Wat is er met de vreemde gewoonte van Beyoncé als het om haar kinderen gaat?

Inhoudsopgave:

Wat is er met de vreemde gewoonte van Beyoncé als het om haar kinderen gaat?
Wat is er met de vreemde gewoonte van Beyoncé als het om haar kinderen gaat?
Anonim

Als het op roem aankomt, lijkt Beyoncé haar spelplan te hebben ingevoerd. Ze heeft een strikte creatieve controle over al haar projecten, verdient prijzen en onderscheidingen voor alles wat ze bereikt, en is niet bang om op te scheppen over haar werk, haar man of haar kinderen.

Toch deelt ze niet alles over hun leven, ondanks tal van nauwelijks verhulde teksten over haar en het verleden van Jay-Z, en fans begonnen iets vreemds op te merken aan de familie Carter nadat hun tweede en derde kinderen waren gearriveerd.

Blue Ivy Carter werd geboren in 2012 en de Beyhive was opgetogen. Toen, in 2017, arriveerde de Carter-tweeling en sindsdien schreeuwen fans om een glimp van de nakomelingen van Bey en Jay. Maar terwijl Blue vaak in het openbaar wordt gezien, is de tweeling dat niet en zijn fans achterdochtig geworden.

Beyoncé en Jay-Z houden hun privéleven geheim

Hoewel Beyoncé en Jay-Z in de schijnwerpers staan, houden ze veel dingen privé. En als ze dingen niet privé houden, maken ze altijd 'grote onthullingen' op hun eigen voorwaarden. Geval in punt? Beyoncé wreef over haar buik op het podium tijdens een concert om Jay-Z te vertellen dat ze zwanger was.

Dus als het op hun gezinsleven aankomt, zouden volgers niet geschokt zijn om te ontdekken dat de kinderen van het paar niet veel voorkomen op sociale media. Beyoncé geeft haar dochter Blue vaak fotocredits voor foto's op Instagram, en ze schreeuwt de verjaardagen van de tweeling uit met throwback babyfoto's (je weet wel, degenen die in wezen viraal gingen nadat Beyoncé ze uitbracht).

Maar als het gaat om het daadwerkelijk zien van de Carter-kinderen, merkten fans een vreemde trend op.

Fans hebben opgemerkt dat Blue Ivy veel meer in het openbaar (en op foto's) verschijnt dan de tweeling

Het is begrijpelijk dat Beyoncé strikte controle houdt over hoeveel het publiek ziet van haar persoonlijke en gezinsleven. Sommigen speculeren zelfs dat de reden waarom ze is gestopt met het geven van live-interviews, is dat ze nog meer controle heeft over haar imago (en geruchten die zouden kunnen ontstaan als iets wat ze zei verkeerd werd geïnterpreteerd).

In feite sprak zelfs collega-celeb Tiffany Haddish over het ondertekenen van een NDA vanwege een interactie met Bey. Het is duidelijk dat de Carters hun geheimen op slot willen hebben.

Maar hun kinderen? Het lijkt erop dat Jay-Z en Beyoncé hun tweeling met opzet in bedwang houden, terwijl Blue Ivy zowat overal verschijnt waar haar ouders doen. Blue verscheen met haar ouders op de rode loper, speelde mee in hun liedjes, ging met hen op het podium en zat naast basketbalwedstrijden, naast talloze andere openbare (en paparazzi-rijke) avonturen.

En toch, zoals fans zeggen, geeft Beyoncé haar fans zelden een glimp van haar tweeling, Rumi en Sir.

Waarom laat Beyoncé Rumi en meneer niet zien op Instagram?

Terwijl Seventeen het samenvatte voor de vierde verjaardag van de tweeling, hebben Bey en Jay de tweeling eerder op Instagram geplaatst. Ze verschijnen jaarlijks in de samenvattingsvideo's van hun moeder en ze heeft enkele familiekiekjes gedeeld (inclusief een kerstkaart).

Maar de tweeling, die in 2017 werd geboren, is ouder dan de leeftijd van Blue Ivy's serieuze publieke debuut, toen ze op rode lopers begon te stappen en in superdure outfits poseerde. Dus waarom wordt de tweeling relatief verborgen gehouden?

Heeft Beyoncé een specifieke reden om Rumi en Sir te verbergen?

Er zijn een paar verschillende theorieën over waarom Beyoncé ervoor kiest om het leven van de tweeling stiller te houden dan dat van Blue Ivy, inclusief het feit dat ze hun privacy gewoon op prijs stelt. Het is nog steeds een vreemde nevenschikking, aangezien Blue altijd paparazzi in haar gezicht heeft gehad, maar misschien is er iets strategischers aan Bey's om de gezichten van haar kinderen uit pap-foto's te houden.

Het is mogelijk dat Beyoncé de keuze van blootstelling aan haar kinderen heeft overgelaten. Blue Ivy, die in 2022 10 werd, heeft misschien iets te zeggen over hoe zichtbaar ze is voor het publiek. Ze heeft zeker iets te zeggen over haar uiterlijk en de evenementen waar ze naar toe gaat; Blue zat naast haar vader op een evenement en duwde zelfs zijn arm weg, bezorgd om haar haar.

Het houdt bij dat Beyoncé en Jay-Z Rumi en Sir misschien goed verborgen hebben gehouden, zodat ze kunnen genieten van een zo normaal mogelijke jeugd - en kunnen beslissen of ze later met hun grote zus in de strijd willen gaan.

En terwijl de tweeling thuis weggestopt is en ogenschijnlijk naar een even mooie en veilige school gaat als Blue, weten fans wel een beetje over hoe Beyoncé de tweeling opvoedt; de Carters betalen naar verluidt zes cijfers voor hun team van kindermeisjes.

Het is duidelijk dat Bey geen kosten maakt voor haar baby's. Niet dat ze dat met Blue deed, maar het is de moeite waard om op te merken dat de zangeres openhartig begon over een traumatische ervaring toen Rumi en Sir werden geboren.

Misschien is haar benadering van ouderschap veranderd na hun komst, waardoor ze gedwongen werd om hen dichterbij te houden dan hun pittige en modieuze grote zus. Dat zou de eenvoudigste verklaring kunnen zijn waarom Bey ervoor kiest om haar tweeling van sociale media en uit het zicht van de paparazzi te houden.

Aanbevolen: