Inside Kim Kardashian's nieuwe $ 150 miljoen privéjet 'Kim Air

Inhoudsopgave:

Inside Kim Kardashian's nieuwe $ 150 miljoen privéjet 'Kim Air
Inside Kim Kardashian's nieuwe $ 150 miljoen privéjet 'Kim Air
Anonim

Terwijl Kim Kardashian's vervreemde echtgenoot Kanye West haar nieuwe beau Pete Davidson blijft aanvallen, de Keeping Up with the Kardashian-ster is erop gericht om zichzelf op de eerste plaats te zetten. "Mijn jaren '40 gaan over Team Me zijn", vertelde ze onlangs aan Vogue. "Ik ga goed eten. Ik ga sporten. Ik ga meer plezier hebben, meer tijd doorbrengen met mijn kinderen en de mensen die me gelukkig maken."

In de Kardashiaanse wereld betekent meer plezier hebben met je geliefde vliegen op een luxe privéjet. Onlangs toonde de schoonheidsmiljardair haar privévliegtuig van $ 150 miljoen genaamd Kim Air. Het is naar verluidt op maat gemaakt "van de grond af". Hier is een mini-tour.

Kim Kardashian's nieuwe privéjet komt overeen met haar huis

Tijdens een recente huistour met Vogue toonde Kardashian drie van haar favoriete auto's - Lamborghini Urus, een Rolls-Royce Ghost en een Mercedes-Maybach-sedan - allemaal geschilderd in een aangepaste grijstint. Ze gaf meer dan $ 100 miljoen uit aan het schilderen, dus ze zouden overeenkomen met haar mausoleum van een huis in Calabasas. Haar nieuwe privéjet, een Gulfstream G650ER, kreeg ook dezelfde look. De buitenkant heeft dezelfde Créme-kleur als de buitenkant van haar landhuis.

Rapporten zeggen dat een nieuwe G650ER doorgaans ongeveer $ 70 miljoen tot $ 95 miljoen kost. Hoewel het onbekend is of de aspirant-advocaat het nieuw of gebruikt heeft gekocht, heeft het aangepaste ontwerp het prijskaartje zeker verhoogd. Ze kocht het vliegtuig voor $ 95 miljoen en besteedde ongeveer $ 55 miljoen aan de persoonlijke details. Volgens TMZ liet de Kardashians-ster het vliegtuig "van de grond af af". Ze wachtte ook een jaar om de jet te krijgen, wat tegenwoordig blijkbaar moeilijk te krijgen is. Het is te danken aan zijn populariteit bij de rijksten, waaronder Jeff Bezos, die er ook een bezit.

Momenteel is Kim Air de zakenjet met het langste bereik ter wereld, biedt plaats aan maximaal 18 personen en heeft ruimte voor 10 personen in het slaapgedeelte. De specificaties omvatten verbeterde luchtionisatie, waardoor passagiers altijd 'frisse buitenlucht' kunnen inademen. Met zijn fluisterstille reizen, zijn we er zeker van dat de moeder van vier een ontspannende tijd zal hebben op de jet, zelfs als ze reist met alle Kardashian-Jenner-kinderen. Volgens rapporten zou Kardashian $ 400.000 aan brandstof uitgeven voor 200 vlieguren per jaar, plus $ 100.000 aan onderhoud.

Inside Kim Kardashian's nieuwe aangepaste privéjet

Net als het huis van Kardashian, dat van buiten grijs is maar van binnen helemaal beige en wit, heeft Kim Air ook een volledig beige cabine. Het is een geheel beige kasjmier en lederen interieur. Zelfs de placemats en borden komen overeen met die in het huis van de realityster. Kardashian werkte voor het interieurontwerp samen met ontwerpers Tommy Clements en Waldo Fernandez. Gasten krijgen ook een gratis set met Skims-pyjama's en slippers. Onlangs gaf Kardashian een slaapfeestje op de jet voor de verjaardag van haar vriendin Natalie Halcro. Ze plaatsten foto's van hen terwijl ze roze Skims-combinaties droegen terwijl ze in de cabine loungen.

Je kunt zeggen dat de realityster tegenwoordig haar beste leven leidt tijdens haar scheidingsstrijd. Fans zijn echter niet zo voorstander van de recente uitspatting van Kardashian. "Kim Kardashian, een van de rijkste vrouwen op aarde, postte een scam-weggeefactie en pronkte met haar nieuwe privéjet", twitterde een netizen naast een screenshot van Kardashian's nieuwste Instagram-advertentiepost. 'Had ze niet op zijn minst tot twee weken kunnen wachten? Of een gek idee, het geld doneren aan goede doelen die het nodig hebben.' Het is echter niet de eerste keer dat de schoonheidsmagnaat werd bekritiseerd omdat hij privé vloog …

Kim Kardashian en Kanye West werden in elkaar geslagen omdat ze privé vlogen in 2018

In 2018 had Kardashian een reeks Instagramverhalen met Ye, waaruit bleek dat ze aan boord gingen van een privé 747-vliegtuig voor hun vakantie. Het had eetkamers, slaapkamers, een kantoor en zelfs een ruimte om te trainen met een trainer. Fans waren er snel bij om het paar te bashen voor het "vermoorden" van de omgeving. "Ik ken de omstandigheden niet waarom Kim op een privé 747 vloog (en ze heeft het volledige om dat te doen), " tweette een netizen. "Maar in mijn hoofd heb ik zoiets van: KOOLSTOFVOETAFDRUK Zoals, de hoeveelheid gas die nodig is om dat ding te laten vliegen is surrealistisch en het lijkt me allemaal gek, onnodig voor mij…"

"Zo irritant en onnodig", voegde een andere fan eraan toe. Anderen vonden het ook vreemd dat het paar privé vloog, zelfs als ze publiekelijk steun verlenen aan en doneren aan milieudoelen. "Ik mis de connectie. @KimKardashian en @kanyewest doneren 500000$ aan natuurbranden, maar nemen privé een 747-vliegtuig. Kan iemand hen uitleggen hoe de klimaatcrisis werkt? Alsjeblieft?"

Aanbevolen: