The One 'GOT' Death waar fans nog steeds niet over zijn

The One 'GOT' Death waar fans nog steeds niet over zijn
The One 'GOT' Death waar fans nog steeds niet over zijn
Anonim

Het is waar dat 'Game of Thrones' een aantal plotwendingen had die niet helemaal werden gewaardeerd door fans. Het is ook veilig om te zeggen dat het einde in veel opzichten een teleurstelling was.

Fans waren echter uiteindelijk blij met Kit Harington, Emilia Clarke, Sophie Turner, Lena Headey en Maisie Williams.

Natuurlijk maakten veel acteurs het bijna groot door een rol te spelen in 'Game of Thrones'. Maar degenen die echt beroemd werden, werden uiteindelijk enkele van de meest onverwachte nieuwe sterren.

Net als fans waren de acteurs zelf echter niet altijd enthousiast over de richting die het verhaal op het scherm innam.

Hoewel er bijna elke aflevering in alle seizoenen een sterfgeval was, zoals de Game of Thrones Fandom bijna onpartijdig benadrukt, gebeurden sommige buiten het scherm. De karaktereindes die fans wel zagen waren de moeilijkere, hoewel er altijd hoop was dat ze later nieuw leven zouden worden ingeblazen (Jon Snow, iemand?).

Toch waren sommige sterfgevallen van personages moeilijk te verdragen voor fans, en ze gingen naar online forums om hun ontevredenheid te uiten.

Er is in het bijzonder één dode waar Quora-fans nog steeds niet voorbij zijn. Hoewel de dood van Daenerys gerechtvaardigd leek, zo niet een beetje een anticlimax in sommige opzichten, deden anderen dat niet.

Namelijk het feit dat twee van de drie draken van Daenerys werden gedood door absoluut verwoeste fans. Een fan op Quora stelde de vraag waarom D&D (producenten D. B. Weiss en David Benioff) 'de behoefte voelde' om twee van Dany's draken te doden.

Fans benadrukken dat het leek alsof D&D "hun minst favoriete personages één voor één uitschakelde", en de manier waarop Rhaegal stierf was bijzonder "dom".

Zoals een respondent herha alt: "Ik begrijp niet waarom Rhaegal de lange nacht overleefde om zo te sterven, het was teleurstellend en had vermeden moeten worden." Hoewel fans begrijpen dat in ieder geval enkele draken moesten sterven om het einde netjes aan elkaar te knopen, kozen ze een heel dwaze manier om het te doen.

Game of Thrones Daenerys met draken
Game of Thrones Daenerys met draken

In feite denken fans dat de dood van Rhaegal een "anticlimax" was, terwijl het duidelijk was dat de dood van Viserion een verstandiger complot was. Hoewel het feit dat Rhaegal uit de lucht werd geschoten, kon worden toegeschreven aan zijn onhandigheid, wijzen fans er ook op dat Drogon in staat was tonnen speerwerpers van bovenaf weg te vagen. Dus waarom had Rhaegal geen pijl kunnen ontwijken?

Fans concluderen dat het belangrijk moet zijn geweest voor producenten om Rhaegal te 'vermoord' omdat Jon Snow hem bereed. De dood van de draak was dus symbolisch; een teken dat er een kloof was ontstaan tussen Daenerys en Rhaegals ruiter. Het was ook een teken dat Daenerys "op weg was naar autonomie", zeggen fans, ondanks het feit dat ze de macht verloor door een van haar draken te verliezen.

Al deze controverse is een verder bewijs dat het goed is dat 'GoT' is geëindigd. Zelfs sterren als Maisie Williams waren opgelucht toen ze filmden. Natuurlijk weten fans ook dat de wereld van 'GoT' niet voor altijd verdwenen is.

Aanbevolen: