Cardi B laat haar eerste gezichtstatoeage zien

Inhoudsopgave:

Cardi B laat haar eerste gezichtstatoeage zien
Cardi B laat haar eerste gezichtstatoeage zien
Anonim

Cardi B heeft een gloednieuwe tattoo om toe te voegen aan haar uitgebreide collectie.

Cardi B kreeg een tatoeage op haar kaaklijn

De 29-jarige Grammy-winnende rapper werd gezien in een video die op Instagram werd geplaatst door tattoo-artiest Robinson De Los Santos. In de korte clip van dertien seconden is de muzikante te zien die op haar zij ligt terwijl Santos aan het ontwerp werkt. De tatoeage lijkt letters in rode inkt op haar kaaklijn te zijn. "Het werk van vandaag Cardi B", schreef hij bij de videoclip in het Spaans. Geen van beiden heeft echter commentaar geleverd op wat de inkt eigenlijk zegt.

De BardiGang waren verdeeld over de nieuwe inkt van Cardi B

Cardi B's nieuwe gezicht veroorzaakte een gespleten reactie van haar trouwe volgers, bekend als de 'Bardi Gang'.

Een volger schreef: “OMG geen goede zet… ik hou van cardi. B, vertrouw.. NEVA het gezicht neemt je schoonheid weg….”

Een ander voegde eraan toe: "Wel, verpest je gezicht niet met tatoeages, je lichaam is oké, maar niet het gezicht."

Maar sommige Bardi-leden verdedigden haar keuze, met een fan die schreef: "Haar lichaam haar keuze, jullie allemaal buggin en wat ze doet heeft zelfs geen invloed op je dagelijkse leven."

In januari vertelde Cardi B, geboren als Belcalis Marlenis Almánzar, aan fans dat ze erover dacht om de naam van haar zoon Wave op haar lichaam te laten tatoeëren. "Willekeurig maar… ik ben er 1% te dichtbij om de naam van mijn zoon op mijn gezicht te tikken… ik wil het echt heel graag doen!" ze schreef destijds in een Tweet en deelde dat ze de nieuwe tatoeage op haar kaak wilde hebben. Dit betekent dat de nieuwe tatoeage waarschijnlijk een eerbetoon is aan haar 11 maanden oude zoon.

Cardi B's echtgenoot Offset heeft een tatoeage op zijn kaaklijn van de naam van hun dochter

Het idee voor Cardi's nieuwe gezichtstatoeage is misschien afkomstig van haar man Offset, die de naam van hun dochter, Kulture, op zijn kaaklijn heeft getatoeëerd. Cardi B en de Migos-rapper hebben al tatoeages ter ere van elkaar. De "I Like It Like That"-rapper heeft zijn naam op de achterkant van haar been, terwijl de "Stir Fry"-rapper haar naam in zijn nek heeft getatoeëerd. Het stel - dat sinds 2017 getrouwd is - heeft ook bijpassende handtatoeages van hun trouwdatum.

Cardi staat bekend om haar uitgebreide inktcollectie. De moeder van twee heeft een veelkleurig kleurrijk pauw- en vlinderontwerp dat helemaal van haar dij tot haar ribbenkast loopt. De inheemse Bronx heeft ook een enorme bloementattoo op de rug met heldere bloemen, vlinders en een kolibrie, in een reeks kleuren.

Aanbevolen: