aan Mark Wahlberg vanwege een gewichtstoename van 60 pond. Gosling vertelde The Hollywood Reporter en zei gedeeltelijk: "We hadden een ander idee van hoe het personage eruit zou moeten zien, ik geloofde echt dat hij 210 pond zou moeten zijn."

11 Verdiend: Isaiah Washington werd ontslagen uit Grey's Anatomy omdat hij naar verluidt een homofoob smet op de set had gebruikt

Na drie seizoenen in de hitshow Grey's Anatomy werd Isaiah Washington uit de show gehaald omdat hij homofoob smet op de set had gebruikt. En alsof dat nog niet erg genoeg was, herhaalde de ster het woord tijdens een backstage-interview bij de Golden Globes. Het is veilig om te zeggen, Washington kreeg wat hij verdiende

10 Verrassend: Colin Firth werd ontslagen uit Paddington omdat hij te knap klonk

We houden van Colin Firth en schamen ons niet om toe te geven dat we elke film waarin hij speelt zouden kijken. Het blijkt dat we niet de enigen zijn die Firth ook dromerig vinden - de ster werd ontslagen uit Paddington omdat hij te knap. Volgens EW zei directeur Paul King: "Paddington heeft niet de stem van een erg knappe oudere man, die de mooiste stem ter wereld heeft."

9 verdiende het: Charlie Sheen werd door twee en een halve man ontslagen vanwege zijn grillige gedrag

Charlie Sheen werd ontslagen uit de populaire sitcom Two And A Half Men, nadat hij er niet in was geslaagd om een drugsrehabilitatieprogramma voort te zetten en zijn grillige gedrag onder controle te krijgen. Volgens People noemde de advocaat van Sheen de veroordeling van zijn cliënt absurd en belachelijk. We moeten zeggen dat de voormalige Two And A Half Men Star eraan zat te komen.

8 Verrassend: Stuart Townsend werd ontslagen uit de Lord of the Rings omdat hij te jong was

Stuart Townsend zou Aragorn spelen in de filmtrilogie The Lord Of The Rings, maar werd een dag voordat de opnames zouden beginnen ontslagen. Townsend zei gedeeltelijk over de zaak: "De regisseur wilde me en dacht er toen blijkbaar beter over omdat hij echt iemand wilde die 20 jaar ouder was dan ik en helemaal anders."

7 Verrassend: Suzanne Somers werd ontslagen bij Three's Company omdat ze om gelijke beloning vroeg om haar co-ster te evenaren

Na drie seizoenen in de populaire tv-show Three's Company werd Suzanne Somers ontslagen omdat ze om gelijke beloning vroeg om haar co-ster John Ritter te evenaren. De ster herinnert zich het incident en vertelde The Hollywood Reporter gedeeltelijk: "Ontslaan omdat je om loonsverhoging vroeg was niet eerlijk, maar ik kwam op mijn voeten en ik heb het goed gedaan."

6 verdiende het: Shannen Doherty werd ontslagen uit 90210 vanwege haar slechte meisjesgedrag

Soap Opera's staan bekend om hun meeslepende verhaallijnen en catfights - daarom zijn ze extreem populair. En in echte soap-opera-mode stelde Beverly Hills 20210 niet teleur. Er was ook drama buiten het scherm en dat is de reden waarom Shannen Doherty de boot van de show haalde. Doherty zou ruzie hebben gekregen met medester Jennie Garth.

5 Verrassend: Nicollette Sheridan werd ontslagen door wanhopige huisvrouwen vanwege een vermeend head-hitting-incident

Sla deze op onder "hij zei, zij zei." Na Nicollette Sheridan's ontslag uit Desperate Housewives na haar gevecht met de maker van de show Marc Cherry, beweerde de ster dat Cherry haar in het gezicht sloeg en haar ontsloeg, maar Cherry beweerde dat hij haar tikte terwijl hij een scène naspeelde en volgens EW voegde Cherry eraan toe dat Sheridan laten gaan vanwege haar onprofessioneel gedrag.

4 Verrassend: Jessica Biel werd ontslagen uit de 7e hemel omdat ze te rebels was

Vroeger speelde Jessica Biel Mary Camden op 7th Heaven, maar werd ontslagen vanwege haar rebellie, waaronder een pittige fotoshoot met Gear Magazine, en het knippen en bleken van haar haar zonder toestemming van de producenten. En we weten allemaal, niets zegt rebellie als een pittige fotoshoot en een fles haarverf.

3 verdiende het: Megan Fox werd ontslagen bij transformatoren omdat ze de regisseur een nachtmerrie noemde om voor te werken

Het is geen verrassing dat Megan Fox werd ontslagen uit de Transformers-franchise, aangezien de ster verrassende opmerkingen maakte over de regisseur van de film, Michael Bay. In een interview met het tijdschrift Wonderland zei de ster gedeeltelijk: "Hij is net Napoleon en hij wil deze krankzinnige, beruchte krankzinnige reputatie creëren. Hij wil als Hitler zijn op zijn sets, en dat is hij ook."

2 Verrassend: Empire Star Jussie Smollett werd ontslagen omdat hij een haatmisdaad tegen zichzelf zou hebben gepleegd

Jussie Smollett speelde vijf seizoenen fan-favoriet Jamal Lyon op Empire, voordat hij de laars kreeg voor naar verluidt het opzetten van een haatmisdaad tegen zichzelf. De aanklagers van Chicago hebben misschien alle 16 aanklachten van wanordelijk gedrag tegen de ster laten vallen, maar de schade was al aangericht - zijn reputatie kreeg een te grote klap om van te herstellen.

1 Verrassend: Lori Loughlin werd afgeschreven toen ze het hart opriep na haar betrokkenheid bij een toelatingsschandaal op een universiteit

Actrice Lori Loughlin werd ontslagen bij When Calls The Heart nadat het nieuws over haar betrokkenheid bij een toelatingsschandaal op de universiteit uitbrak. Loughlin en haar man zijn ervan beschuldigd $ 500.000 te hebben betaald om ervoor te zorgen dat hun dochters zouden worden toegelaten tot de Universiteit van Zuid-Californië. Yikes, verwikkeld zijn in een misdaad van deze omvang is een onfeilbare manier om ontslagen te worden.

Aanbevolen: