Wat is er gebeurd met de geruchtmakende minnares van Tiger Woods, Rachel Uchitel?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met de geruchtmakende minnares van Tiger Woods, Rachel Uchitel?
Wat is er gebeurd met de geruchtmakende minnares van Tiger Woods, Rachel Uchitel?
Anonim

Professionele golfer Tiger Woods was op het hoogtepunt van zijn carrière toen zijn vrouw Elin Nordegren naar verluidt ontdekte dat hij haar had bedrogen. Rachel Uchitel, de vrouw waar Tiger Woods een buitenechtelijke affaire mee had die in 2009 aan het licht kwam, werd beroemd nadat ze een romantische relatie had met de atleet.

Ze werd echter het zwijgen opgelegd nadat ze een geheimhoudingsovereenkomst van $ 8 miljoen had ondertekend.

Meer dan een decennium nadat hun affaire eindigde, werkt Rachel naar verluidt aan een allesomvattende memoires - waarin ze intieme details onthult van haar relatie met de sportster, ondanks haar stilte te hebben beloofd.

Naast het openen van haar kant van het verhaal, vragen velen zich ook af waar ze is en wat er met haar leven is gebeurd.

Wat is er met Rachel Uchitel gebeurd?

Volgens Page Six maakt Rachel zich op om een explosief nieuw boek uit te brengen met agent David Vigliano – die eerder heeft gewerkt met een lijst met bekende namen als Michael Jackson, Janet Jackson, Britney Spears en Justin Timberlake.

De outlet meldde dat het boek het hele levensverhaal van de voormalige minnares zal documenteren, inclusief haar spraakmakende affaire met Tiger Woods.

We kunnen ons herinneren dat er in november 2009 een verhaal werd gepubliceerd waarin werd beweerd dat de golfer een buitenechtelijke affaire had gehad met Rachel, die destijds een nachtclubmanager was in New York City en die de relatie ontkende.

Nu kunnen mensen eindelijk haar kant van het verhaal horen.

Rachel deelt details over haar tijd met Tiger

De bron beweerde: "Iedereen denkt dat ze haar verhaal kennen, maar dat is echt niet zo." Voordat Rachel beroemd werd en bekend stond als de minnares van Tiger Woods, werkte ze als correspondent voor Extra, opende ze een speelgoedwinkel en werd ze woordvoerder van de suikeroomsite Seeking Arrangements.

Afgezien van haar aankomende boek, was Rachel in staat om waarheden te delen over wat er werkelijk tussen haar en de golfer was gebeurd.

Ze legde in het interview uit hoe ze Woods ontmoette en zei: Ik runde een van de clubs in NYC. Ik heb waarschijnlijk elke beroemde atleet of beroemdheid gehost die je maar kunt bedenken. Ze komen voor de beste nacht van hun leven. En ik ben de persoon die dat voor hen gaat faciliteren. Zo heb ik Tiger Woods leren kennen.”

Ze onthulde toen: "Ik wist dat hij getrouwd was. Ik wist dat hij verantwoordelijkheden had. Maar hij zei: 'Ik wil dat je naar Orlando vliegt en dan kom ik je daar opzoeken'."

In die tijd was Woods getrouwd met Elin. Helaas werd hun geheim onthuld en toen kende Rachel "het einde" van haar leven zoals ze het kende.

"Mensen kwamen naar me toe alsof ze me de schuld wilden geven van het feit dat een getrouwde man zijn vrouw bedroog. Het was alsof ik de enige was die verantwoordelijk was voor Tiger's acties," deelde ze.

Toen moest ze een geheimhoudingsverklaring ondertekenen, wat betekende dat er geen alles-in-één interviews waren.

Uchitels ervaringen worden gekleurd door haar verleden

Enigszins niet in staat om aan de schaduw van haar link met Tiger Woods te ontsnappen, vond Rachel het moeilijk om vooruit te komen op andere gebieden van haar leven, van het starten van een bedrijf tot het vinden van een partner voor het leven.

Ze had in 2013 en 2015 geprobeerd om twee kinderkledingondernemingen te openen in New York. Dit duurde echter niet lang.

Ze geloofde dat ze klanten verloor nadat mensen erachter kwamen wie ze was en haar connectie met de atleet.

"Ik voelde dat de wereld zich voor me sloot", gaf ze toe. Vanwege haar aangetaste reputatie was ze niet in staat om verder te komen in het leven, waardoor ze faillissement moest aanvragen.

Nu de rekeningen zich opstapelen en haar naam 'door de modder wordt gesleept', heeft ze niets anders te vertellen dan haar eigen kant van het verhaal.

Terwijl ze te maken heeft met de nasleep van haar affaire, trouwde Rachel met voormalig Penn State-voetballer Matt Hahn. Het echtpaar verwelkomde een dochter voordat ze in 2013 uit elkaar gingen.

Vervolgens haalde ze weer de krantenkoppen nadat het nieuws uitbrak dat ze naar verluidt een affaire had met een advocaat uit San Diego genaamd Ed Batts, die naar verluidt zijn vrouw en drie kinderen had achtergelaten.

Het is onduidelijk of Rachel en Ed nog steeds samen zijn, en hopelijk zou ze ook wat sappige weetjes over haar affaires onthullen. In feite zal er waarschijnlijk een bom in haar boek komen, vooral het verhaal over haar romance met Tiger Woods.

Hoewel er meer dan een decennium is verstreken, zijn de ondergang en mislukkingen van de golfer nog steeds een hot topic dat het publiek zeker fascineert.

Aanbevolen: