10 meest vervangbare schaamteloze karakters (5 die we in een oogwenk kwijt zouden raken)

Inhoudsopgave:

10 meest vervangbare schaamteloze karakters (5 die we in een oogwenk kwijt zouden raken)
10 meest vervangbare schaamteloze karakters (5 die we in een oogwenk kwijt zouden raken)
Anonim

Shameless vermaakt zijn fans al sinds de eerste aflevering op Showtime in januari 2011 werd uitgezonden. Nu, 10 seizoenen later, hebben fans personages zien komen en gaan, van wie ze sommigen leuk vonden en anderen die ze haatten. Schaamteloos is het type show dat grenzen verlegt en soms te ver gaat, inclusief de persoonlijkheden van de personages, waardoor ze soms meer karikaturen worden dan echte mensen. Aan de andere kant is dat wat Shameless anders maakt dan elke andere show.

Niet alle personages zijn echter gezegend met een kleurrijke persoonlijkheid. Sommigen van hen hadden de neiging om in de menigte te verdwalen, en we gaven gewoon niet meer om hen. Sterker nog, ze kunnen waarschijnlijk worden vervangen zonder dat we het merken. Anderen werden zeker opgemerkt, maar we konden ze niet uitstaan en elke keer dat hun gezicht op het scherm verscheen, huiverden we en hoopten we dat ze snel van de show zouden worden afgeschreven.

15 Vervangbaar: Trevor verdween op de achtergrond

Trevor was een van Ian's meest gezonde en stabiele relaties en hoewel zijn introductie tot Shameless een goedbedoeld plot was van de schrijvers, leverde het niet op wat ze hadden gehoopt. Trevor verdween min of meer naar de achtergrond, hij was niet memorabel en voegde ook geen echte waarde toe aan Shameless.

14 Vervangbaar: Tami miste diepte

Lip's relatie grenst altijd aan disfunctioneel, het is tenslotte het motto van Gallagher. Tami leek echter goed bij de verontruste Gallagher te passen … als er maar enige chemie tussen hen was. Wat Tami mist, is de intensiteit om van haar een plezierig personage te maken, ze mist diepte - in tegenstelling tot Lips andere liefdesbelangen.

13 Weg met: Sammi was een handvol

Op het moment dat kijkers kennismaakten met Sammi Slot, begon wat een universele afkeer van een personage werd. Sammi was het meest irritante personage in de geschiedenis van Shameless, van haar sluwe, wraakzuchtige houding tot haar bizarre relatie met Frank. Je zou je afvragen waarom ze überhaupt aan de show is toegevoegd.

12 Vervangbaar: het nut van Svetlana voor schaamteloze afgelopen seizoenen

Svetlana was slechts een lokvogel die door zijn vader in Mickey's leven was geplant om hem en Ian uit elkaar te halen. En hoewel het publiek aanvankelijk sympathiseerde met Svetlana, kwamen we er al snel achter dat ze ook geen engel was. Natuurlijk gooide ze een paar keer hilarische oneliners, maar dat werd oud. Haar bruikbaarheid voor Shameless eindigde seizoenen geleden.

11 Vervangbaar: Sierra was niet memorabel

Sierra had een goede invloed op Lip en daarom hielden de kijkers van haar. Ze moedigde Lips nuchterheid aan, wat een groot pluspunt is. Als er echter zoiets bestaat als te goed zijn, dan was dat Sierra wel. Ze paste niet goed bij Shameless, het personage was flauw en dat in combinatie met nul karakterontwikkeling maakte haar vergeetbaar.

10 Weg met: de intolerantie van Terry Milkowich is ondraaglijk

Shameless is niet voor angsthazen, de show verlegt grenzen en doet dat soms op een grove en drastische manier. Neem bijvoorbeeld Terry Milkovich die de bruiloft van zijn zoon neerschiet als wraak omdat hij trouwt met de man van wie hij houdt. Terry Milkovich is onverdraagzaam en te ondraaglijk… zelfs voor een show als Shameless.

9 Vervangbaar: Jody bleef te lang bij zijn welkom

Onzelfzuchtig, grappig, dopey zijn woorden die je zou gebruiken om Jody Silverman te beschrijven… toen hij voor het eerst werd geïntroduceerd op Shameless. Hij was een goedhartige man die iedereen aan het lachen maakte, totdat hij niet langer welkom was. Jody had moeten vertrekken voordat de schrijvers het een briljant idee vonden om hem aan te houden als de toyboy van zijn schoonmoeder.

8 Vervangbaar: Estefania was een zwakke truc om Jimmy en Fiona uit elkaar te houden

Toen Jimmy Lishman Fiona voor het eerst verliet, keerde hij terug met een vrouw. Het bleek dat Jimmy door haar gangstervader werd gedwongen te trouwen met Estefania, zodat ze in de Verenigde Staten kon blijven. Het voelde allemaal als een zwakke truc van de schrijvers van de shows om onnodig drama en conflict tussen Jimmy en Fiona te creëren.

7 Weg met: Sean was gewoon weer een van Fiona's slechte beslissingen

Het v alt niet te ontkennen dat Fiona Gallagher een uitzonderlijk vreselijke smaak heeft in mannen, ze hunkert naar het soort mannen dat haar naar de vernietiging leidt. Sean leek in het begin echter geweldig totdat zijn verslaving aan het licht kwam. Waarom zou je een potentieel goede man in Fiona's leven introduceren, alleen om hem te veranderen in precies wat ze uiteindelijk niet nodig heeft?

6 Vervangbaar: Franny Gallagher is als een steunpilaar om Debbie sympathieker te laten lijken

Debbie Gallagher is verschrikkelijk, er is geen andere manier om het te zeggen. Ze heeft gedurende haar tijd op Shameless egoïstische en twijfelachtige keuzes gemaakt. Om te beginnen is Franny onder bedrieglijke omstandigheden verwekt en het lijkt erop dat het niet veel zin heeft dat ze in de show zit. Er is niets om naar uit te kijken.

5 Vervangbaar: Helene Runyon was een onnodige toevoeging aan schaamteloos

Je zou je afvragen of de schrijvers van Shameless soms rond een vuur zitten om marshmallows te roosteren, en met elkaar te wedden wie het meest nutteloze personage in de show zou kunnen verzinnen. Dat is Helene Runyon, een prachtig en verwrongen personage dat een onnodige toevoeging was aan Shameless. Ze was gewoon een afleiding die Lip niet nodig had.

4 Weg met: Ford bracht niets nieuws naar schaamteloos

We maken kennis met Ford Kellogg in het negende seizoen van Shameless, hij was mysterieus en dat beloofde een vermakelijke onthulling. Het blijkt dat, behalve het tegen betaling helpen van kinderen en het verbergen van het feit dat hij getrouwd was, er niet veel anders aan de hand is met Ford. Hij heeft Shameless niets nieuws gebracht.

3 Vervangbaar: Kassidi's Crazy Girlfriend Trope is moe en saai

Het is behoorlijk ironisch hoe Carl, een van de leukste personages op Shameless, eindigt met een vervelende gek van de omvang van Kassidi. Het hele gekke stereotype van een vriendin werd heel snel moe en saai. De introductie van haar personage leek een poging om de boel in Carls leven door elkaar te schudden, maar het werd uiteindelijk een verschrikkelijk idee.

2 Vervangbaar: ondanks dat het een hoofdpersonage is, kan schaamteloos zonder Debbie

Er is absoluut niets om van Debbie Gallagher te houden in de latere seizoenen van Shameless. Ze was geweldig om naar te kijken in de eerdere seizoenen, maar het ging allemaal bergafwaarts toen Debbie overging naar volwassenheid. Ze is een van de meest onsympathieke personages op Shameless en haar destructieve shtick wordt oud.

1 Ontdoen van: Robbie heeft Liams leven indirect in gevaar gebracht

Arme Fiona heeft geen geluk gehad in de liefde, en ze was ongetwijfeld een magneet voor destructieve, onrustige mannen. Elke keer dat ze stabiliteit leek te vinden, saboteerde ze zichzelf. Zoals het geval was met Robbie, de broer van haar toenmalige vriend. Het leek erop dat Robbie's doel op Shameless was om het slechtste in Fiona naar boven te halen.

Aanbevolen: