De echte reden dat Neve Campbell niet terugkeert voor Scream 6

Inhoudsopgave:

De echte reden dat Neve Campbell niet terugkeert voor Scream 6
De echte reden dat Neve Campbell niet terugkeert voor Scream 6
Anonim

Het onderwerp loon is interessant als het om Hollywood gaat. Het is altijd leuk om te zien dat sterren miljoenen verdienen, maar sommige worden onderbetaald en sommige sterren hebben zelfs werk geweigerd vanwege een laag loon.

Onlangs onthulde Neve Campbell, het gezicht van de iconische Scream-franchise, dat ze niet aan boord zou blijven. Deze beslissing vloeit voort uit het aanbod dat ze ontving voor een zesde film, en het aanbod was duidelijk nergens in de marge van wat Campbell verdient.

Scream heeft Neve Campbell officieel verloren, dus laten we eens kijken wat er tussen de twee partijen is gebeurd.

Neve Campbell stond aan de top van haar spel in de jaren '90

Neve Campbell is een werkende artiest sinds de jaren negentig en ze heeft de afgelopen drie decennia haar plaats in de entertainmentgeschiedenis geëtst.

De actrice landde eerder in haar carrière op het grote en kleine scherm en alles veranderde in een oogwenk toen ze de rol van Julia op Party of Five kreeg. Die show was een van de grootste hits van de jaren negentig en het maakte van Neve Campbell een begrip.

Terwijl Party of Five er midden in de jaren negentig mee bezig was, speelde Campbell nog steeds acteerrollen in een filmproject. Dit hielp haar naam buiten de serie te vestigen, en het hielp haar om veel meer fans te bereiken dan haar Party of Five co-sterren.

Na haar doorbraakdecennium bleef Neve Campbell werken in film en televisie. Ze heeft een enorme lijst met succesvolle projecten op haar naam staan, en ze is al lang een van de meest geliefde en gevierde artiesten die er zijn.

Als we kijken naar de meest succesvolle projecten waaraan de actrice heeft deelgenomen, wordt het duidelijk dat een geliefde horrorklassieker bovenaan de lijst staat.

Ze is het gezicht van de 'Scream'-franchise

In 1996 speelde Neve Campbell in Scream, een film die het slasher-genre volledig nieuw leven inblies.

Die eerste film kwam uit het niets en werd een groot succes op het grote scherm. Het blijft een van de beste films van zijn tijd en zijn genre, en het was de vonk die plaats maakte voor wat een geliefde horrorfranchise is geworden.

De franchise was een groot succes voor Campbell, en het betaalde zeker ook de rekeningen.

"Oké, dus het exacte Scream-salaris van Neve is niet 100 procent bevestigd, maar we kunnen een gok maken op basis van wat we wel weten. Forbes meldde bijvoorbeeld dat Neve's co-ster Courteney Cox $ 1 miljoen verdiende voor Scream voordat hij $ 5 miljoen voor Scream 2 en $ 7 miljoen voor Scream 3 binnenhaalde. Ik hoop/veronderstel dat Neve's inkomsten hetzelfde waren, zo niet meer, "schrijft Cosmopolitan.

Dat is een hoop geld voor de ster, die het absoluut verdiend heeft.

Er is aangekondigd dat de geliefde franchise een zesde deel krijgt. Helaas komt Neve Campbell niet terug voor die film.

Ze komt niet terug voor de zesde film

In een verklaring zei Campbell: "Helaas zal ik niet de volgende Scream-film maken. Als vrouw heb ik in mijn carrière extreem hard moeten werken om mijn waarde vast te stellen, vooral als het gaat om Scream. Ik vond dat het aanbod dat mij werd aangeboden niet overeenkwam met de waarde die ik voor de franchise heb gebracht."

Deze aankondiging kwam als een grote klap voor fans. De meest recente Scream-film was een succes en zorgde voor een broodnodige verjonging van de franchise. Helaas zit Campbell buiten Scream 6.

Als ze met People spreekt, benadrukt Campbell waarde, iets wat haar salaris niet helemaal weerspiegelt.

"En als vrouw in dit vak denk ik dat het heel belangrijk voor ons is om gewaardeerd te worden en te vechten om gewaardeerd te worden. Ik geloof eerlijk gezegd niet dat als ik een man was en vijf termijnen van een enorme blockbuster-franchise gedurende 25 jaar, dat het aantal dat mij werd aangeboden het aantal zou zijn dat aan een man zou worden aangeboden, "zei Campbell.

Ze ging verder en merkte op hoe haar betaling voor de zesde film haar echt zou laten voelen.

"En in mijn ziel kon ik dat gewoon niet doen. Ik kon niet op de set lopen met dat gevoel - me ondergewaardeerd voelen en de oneerlijkheid voelen, of het gebrek aan eerlijkheid eromheen," voegde ze eraan toe.

De Scream-franchise die Neve Campbell over loon verliest, is een trieste klap voor iedereen. Hopelijk doet de studio het juiste en beta alt Campbell wat ze waard is. Ze heeft er elke cent van verdiend.

Aanbevolen: