Hier is waarom Brian Cox rollen in 'Game Of Thrones' en 'Pirates Of The Caribbean' afwees

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Brian Cox rollen in 'Game Of Thrones' en 'Pirates Of The Caribbean' afwees
Hier is waarom Brian Cox rollen in 'Game Of Thrones' en 'Pirates Of The Caribbean' afwees
Anonim

Legendarische acteur Brian Cox heeft zich zeker niet ingehouden in zijn nieuwe memoires 'Putting the Rabbit in the Hat' als het onlangs gepubliceerde uittreksel in GQ iets is om aan te nemen. Hoewel het fragment relatief kort was, zat het boordevol ijskoude waarheden, waaronder Cox' redenering om rollen in zowel 'Game Of Thrones' als 'Pirates Of The Caribbean' af te wijzen.

Cox was niet bang om ook een paar klappen in zijn boek toe te brengen, en weigerde zijn woorden te verkwikken toen hij Johnny Depp "zo overdreven, zo overschat" noemde en verwees naar de geliefde franchise van 'Harry Potter ' als “Harry f Potter”.

Cox onthulde 'I Turned My Nose Up' bij 'Pirates Of the Caribbean'

Sprekend over zijn weigering om in Disney's 'Pirates of the Caribbean' te verschijnen, verklaarde Cox: "Ik draaide mijn neus op voor de rol van de gouverneur in de Pirates of the Caribbean-franchise."

“Het zou een geldverslinder zijn geweest, maar van alle delen in die film was het de meest ondankbare, plus ik zou het uiteindelijk voor film na film hebben gedaan en alle andere leuke dingen gemist hebben Ik heb gedaan.'

"Een ander ding met Pirates of the Caribbean is dat het heel erg de show "Johnny Depp als Jack Sparrow" is, en Depp, hoewel ik zeker weet dat hij knap is, is zo overdreven, zo overschat."

Cox beweerde dat Johnny Depp niets hoefde te doen voor zijn rol in 'Edward Scissorhands' en dat mensen tegenwoordig niet zo veel van hem houden

“Ik bedoel, Edward Scissorhands. Laten we eerlijk zijn, als je opkomt met zulke handen en bleke make-up met littekens, hoef je niets te doen. En dat deed hij niet.'

“En vervolgens heeft hij nog minder gedaan. Maar mensen houden van hem. Of ze hielden van hem. Ze houden tegenwoordig niet zo veel van hem, natuurlijk. Als Johnny Depp nu voor Jack Sparrow zou gaan, zouden ze het aan Brendan Gleeson geven. Dus nee-geen spijt van Pirates, denk ik niet.”

Hij onthulde ook dat zijn reden om niet in 'Game Of Thrones' te verschijnen grotendeels te wijten was aan het salaris dat hem werd aangeboden. "Toen het oorspronkelijk werd aangeboden, was het geld niet zo geweldig, zullen we maar zeggen."

"Bovendien zou ik vrij vroeg worden vermoord, dus ik zou geen van de voordelen hebben gehad van de langetermijneffecten van een succesvolle serie waarin je lonen met elk voorbijgaand seizoen stijgen."

“Dus ik gaf het door, en Mark Addy werd in plaats daarvan gespietst door het zwijn.”

Aanbevolen: