8 Realest Moments On Teen Mom (7 overdreven voor tv)

Inhoudsopgave:

8 Realest Moments On Teen Mom (7 overdreven voor tv)
8 Realest Moments On Teen Mom (7 overdreven voor tv)
Anonim

Teen Mom is het geesteskind van MTV, een spin-off van 16 And Pregnant, dat al snel populairder werd dan de bovenliggende show. Teen Mom volgt het leven van tienermoeders die overgaan naar volwassenheid en proberen te jongleren met het moederschap en de miljoen andere dingen die in hun leven gebeuren. Het zou echter geen verrassing moeten zijn dat alle realityshows tot op zekere hoogte gescript zijn.

Zoals alle 'reality'-shows, heeft Teen Mom behoorlijk wat drama. Het documenteert de liefdesverdriet, de tranen, de triomfen en de strijd met verslaving en psychische problemen. Maar hoeveel hiervan is echt echt en welke delen zijn nep? Hoe ver zijn de producenten bereid te gaan om drama te creëren om het aantal kijkers te vergroten? Met capabele scenarioschrijvers is het gemakkelijk om zelfs het meest neppe drama echt te laten lijken - daarom gaan we dit voor eens en voor altijd ophelderen.

15 Realest: Ryan Edwards rijdt onder invloed naar zijn bruiloft

Ryan Edwards' val uit de gratie is geleidelijk gegaan. Zijn dieptepunt kwam toen hij indommelde achter het stuur, op weg naar zijn eigen bruiloft. Kijkers keken met afschuw toe hoe zijn vrouw probeerde het stuur over te nemen om te voorkomen dat ze crashten. Rijden onder invloed is nooit een verstandige beslissing.

14 Overdreven: de reactie van Brianna's moeder nadat ze hoorde over de ontrouw van Luis

Brianna's moeder en zus maken een groot deel uit van haar leven en voegen zich vaak in delen van haar leven die anders niet echt hun zaak zijn. In een aflevering van Teen Mom onthulde Brianna de ontrouw van Luis aan haar familie en haar moeder maakte het over zichzelf door in paniek te raken en een meltdown te krijgen.

13 Realest: Chelsea's puppy wordt verscheurd door de husky van een buurman

Fan favoriete Teen Mom-ster, Chelsea Deboer, is een dierenliefhebber. Dat gezegd hebbende, kun je je voorstellen hoe hartverscheurend het was voor Chelsea toen haar schattige puppy Frankie werd verscheurd door de husky van een buurman. Het gebeurde allemaal terwijl ze Teen Mom aan het filmen was en helaas heeft Frankie het niet gehaald.

12 Overdreven: Jenelle rent achter Keiffer aan en verklaart haar liefde voor hem

Jenelle Evans' keuze voor mannen is net zo twijfelachtig als haar opvoeding. Toen Jenelle achter haar toenmalige vriend Kieffer aan rende en haar eeuwige liefde verklaarde terwijl hij wegreed, wezen velen erop hoe geweldig het zou zijn geweest als ze net zoveel moeite had gedaan om een ouder te zijn als ze deed door achter haar vriendje aan te rennen.

11 Realest: Kailyn en Vee's betraande proclamatie van vriendschap tijdens een reünieshow

Kailyn Lowry en Vee's relatie heeft een lange weg afgelegd en aanzienlijk verbeterd. Het duo zat elkaar constant naar de keel, maar de Teen Mom-sterren zijn nu op een betere plek. Kailyn en Vee overlaadden elkaar met lofprijzingen en verkondigden in een betraand, oprecht moment hun vriendschap. Het wordt tijd dat de twee het verzonnen.

10 Overdreven: Jenelle en David bestormen het podium tijdens een tienermoederreünie

Teen Mom reünie-specials zijn altijd geweldig. Ze zijn rauw en emotioneel, maar ook een kans voor de castgenoten om te klinken. Dr. Drew maakt soms wonden met zijn harde vragen, en die worden niet altijd goed ontvangen. Jenelle's man hield niet van Dr. Drew's reeks vragen voor Jenelle, dus het paar stormde de reünieshow uit.

9 Realest: elke keer dat Catelynn en Tyler Carly bezoeken

Toen Catelynn en Tyler Carly kregen, waren ze zelf amper kinderen en gaven ze haar op voor adoptie omdat ze haar op dat moment geen beter leven konden geven. Nu zijn Catelynn en Tyler volwassen, getrouwd en kregen ze nog twee kinderen. Carly is ook nog steeds een groot deel van hun leven en elke keer dat ze haar bezoeken is een emotioneel moment.

8 Overdreven: Leah Messer en Cory's verhitte uitwisseling over voogdij

Leah Messer en haar eerste echtgenoot Cory zijn het niet altijd met elkaar eens als het gaat om het ouderschap en de voogdij over hun dochters. Het zijn geweldige ouders die doen wat het beste is voor hun kinderen en als ze op het scherm kibbelden, voelde het soms als overdreven. Wat buiten het scherm had kunnen worden besproken, werd op Teen Mom gebracht en buiten proportie opgeblazen.

7 Realest: Amber stelt zich open voor haar therapeut over haar geestelijke gezondheidsproblemen

Teen Mom is er nooit voor terugdeinzen om moeilijke onderwerpen zoals psychische problemen aan te pakken. Een bepaalde Teen Mom-ster die heeft gesproken over haar worsteling met geestelijke gezondheid, is Amber Portwood. De realityster bracht het allemaal naar buiten toen ze haar therapeut vertelde over haar strijd met geestelijke gezondheid.

6 Overdreven: Farrah scheldt een tienermoederproducent uit

Farrah Abraham doet wat Farrah Abraham wil, en toen een producer van Teen Mom haar vertelde dat ze niet kon deelnemen aan een concurrerende realityshow, wilde Farrah het niet. Ze noemde hem "white trash" en schopte hem van haar eigendom. De scène was alles wat de realiteit laat zien om de kijkcijfers binnen te halen.

5 Realest: Jace getuige van Jenelle en Barbara's verbale spats

Jenelle Evans en haar moeder Barbara's relatie was een moeilijke. Om eerlijk te zijn, is er niet veel van een relatie tussen hen. Gesprekken tussen moeder en dochter leidden vaak tot explosieve gevechten. En de persoon in het middelpunt van die gevechten was Jenelle's zoon, Jace, die soms aanwezig was.

4 Overdreven: de meeste gevechten van Jenelle en Barbara

Het was ronduit ongemakkelijk om naar de vurige uitwisselingen van Jenelle en Barbara te kijken. Wat zou beginnen als een gesprek tussen het paar zou veranderen in een woordenstrijd die hoogstwaarschijnlijk vermeden had kunnen worden. Misschien had het duo een dialoog nodig buiten de camera om. De gevechten werden zonder twijfel versterkt voor een dramatisch effect.

3 Realest: Ryan's strijd met verslaving

Teen Mom-fans vroegen zich af waarom Ryan in de loop van de seizoenen teruggetrokken leek en in tegenstelling tot zichzelf. MTV ging niet in op de geruchten over zijn middelenmisbruik totdat Ryan achter het stuur in slaap viel in een aflevering van Teen Mom OG. Het was moeilijk om te zien hoe hij een schaduw van zijn vroegere zelf werd.

2 Overdreven: Brianna schreeuwt tegen Kailyn op een tienermoederreünie

Het drama tussen Kailyn en Brianna kan worden toegeschreven aan Brianna's korte relatie met Kailyns ex-man Javi Marroquin. De twee vrouwen hebben nog nooit oog in oog gezien en hun afkeer van elkaar openlijk uitgesproken. Het was zo'n spektakel toen Brianna als een banshee tegen Kailyn schreeuwde tijdens een opname van een Teen Mom-reünieshow.

1 Realest: Mackenzie vertelt Josh dat ze niet klaar was om haar geloften te hernieuwen na zijn ontrouw

Teen Mom-fans sympathiseerden met Mackenzie toen ze het nieuws over Josh' ontrouw publiekelijk verwerkte. Josh wilde zo graag het goedmaken en zijn huwelijk redden, dat hij zijn vrouw opnieuw ten huwelijk vroeg. Mackenzie liet Josh echter weten dat ze niet klaar was voor een hernieuwing van haar gelofte. Het lijkt er echter op dat het paar nu op een betere plek is.

Aanbevolen: