BB'-fans en Janelle roepen Nicole uit over haar 'neptranen

Inhoudsopgave:

BB'-fans en Janelle roepen Nicole uit over haar 'neptranen
BB'-fans en Janelle roepen Nicole uit over haar 'neptranen
Anonim

Sinds het begin van het BB All-Stars-seizoen heeft Janelle Pierzina heel duidelijk gemaakt dat ze niets wilde weten van wat Nicole Franzel te maken had. Fans beginnen te beseffen dat Janelle misschien iets op het spoor was, gezien Nicole's recente gedrag in huis.

Janelle vuurde verschillende schoten op Nicole af, waaronder haar in het zonnetje zetten voor een huwelijksuitnodiging, een met een prijskaartje van $ 3K, iets dat niet goed paste bij de BB All-Star. Ze deinsde er niet voor terug om haar op de uitnodiging uit te nodigen, en ook niet om samen over hun verleden te praten;

"Dus toen ik haar in huis zag, cool, we hadden een kleine vriendschap uit het verleden, maar het is moeilijk voor mij. Ik heb haar nooit vertrouwd,' vervolgde Janelle. 'Ze is erg onzeker en dat wist ik toen ik naar binnen ging, en ik moet haar constant zeggen dat ze goed is. Ik kon het gewoon niet bijbenen, eerlijk gezegd, in het huis, en het was duidelijk dat ze op dit moment zo'n alliantie met me had. Ze weet dat ik haar niet mag.' 'Ik zal geen relatie met Nicole Franzel hebben als dit seizoen voorbij is,' voegde ze eraan toe. 'Ik heb geen behoefte om zo'n relatie met haar te onderhouden en ik heb haar nooit vertrouwd. en eerlijk gezegd… ik hou gewoon niet van haar spel. Dat is het."

Het bashen is door zowel de fans als Janelle voortgezet. Deze recente onthulling is misschien wel de ergste van allemaal.

Nicole deed misschien alsof haar tranen voor Ian

Alsof het imiteren van Ian Terry nog niet erg genoeg was, werd Nicole betrapt op de livestreams en vertelde ze een andere gast dat ze sympathie moest tonen voor Ian, zodat Amerika niet zou denken dat ze een monster is. Het productieteam van Big Brother besloot dit weg te laten in de hoofdshow.

Uiteindelijk is dat precies wat er gebeurde, toen Nicole een traan liet voordat ze Ian uitstemde. Fans en Janelle zijn woedend over de productie omdat ze Nicole de pas heeft gegeven, ondanks wat ze echt zei en hoe ze zich gedraagt;

Hoewel ze gaat trouwen zodra haar tijd in huis voorbij is, kunnen er enkele uitnodigingen zijn die 'verloren gaan in de post', gezien haar recente capriolen in huis. Geen goede blik op de All-Star.

Bronnen – Twitter & Too Fab

Aanbevolen: