5 Rollen die Scarlett Johansson afwees (en 10 waarvoor ze werd afgewezen)

Inhoudsopgave:

5 Rollen die Scarlett Johansson afwees (en 10 waarvoor ze werd afgewezen)
5 Rollen die Scarlett Johansson afwees (en 10 waarvoor ze werd afgewezen)
Anonim

Scarlett Johansson is tegenwoordig misschien een Hollywood A-lister, maar net als elke andere beroemde acteur en actrice die er is, moest ze zich een weg naar de top banen. Dat betekende audities, en geloof het of niet, ze deed auditie voor verschillende films die enorme hits werden … maar zonder dat ze erin werd gecast. Dat klopt, de jonge juffrouw Johansson faalde in meerdere audities voor bekende films.

Natuurlijk zijn de dingen nu een beetje anders. Als Hollywood-superster kan Scarlett kiezen uit rollen. De rollen zijn omgedraaid en ze mag nu de projecten afwijzen waar ze niet in geïnteresseerd is - wat bewijst dat het loont om ergens aan vast te houden en nooit een droom op te geven alleen maar omdat iemand zei dat ze niet geschikt was voor een rol.

Of het nu een rol was waarvoor ze werd afgewezen of een rol die ze afwees, we hebben ze hier allemaal voor je.

15 Ze wees af: Dante "Tex" Gill - Rub And Tug

Hoewel het voor een acteur belangrijk is om bereik te hebben, is het ook belangrijk voor hen om te weten dat niet elke rol voor hen is weggelegd. Zoals de rol van Dante "Tex" Gill in Rub And Tug. Het is een film gebaseerd op een transgender personage dat Johansson moest afwijzen nadat hij kritiek had gekregen omdat hij de rol überhaupt had geaccepteerd.

14 Afgewezen voor: Lisbeth Salander - Girl With The Dragon Tattoo

Black Widow-ster Scarlett Johansson deed auditie voor de rol van Lisbeth Salander, maar werd daarvoor afgewezen. Volgens The Hollywood Reporter zei regisseur David Fincher gedeeltelijk: "Scarlett Johansson was geweldig. Het was een geweldige auditie, ik zeg het je. Maar het ding met Scarlett is dat je niet kunt wachten tot ze haar kleren uittrekt."

13 Afgewezen voor: Hallie Parker en Annie James - The Parent Trap Remake

De remake van Parent Trap lanceerde de carrière van Lindsay Lohan met een fris gezicht, maar wat je misschien niet weet, is dat Scarlett Johansson auditie deed voor de rol van het ondeugende maar geweldige tweetal, Hallie Parker en Annie James. Door een last-minute castingwissel verloor Johansson van Lindsay Lohan en de rest is geschiedenis.

12 Ze wees af: Marilyn Monroe - Mijn week met Marilyn

Michelle Williams' vertolking van Marilyn Monroe in My Week With Marilyn kreeg gemengde recensies. De rol werd eerst aangeboden aan Scarlett Johansson, die hem afwees. De ster vertelde USA Today: "Er is veel te ontdekken, en ik kijk graag naar andere mensen, maar ik heb geen interesse."

11 Afgewezen voor: Ryan Stone - Gravity

The Blind Side-ster, Sandra Bullocks vertolking van Ryan Stone in de ruimtethriller Gravity van Alfonso Cuarón leverde haar een Oscar-nominatie op. Volgens Uproxx: "Cuarón zei dat hij met Johansson en een aantal andere actrices had gesproken over de hoofdrol in 'Gravity', maar uiteindelijk besloot hij gewoon iemand ouder te willen voor de rol."

10 Ze wees af: Daisy Buchanan - The Great Gatsby

Scarlett Johansson was een koploper voor Baz Luhrmanns bewerking van The Great Gatsby. De ster zou de manipulatieve en wispelturige Daisy Buchanan spelen, maar moest afhaken vanwege planningsconflicten terwijl ze aan het filmen was We Bought A Zoo met Matt Damon. De rol werd vervolgens aangeboden aan Carey Mulligan.

9 Afgewezen voor: Fantine - Les Misérables

Anne Hathaway's vertolking van Fantine in Les Misérables leverde haar talloze nominaties en een hele reeks prijzen op. Volgens Broadway deed Scarlett Johansson ook auditie voor de rol. De ster onthulde gedeeltelijk: "Ik denk dat als ik nu naar de film kijk, er geen enkele manier is waarop ik die prestatie ooit had kunnen overtreffen (door Anne Hathaway)."

8 Afgewezen voor: Sarah Bailey - The Craft

Een 12-jarige Scarlett Johansson deed auditie voor de hoofdrol van Sarah Bailey in de tienerheksenfilm The Craft. Ze kreeg de rol niet, aangezien Robin Tunney, ster Robin Tunney, Bailey speelde. We vermoeden dat Johansson te jong was voor de rol. Tunney was 22 jaar oud toen ze werd gecast als de hoofdpersoon van de tienerfilm.

7 Afgewezen voor: Evey Hammond - V For Vendetta

Natalie Portman is synoniem met Evey Hammond en we kunnen ons niet voorstellen dat iemand anders het personage tot leven brengt zoals zij deed. We vragen ons echter af wat er had kunnen gebeuren als Scarlett Johansson de rol van Hammond had gekregen. De MCU-ster kreeg de rol aangeboden, maar verloor uiteindelijk van Natalie Portman.

6 Ze wees af: Rebecca - Thumbsucker

Kelli Garner speelde Rebecca in Thumbsucker, maar het was oorspronkelijk Scarlett Johansson die het personage zou spelen. Johansson stopte met de film voordat het filmen begon. Haar optreden in Lost In Translation zette haar op de radar van grote filmregisseurs en daardoor stroomden de rollen binnen.

5 Afgewezen voor: Judy Shepherd - Jumanji

De rol van Judy Shepherd in de avonturenfilm Jumanji katapulteerde Kirsten Dunst naar het sterrendom. Scarlett Johansson had ook auditie gedaan voor de rol van Judy, maar werd afgewezen voor de rol. Op haar auditietape is te zien hoe een 11-jarige Johansson met een fris gezicht zich uitleven. Ze zou ook een super schattige Judy zijn geweest.

4 Afgewezen voor: Lois Lane - Superman Returns

Het spelen van de felbegeerde rol van Superman's liefdesbelang in Superman Returns was geen schot in de roos voor Scarlett Johansson. Door een wisseling van directeur werd Johansson uit de running voor de rol van Lois Lane. Kate Bosworth kreeg de rol, maar haar vertolking van de hoofdrolspeelster was niet memorabel.

3 Afgewezen voor: Claire Colburn - Elizabethtown

Elizabethtown is de tweede film die Kirsten Dunst wist te landen en waarvoor Scarlett Johansson afwees. De ster van het Marriage Story las voor de rol van Claire Colburn, maar kreeg de rol duidelijk niet. Johansson past sowieso niet bij het schattige archetype en we kunnen begrijpen waarom ze deze verloor.

2 Ze wees af: Lindsey Farris - Mission Impossible III

De Mission Impossible-franchise heeft een aantal van Hollywood's meest getalenteerde leidende dames centraal zien staan naast Tom Cruise. Scarlett Johansson zou Lindsay Farris spelen in Mission Impossible III, maar stopte kort voordat het filmen begon, vanwege planningsconflicten. De rol ging naar Keri Russell, die een uitstekende prestatie neerzette.

1 afgewezen voor: Maria Von Trapp - The Sound Of Music London Stage Revival

Scarlett Johansson is een zanger, daar bestaat geen twijfel over. De ster werd bijna gecast als Maria Von Trapp in Andrew Lloyd Webber's heropleving van The Sound of Music in Londen. Johansson kreeg de rol echter niet. Haar mensen vroegen veel te veel geld en Webber ging uiteindelijk met een andere actrice.

Aanbevolen: