10 90 dagen verloofde castleden die in Zwadderich zouden worden gesorteerd

Inhoudsopgave:

10 90 dagen verloofde castleden die in Zwadderich zouden worden gesorteerd
10 90 dagen verloofde castleden die in Zwadderich zouden worden gesorteerd
Anonim

Inmiddels zijn veel mensen trouwe fans van TLC's hitshow 90 Day Fiance - het is hun guilty pleasure - ondanks de gemengde recensies van de show. De producers van 90 Day Fiancé zijn beschuldigd van verschillende vormen van vervalsing, zoals het opvoeren van gevechten en het scripten van drama… maar dat is precies wat zorgt voor een goede kijkervaring, nietwaar? Zijn het drama en de verhaallijnen echt of verzonnen? Op dit moment zijn we niet eens meer in staat om scriptdrama van realiteit te onderscheiden.

Net als de meeste andere reality-tv-shows, bestaat de cast van 90 dagen verloofde uit kleurrijke personages met verschillende persoonlijkheden, en we vragen ons af wie van hen in Zwadderich zou zijn geplaatst als ze studenten op Hogwarts waren geweest. Zoals elke echte Harry Potter-fan weet, hebben Zwadderaars bepaalde persoonlijkheidskenmerken die niet bepaald vleiend zijn.

10 Sumit loog tegen Jenny over zijn huwelijk

Sumit leunt op een fiets
Sumit leunt op een fiets

90 Day Fiancé: The Other Way's Sumit was de laatste persoon die iemand zou vermoeden oneerlijk te zijn. Maar zowel Jenny als de kijkers leerden hoe stiekem de zachtaardige Sumit eigenlijk was.

Nadat ze halverwege de wereld was verhuisd om een leven met hem te beginnen, kreeg Jenny de schok van haar leven toen later werd onthuld dat Sumit inderdaad getrouwd was. Het paar was sinds 2011 online aan het chatten, wat verrassend is dat Sumit zijn huwelijk zo lang voor Jenny hield.

9 Larissa Del Santos Lima gooide driftbuien om haar zin te krijgen

Braziliaanse schoonheid Larissa Del Santos Lima's humeur bracht haar in de gevangenis voor huiselijk geweld tijdens haar tumultueuze huwelijk met de toenmalige echtgenoot en 90 dagen verloofde alum, Colt Johnson. Larissa kan sluw en berekenend zijn, en dat maakt haar een Zwadderich.

Als een echte Zwadderaar is Larissa extreem ambitieus en verwachtte ze dat alles goed zou gaan. Als ze dat niet deden, kreeg de realityster driftbuien. Toegegeven, haar relatie met Colt was van beide kanten giftig, maar dat is geen excuus voor huiselijk geweld.

8 Tom Brooks jaagde op Darcey's lage zelfbeeld

Tom Brooks houdt zijn kin vast
Tom Brooks houdt zijn kin vast

Op het eerste gezicht leek Tom Brooks het slachtoffer van Darcey Silva's emotionele uitbarstingen. Maar als je kritisch kijkt, besef je dat Tom haar als een viool bespeelde. Tom is arrogant en manipulatief, wat hem een perfecte Zwadderaar zou maken.

Hij gebruikte de mogelijkheid van een verloving ergens in de toekomst om Darcey enigszins te beheersen. Hij gebruikte haar onzekerheden ook om haar een prik te geven, zoals de keer dat hij vroeg of ze zou aankomen, wat de overdreven emotionele Darcey van streek maakte.

7 Leida Margaretha is controlerend en manipulatief

Leida Margaretha draagt groen
Leida Margaretha draagt groen

Leida Margaretha is misschien wel een van de meest gehate mensen in de 90 Day Fiancé-franchise en met goede reden. Leida kwam over als sluw en egoïstisch, beide eigenschappen die een Zwadderaar kan bezitten.

Ze moedigde haar man niet alleen aan om af te zien van zijn kinderbijslag, maar zorgde ervoor dat Erics dochter Tasha uit hun huis werd gezet. Haar egoïsme en recht op haar bevielen de fans van de show niet goed.

6 Jorge Nava was niet altijd eerlijk

jorge nava van 90 dagen verloofde
jorge nava van 90 dagen verloofde

Zachtaardige Jorge Nava lijkt geweldig bij Huffelpuf te passen… tenzij je alle leugens die hij met gemak vertelde in overweging neemt. Als Jorge een student op Zweinstein was geweest, zou hij zeker in Zwadderich zijn geplaatst.

Zijn gevoel voor zelfbehoud staat op scherp en zal liegen om zijn huid te redden of de overhand te krijgen. Voorbeeld: liegen over de legaliteit van zijn marihuanabedrijf en zijn financiën om zijn nu vervreemde vrouw Anfisa Arkhipchenko naar de Verenigde Staten te lokken. Genoeg gezegd.

5 Azan Tefou kent een geweldige kans als hij die ziet

Soms komt een geweldige kans maar één keer en voor Azan is Nicole die geweldige kans. Ze is misschien zijn enige ticket naar de Verenigde Staten, en Azan is absoluut een Zwadderaar.

Toegegeven Nicole was niet helemaal eerlijk tegen hem over haar fysieke verschijning, maar gezien zijn gebrek aan aantrekkingskracht tot haar, had hij dingen kunnen beëindigen, maar deed hij dat niet. Het lijkt alsof Azan alleen maar zijn tijd afwacht totdat hij eindelijk zijn Amerikaanse droom kan realiseren voordat hij verder gaat.

4 Lisa Hamme is beschuldigd van pesten

Lisa Hamme zit op een bank
Lisa Hamme zit op een bank

90 Day Fiancé: The Other Way-ster, de critici van Lisa Hamme hebben haar ervan beschuldigd een controlerende bullebak te zijn. Het ergste van Lisa is misschien wel dat ze zo egocentrisch is, wat vaak leidt tot de slechte behandeling van haar toenmalige verloofde Usman.

Fans riepen de 90 dagen verloofde uit omdat hij doelbewust probeerde de muziekcarrière van Usman te saboteren voor persoonlijk gewin. Lisa wil elk aspect van zijn leven beheersen en verontschuldigt zich er niet voor - iets wat alleen een Zwadderaar zou doen.

3 Mohamed Jbali deed wat hij moest doen om een groene kaart te krijgen

Zwadders zouden ambitieus en vastberaden zijn en Mohamed Jbali is niets anders dan dat.

Mohamed ging door met een huwelijk dat door de meeste mensen als een middel tot een doel werd beschouwd. Elk huwelijk dat begint met een partner die weigert hun echtgenoot te kussen op hun trouwdag, begint zeker met een moeilijke start. Volgens inTouch Weekly verliet Mohamed zijn toenmalige vrouw Danielle Mullins slechts twee weken nadat hij zijn groene kaart had gekregen.

2 Paola is ambitieus en krijgt altijd wat ze wil

Een van de meest bewonderenswaardige eigenschappen van Zwadderaars is dat ze doelgericht en sluw zijn. Deze eigenschappen beschrijven Paola Mayfield van 90 dagen verloofde naar een T.

Paola wilde model staan, maar de thuisstaat van haar man, Oklahoma, had niet veel vooruitzichten. Ze was vastbesloten om haar modellencarrière voort te zetten en zelfs liefde zou haar niet in de weg staan. Een paar tranen en ongemakkelijke gesprekken later verplaatste haar man zijn leven naar Miami om Paola's ontluikende carrière te ondersteunen.

1 Jay Smith speelde zijn kaarten goed

Jay Smith draagt een gevechtsjack
Jay Smith draagt een gevechtsjack

Jay Smith's reden om met Ashley Marston te trouwen ligt voor de hand, aangezien de 90 dagen verloofde aluin er geen probleem mee had zijn vrouw te bedriegen nadat ze in het huwelijksbootje waren gestapt. Critici beschuldigden Jay van trouwen voor een groene kaart.

Jay speelt de rol van de naïeve jongere echtgenoot goed, maar het is vrij duidelijk dat hij precies weet wat hij doet. Hij en Ashley hebben zich onlangs met elkaar verzoend en men kan alleen maar hopen dat zijn dagen op het veld tot het verleden behoren.

Aanbevolen: