CBS wilde een zekere vriendenster om de rol van Debra te spelen, maar Ray Romano duwde Patricia Heaton in plaats daarvan

Inhoudsopgave:

CBS wilde een zekere vriendenster om de rol van Debra te spelen, maar Ray Romano duwde Patricia Heaton in plaats daarvan
CBS wilde een zekere vriendenster om de rol van Debra te spelen, maar Ray Romano duwde Patricia Heaton in plaats daarvan
Anonim

Negen seizoenen lang veranderde Everybody Loves Raymond in een moloch voor CBS. De sitcom is vandaag de dag nog steeds relevant en een deel van de cast zal nog heel lang bankieren dankzij herhalingen en backend-winsten.

Dat geldt vooral voor Ray Romano, hoewel veel van zijn collega's niet blij waren met de kloof in hun loon in vergelijking met de ster van de show.

Voorlopig bekijken we Patricia Heaton's reis op de show en hoe ze de rol van Debra kreeg. Het bleek dat er achter de schermen een paar debatten waren. Laten we eens kijken wat er is gebeurd.

Patricia Heaton kreeg te maken met zware gevechten achter de schermen tijdens Everybody Loves Raymond

Patricia Heaton genoot groot succes op Everybody Loves Raymond, met de show die negen seizoenen en meer dan 200 afleveringen duurde. Achter het gordijn kreeg Heaton echter te maken met een bepaalde strijd waarbij hij regelmatig een drankje te veel had gedronken, vooral na opnames voor de sitcom.

Naast The Hollywood Reporter vertelde Heaton over haar probleem en hoe Peter Boyle, alias Frank, een enorme hulp werd bij het proces om nuchter te worden.

“‘Je bent opgepompt van de show. Je wilt gewoon met iedereen wat drinken. Je wilt het vieren. Je wilt je adrenaline een beetje naar beneden zien krijgen. Hoe doe je dat niet - hoe zorg je ervoor dat je niet drinkt?' Ze herinnerde zich de vraag.

Hij zei: 'Weet je, ik denk alleen maar aan het eerste drankje. En ik denk erover na dat het naar de tweede leidt, en dan naar de derde, en ik loop er gewoon doorheen in mijn hersenen. En tegen de tijd dat ik daarover nadenk, weet ik dat ik niet in die positie wil zijn.'”

Heaton zou Boyle's benadering gebruiken om haar worstelingen te verslaan: Ik herinner me dat Peter daarover sprak, en dus dacht ik er gewoon over na, en dacht ik aan hoe ik me zou voelen aan het einde van de ma altijd waar ik zou hebben te veel gegeten, en dan zou ik die nacht niet goed slapen door de alcohol.”

“Als ik mezelf die 30 seconden of 60 seconden zou geven om erover na te denken, zou de drang afnemen. En dan kon ik de ma altijd doorkomen, 'voegde ze eraan toe.

Tegenwoordig viert de sitcom-ster jaren van nuchter zijn en lijkt op een veel betere plek te zijn.

Patricia Heaton was wanhopig op zoek naar werk tijdens haar Everybody Love Raymond Audition

Geld maakt tegenwoordig niet meer uit voor Heaton, die in de zestig is en nog steeds geniet van een fantastische carrière, met een waarde van $ 40 miljoen. Ze blijft tegenwoordig doorgaan met projecten, ze is net klaar met The Unbreakable Boy en werkt aan Mending the Line.

Er was eens echter niet zo soepel. Heaton herinnert zich haar auditieproces voor Everybody Loves Raymond, die dringend op zoek was naar werk.

Hilarisch onthulde Heaton dat de wanhoop een nieuw dieptepunt had bereikt, toen ze ermee instemde Ray Romano te kussen tijdens het castingproces.

"Zo wanhopig was ik op zoek naar een baan", grapte ze over haar echtgenoot op het scherm. "[Ik had zoiets van], 'Ik weet niet wie die vent in de hoek is, maar als ik hem moet kussen, zal ik het doen.' Ik wist echt niet wie het was."

Heaton was perfect voor de rol, maar CBS dacht daar anders over…

CBS wilde Jane Sibbett in plaats van Heaton, maar Ray Romano en Phil Rosenthal wilden niet wijken

Naast Us Magazine onthulde Phil Rosenthal bepaalde details met betrekking tot de casting van Patricia Heaton. Volgens de man achter de serie had CBS aangedrongen op een beter uitziende optie.

“CBS wilde dat iemand die heter was Debra zou spelen. Ik stopte er bijna mee met de show."

“Ze drongen aan op deze actrice. Ik dacht dat ze het bij het verkeerde eind had, maar ik heb haar ontmoet en ze was een heel aangenaam, heel aardig persoon', legde Rosenthal uit."Ze ging niet voorlezen voor de rol, maar tijdens de vergadering overtuigde ik haar om een beetje met mij te lezen, en ze was 10 keer slechter voor de rol dan ik dacht dat ze zou zijn!"

Toen Heaton kwam voorlezen, wisten Romano en Rosenthal meteen dat ze perfect was voor de rol. Ze kregen hun zin, maar anderen werden overwogen, waaronder Jane Sibbett, die Carol Willick speelde in Friends. Volgens IMDb was zij de voorkeurskeuze van het netwerk, maar uiteindelijk lieten ze het afglijden… goed voor hen.

Aanbevolen: