Sister Wives: 15 vreemde (maar waar) feiten over de show

Inhoudsopgave:

Sister Wives: 15 vreemde (maar waar) feiten over de show
Sister Wives: 15 vreemde (maar waar) feiten over de show
Anonim

TLC weet de kijkcijfers hoog te houden en de kijkers aan hun tv gekluisterd te houden. Het netwerk staat bekend om enkele van zijn meest gekke 'reality'-shows waar kijkers geen genoeg van kunnen krijgen - en Sister Wives is een van die shows. Het volgt Kody Brown, zijn vier vrouwen en hun achttien kinderen. De polygame levensstijl van de Browns is onderwerp van onderzoek geweest en Sister Wives is met gemengde kritieken ontvangen.

Van interne worstelingen tot het nemen van moeilijke beslissingen en publieke kritiek, Kody en zijn vrouwen hebben ongetwijfeld moeilijke tijden doorgemaakt. Hoewel het meeste ervan is gedocumenteerd in hun show, worden sommige aspecten van hun leven buiten het publieke oog gehouden … althans, dat denken ze. Het leven van een openbaar leven laat Kody en zijn clan niet veel gelegenheid over om iets voor het toeziend oog van het publiek te verbergen. Sister Wives is opgeschrikt door de ene controverse na de andere, maar dat maakt het vermakelijk om naar te kijken.

15 Hun kerk excommuniceerde de Browns

Vanwege de populariteit van Sister Wives en de hoeveelheid negatieve publiciteit die de Browns ontvingen, gaf de Mormoonse kerk hen de boot. Meri's meervalschandaal was misschien de katalysator omdat de Apostolische Kerk van de Verenigde Broeders in Utah al bezig was de Browns te excommuniceren toen het schandaal toesloeg.

14 Meri verloor haar baan vanwege zustervrouwen

Kody's eerste vrouw Meri werd ontslagen uit haar baan in de geestelijke gezondheidszorg vanwege Sister Wives. Meri was een counselor die werkte met risicovolle tieners in een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Haar werkgever was op de hoogte van Meri's polygame levensstijl, maar hij dacht dat Sister Wives een negatieve invloed op zijn bedrijf zou hebben gehad.

13 Kody voelde zich niet aangetrokken tot Christine

Volgens Intouch vertelde Kody Brown aan een interviewer dat hij zich niet aangetrokken voelde tot zijn derde vrouw Christine. Toen hij ontdekte hoe hij haar nacho's zag eten tijdens hun verkering, draaide zijn maag zo om dat hij er bijna mee ophield. Je zou je afvragen waarom hij Christine ging trouwen als hij zich helemaal niet tot haar aangetrokken voelde.

12 De kinderen willen geen polygaam leven leiden

De meeste Brown-kinderen zijn niet geïnteresseerd in een polygame levensstijl zoals hun ouders. De dochter van Kody en Christine, Mykelti, vertelde ons Magazine: "Ik ga geen polygamie leven. Ik denk niet dat dat iets voor mij is. Ik denk niet dat ik ooit zou kunnen waarmaken wat mijn ouders hebben kunnen doen."

11 Janelle was vóór Kody getrouwd met Meri's broer

De connectie tussen Janelle en Meri gaat dieper dan alleen het delen van een man tussen hen, Janelle was lang voor Kody getrouwd met Meri's broer. Dat noem je nou in de familie houden. De Browns zijn absoluut onconventioneel en het kan ze duidelijk niet schelen wat de wereld van hun levensstijl vindt.

10 Robyn aarzelde om met Kody te trouwen

Toen Robyn Kody ontmoette, was ze gescheiden met drie kinderen. Misschien was dat de reden achter haar aarzeling om zich bij de zeer openbare familie aan te sluiten. Trouwen met Kody stelde haar open voor publieke controle. Er is echter onthuld dat Robyn Kody's favoriet bleek te zijn van al zijn vrouwen.

9 Kody en Meri's relatie staat al eeuwen onder druk

Kijkers hebben gezien hoe het tumultueuze huwelijk van Kody en Meri in de loop der jaren een wending nam. In een therapiesessie die op de show werd uitgezonden, onthulde Kody dat hij voelde dat Meri hem bedroog om met haar te trouwen en dat hij alleen nog bij haar was uit een gevoel van verplichting dat hij voelde.

8 Kody heeft naar verluidt een gemeen humeur

Kody Brown lijkt een relaxte man die het leven leidt waar hij altijd van gedroomd heeft, maar volgens The Richest: "Hij is een behoorlijk boos persoon. Het is zeker bekend dat hij vaker tegen zijn kinderen schreeuwt dan ze verdienen. Hij is vaak te streng voor zijn kinderen en gaat te ver met straf."

7 Meri bedroog Kody… Online

Toen Meri geen gezelschap en liefde meer kon vinden bij Kody, waagde ze de kans om online liefde te vinden. Helaas voor Meri bleek haar online minnaar een vrouw te zijn die haar ontrouw aan de kaak stelde. Haar meervalincident leidde er vervolgens toe dat de kerk de Browns de boot gaf.

6 Kody en zijn vrouwen werden onderzocht voor bigamie

De polygame levensstijl wordt niet altijd begrepen of ondersteund. En in de meeste delen van de wereld is het illegaal en staat er een gevangenisstraf op. De uitzending van Sister Wive's leidde tot een onderzoek naar bigamie, wat op zijn beurt Kody en zijn familie dwong om van Utah naar Nevada te vluchten om vervolging te voorkomen.

5 De enige vrouw die wettelijk getrouwd is met Kody is Robyn

Meri was Kody's eerste vrouw en om die reden was zij de enige vrouw die wettelijk getrouwd was met Kody. Dat veranderde allemaal toen Robyn in beeld kwam, Kody scheidde van Meri en trouwde met Robyn in een poging haar kinderen te adopteren. Het is geen wonder dat Meri ergens anders troost zocht, wie kan het haar kwalijk nemen?

4 Kody en Janelle zijn soort stiefbroers en zussen

Eén ding dat je niet kunt ontkennen, is dat de Browns uniek zijn, en ze spannen de kroon om het in de familie te houden. Kody en Janelle zijn stiefbroers en zussen omdat Janelle's moeder met Kody's vader is getrouwd. We weten het, het is allemaal erg verwarrend. Het is geen wonder dat sommige kinderen niet geïnteresseerd zijn in de polygame levensstijl.

3 Het gezin heeft behoorlijk wat financiële problemen gehad

Kody en zijn familie lijken financieel in een semi-comfortabele positie te zitten, maar dat was niet altijd het geval. Voor Sister Wives had het gezin het financieel zo zwaar dat het faillissement aanvroeg. Ze zijn nog niet uit het bos, maar dankzij TLC behoren sommige van hun financiële problemen nu tot het verleden.

2 Kody heeft een gecompliceerde relatie met zijn dochters

18 kinderen zijn veel voor één man om te hebben en het lijkt niet mogelijk om met elk van hen een relatie te hebben. Kody zou echter naar verluidt zijn zonen bevoordelen boven zijn dochters en dat heeft er hoogstwaarschijnlijk toe geleid dat hij een gespannen relatie met hen had. Het is duidelijk in de show dat er geen vader-dochterbanden zijn.

1 Meri worstelde met onvruchtbaarheid

Meri wilde altijd al meer kinderen hebben, maar kon niet eerst haar na. Dat weerhield haar er echter niet van om de kinderen van haar zustervrouwen te bemoederen. Toen de vierde vrouw Robyn in beeld kwam, bood ze aan om Meri en Kody's kind te dragen. Dat is natuurlijk nooit gebeurd omdat Kody het niet had.

Aanbevolen: