Billie Eilish laat fans de finishing touch van haar album zien

Inhoudsopgave:

Billie Eilish laat fans de finishing touch van haar album zien
Billie Eilish laat fans de finishing touch van haar album zien
Anonim

Na de scene in 2015 te hebben bestormd, lijkt het erop dat Eilish nooit achterom heeft gekeken. Eilish omarmde haar roem en fortuin op zeer jonge leeftijd, bleef de hits produceren en bleef sterk betrokken bij haar fans. Ze vertoont geen tekenen van vertraging en is zojuist naar sociale media gegaan om zeer opwindend nieuws te delen met haar 75,4 miljoen Instagram-volgers en 5,4 Twitter-fans.

Billie Eilish legt de laatste hand aan haar nieuwste album, en om te zeggen dat fans enthousiast zijn, zou een grove understatement zijn.

Meer Eilish

Het is verbazingwekkend hoeveel aandacht een korrelige, onverlichte foto van achter Billie Eilish's stoel kan krijgen. Dat was alles wat fans nodig hadden om helemaal wild te worden, terwijl ze opgewonden het grote nieuws dat ze naar hen lekte met deze Instagram-post in zich opnam. Op de foto is te zien hoe Eilish de laatste hand legt aan haar gloednieuwe album, en fans wachten met ingehouden adem op het eindproduct.

Het frame toont een vervaagd beeld van haar monitor en fans loensen en zoomen in, en doen alles wat in hun vermogen ligt om elk detail in zich op te nemen.

De opwinding neemt zeker toe, maar het aftellen lijkt geen grenzen te hebben. Zonder te weten wanneer ze haar nieuwe muziek zal droppen, blijven fans gekluisterd aan hun sociale-mediakanalen, hongerig wachtend op haar volgende update.

De fans voeden

Billie Eilish heeft momenteel veel te doen, en de reacties op haar Instagram-pagina suggereren dat haar fans 'goed gevoed' zijn. Ze produceert zoveel nieuwe inhoud voor hen dat haar volgers onder de indruk zijn van haar vermogen om haar talenten in zo'n snel tempo te ontwikkelen.

Hoe meer ze ze geeft, hoe meer ze willen.

Ze heeft nog steeds veel te bieden en heeft onlangs aangekondigd dat haar Apple TV + documentaire getiteld The World's A Little Blurry op 26 februari wordt uitgebracht.

Dit komt slechts een paar weken nadat zij en Rosalia hun langverwachte nummer Lo Vas A Olvidar met de wereld hebben gedeeld. Na vele jaren in de maak, veroverde deze hit het internet stormenderhand en fans vragen zich nu af wat ze zou kunnen bedenken om het succes te overtreffen dat ze al in 2021 heeft gezien.

Terwijl de opwinding blijft groeien, zijn alle ogen gericht op Eilish.

Aanbevolen: