Fans denken dat dit de beste 'echte huisvrouwen'-franchise is

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit de beste 'echte huisvrouwen'-franchise is
Fans denken dat dit de beste 'echte huisvrouwen'-franchise is
Anonim

De Real Housewives franchise begon in 2006 met The Real Housewives of Orange County en is sindsdien enorm succesvol geworden. De meeste franchises krijgen bijna een miljoen kijkers. Met zoveel spin-offs na RHOOC, is het veilig om te zeggen dat er waarschijnlijk een favoriet is onder fans. Dus, welke huisvrouwenfranchise is het?

Welke 'Real Housewives-franchise is de beste?

Rangschikking met het hoogste aantal weergaven van elke franchise. Seizoen 7 van 'The Real Housewives of Atlanta' had 3,83 miljoen views. Hoewel het laatste seizoen van RHOA, seizoen 13 niet hetzelfde geluk heeft gehad. Het had een van de laagste premièreweergaven van Atlanta met 1,42 miljoen. Toch is dat aantal hoger dan bij de meeste andere franchises.

Kandi Burress uit Atlanta heeft haar eigen spin-off gekregen, Kandi & The Gang on Bravo. Kenya Moore van RHOA was te zien op The 'Real Housewives Ultimate Girls Trip' samen met anderen van verschillende huisvrouwenfranchises. Andy Cohen bracht OG Atlanta huisvrouw Sheree Whitfield terug voor het komende seizoen.

Al met al is Atlanta de meest besproken en bekeken franchise in de 'Real Housewives'-wereld. In 2014 onthulde Bravo dat dit hun meest bekeken serie ooit was.

RHOA was de derde van de franchise die in 2008 in première ging. Zeven maanden nadat de New York City-franchise in première ging. Het is een van de originele franchises voor huisvrouwen, wat de reden zou kunnen zijn waarom het de meest populaire is en als de beste wordt beschouwd.

Porsha Williams is de favoriet bij fans van 'Real Housewives of Atlanta'

Porsha Williams kwam in 2012 bij RHOA voor seizoen 5 van de show. Ze is een favoriet bij de fans en fans dachten dat ze de meest interessante verhaallijn had. De show volgde haar door belangrijke levensgebeurtenissen, zoals het krijgen van een kind en het doormaken van een scheiding.

In de zomer van 2020 werd ze twee keer gearresteerd voor vreedzame protesten voor Breonna Taylor. Ze heeft zich voortdurend uitgesproken over haar steun aan de Black Lives Matter-bewegingen. Haar grootvader was een burgerrechtenactivist. Hij speelde een belangrijke en belangrijke rol in de strijd tegen segregatie.

Fans konden alle verschillende kanten van Porsha's persoonlijkheid zien tijdens haar tijd in de show en daarbuiten. Het maakte haar tot een uiterst sympathieke reality-tv-ster en een gerespecteerde vrouw zonder camera's. Haar laatste onderneming maakte haar een auteur van haar boek, een memoires getiteld Porsha Williams: How I Grew Into My Power and Purpose.

Haar laatste seizoen was seizoen 13, dat in 2020 werd uitgezonden. Fans waren geschokt toen werd aangekondigd dat ze zou terugkeren. Porsha kreeg wel haar eigen spin-off serie, getiteld Porsha's Family Matters. Het kreeg extreem hoge beoordelingen, zelfs hoger dan het aantal weergaven voor Real Housewives of S alt Lake City.

Na de aankondiging op haar Instagram ging ze weg en uitte ze haar dankbaarheid voor de show. Ze kreeg grote steun, zelfs van Andy Cohen, de uitvoerend producent van de show. Cohen reageerde op de post: "Wat een evolutie. Zoals we hebben besproken, ga ik door en beschouw dit meer als een PAUZE dan als een afscheid."

Door haar vertrek vroegen fans zich af waarom ze zou vertrekken, vooral omdat ze net een spin-offshow had gekregen. Sommigen dachten dat het kwam omdat haar drama met co-ster Kenya Moore haar uitputte en haar te veel aanstak.

Net als andere huisvrouwen, willen ze respectvol verder gaan met de show omdat ze vinden dat het tijd is om een nieuw hoofdstuk te beginnen. Cynthia Bailey van de RHOA verliet de show nadat ze er sinds seizoen drie bij was. Net als Porsha keert Cynthia niet terug voor seizoen 14.

Deelt Andy Cohen dezelfde favoriete 'Real Housewives'-franchise als fans?

Andy Cohen is de uitvoerend producent van The Real Housewives-franchise. Cohen heeft meer contact met sommige huisvrouwen dan met andere, maar heeft hij een favoriet of favorieten? Hij heeft verklaard dat hij dol is op de manier waarop de New Jersey-huisvrouw Teresa Giudice reality-tv benadert.

Hij deelt een lange vriendschap met de huisvrouw van Beverly Hills, Kyle Richards. Cohen had ook enkele woorden voor de huisvrouw Kenya Moore uit Atlanta, nadat ze opmerkingen had gemaakt over homoseksualiteit.

Cohen heeft niet ronduit gezegd dat hij een favoriete huisvrouw heeft. Nadat Porsha Williams haar exit officieel maakte op Instagram, gaf hij commentaar, waardoor het voor fans leek dat ze onder andere een van zijn favorieten zou kunnen zijn. Het is veilig voor fans om aan te nemen dat hij een speciaal plekje in zijn hart heeft voor Porsha, vooral omdat ze haar spin-offshow op Bravo heeft gewonnen.

Het v alt niet te ontkennen dat The Real Housewives of Orange County de franchise op de kaart heeft gezet door de eerste franchise te zijn die is uitgebracht. Maar de fans hebben gesproken en de kijkers vinden The Real Housewives of Atlanta het beste van allemaal.

Aanbevolen: