‘Crossroads’-regisseur zegt dat Britney Spears de baan opnam om haar maagdelijke imago kwijt te raken

Inhoudsopgave:

‘Crossroads’-regisseur zegt dat Britney Spears de baan opnam om haar maagdelijke imago kwijt te raken
‘Crossroads’-regisseur zegt dat Britney Spears de baan opnam om haar maagdelijke imago kwijt te raken
Anonim

Het is 20 jaar geleden dat Britney Spears' film 'Crossroads' voor het eerst in de bioscoop verscheen, met voornamelijk negatieve recensies.

De roadtrip-dramedy, met in de hoofdrollen Zoe Saldana en Taryn Manning, is geschreven door een toen relatief onbekende Shonda Rhimes en geregisseerd door Tamra Davis. De filmmaker heeft teruggekeken op de totstandkoming van de film ter gelegenheid van het jubileum en besprak haar professionele en persoonlijke relatie met Spears.

'Crossroads'-regisseur over waarom Britney Spears met Shonda Rhimes wilde werken

In een interview met 'Variety' zei Davis dat Spears zelf op dat moment op een kruispunt stond en besloot de baan aan te nemen nadat ze Rhimes had ingehuurd om het script te schrijven.

"Britney had haar imago willen veranderen", zei Davis.

Ik denk dat ze de controle wilde overnemen. Vooral in deze tijd werd er veel gepraat over haar maagdelijkheid en al dat soort dingen, dus ze wilde deze perceptie van zichzelf veranderen.

"Ze huurde Shonda in om het script te schrijven en ze werkte heel nauw samen met Shonda. Het was ongelooflijk spannend. Shonda was gewoon deze ongelooflijk intelligente kracht om rekening mee te houden."

Destijds werd de popster kritisch bekeken door het publiek vanwege haar relatie met Justin Timberlake. Davis herinnerde zich dat het NSYNC-lid Britney vaak op de set bezocht en "zo ondersteunend" was.

"Hij was in de buurt. Ik zou op hun deur moeten kloppen om haar te laten settelen, en in die tijd werd er zoveel gezegd over hun relatie en haar seksualiteit en maagdelijkheid, dus ik zou zijn als ik haar 's ochtends ophaalde, zou ik zeggen: 'Ik ga niets zeggen. Maak je geen zorgen! Dat zijn persoonlijke vragen!'", zei Davis.

"Maar ze waren het schattigst. Hij steunde haar zo en hij dacht gewoon dat deze film het beste van de wereld voor haar was. Ze waren een geweldig stel en ik dacht dat ze samen zouden zijn voor altijd, " vervolgde ze.

Davis heeft geprobeerd contact te maken met Britney Spears tijdens haar conservatoriumtijd

Davis was eerder openhartig over haar relatie met Spears ten tijde van haar conservatoriumhoorzitting. In dit nieuwe interview legde de filmmaker uit dat ze geprobeerd heeft contact op te nemen met de zangeres, maar het gevoel had dat ze het zwijgen werd opgelegd tijdens haar conservatorium, dat in november vorig jaar werd beëindigd.

"Het breekt gewoon mijn hart, want als ik terugdenk aan de berichten die ik terug kreeg, lieten ze me nooit bij haar komen", zei Davis.

“Nu realiseerde ik me net, oh mijn god, dit waren haar mensen die gewoon probeerden iedereen weg te houden. Ik heb het gevoel dat er stemmen waren die haar hadden kunnen helpen.”

Aanbevolen: