Kim K sloeg voor het filmen van een TikTok Ft. Noord & Penelope tegen hun wil

Inhoudsopgave:

Kim K sloeg voor het filmen van een TikTok Ft. Noord & Penelope tegen hun wil
Kim K sloeg voor het filmen van een TikTok Ft. Noord & Penelope tegen hun wil
Anonim

Kim Kardashian bewees dat ze er alles aan zal doen om een TikTok te maken, zelfs zonder rekening te houden met het comfort van haar dochter tijdens het rijden. Tenminste, dat beweert internet nadat de realityster terugslag kreeg voor het filmen toen North en Penelope duidelijk niet op de camera wilden staan.

North smeekte haar moeder de video niet te posten

In de video is Kim te zien op de voorbank terwijl ze de tekst van het nummer 'Versace on the Floor' van Bruno Mars uitspreekt. Terwijl ze de camera vasthoudt, zoomt Kim in op haar dochter North, 9, op de achterbank, samen met haar neef Penelope, 10, de dochter van Kims oudere zus Kourtney Kardashian.

Nadat Penelope haar neef het zijoog geeft, spreekt North tegen haar moeder en zegt: "Stop!" De 9-jarige voegde eraan toe: "Mam, verwijder dat alsjeblieft!" Maar Kim reageerde door te giechelen naar de camera.

Het internet heeft Kim geroosterd voor het plaatsen van de TikTok

Ondanks het duidelijke ongemak van de meisjes, deelde Kim de clip op haar sociale media – ze heeft 7,2 miljoen volgers op TikTok en 329 miljoen op Instagram. Wat de realityster misschien dacht dat een zorgeloze video was, heeft nu veel reacties gekregen van mensen online, van wie velen vinden dat Kim de privacy van de meisjes had moeten respecteren.

“Waarom zou ze dit posten? North is niet tevreden en vraagt haar expliciet om het te verwijderen. Dit voelt zo ingrijpend', schreef iemand op Reddit.

Een ander voegde toe: "Hierdoor voelde ik me extreem ongemakkelijk", en een ander zei: "Het is niet alleen bedelen in het noorden, maar de blikken die het noorden en [Penelope] aan elkaar geven."

Kanye wil zijn kinderen permanent van TikTok af

Kim heeft er misschien geen probleem mee om haar kinderen op sociale media te laten zien, maar haar ex-man Kanye West heeft een andere mening geuit. Eerder dit jaar berispte hij Kim omdat hij North toeliet op TikTok.

North heeft ook zijn ongemak uitgedrukt in de publieke belangstelling. Tijdens Paris Fashion Week hield North bijvoorbeeld een bord omhoog met de tekst 'Stop' om fotografen te ontmoedigen om haar foto te nemen op een catwalkshow. Kim veegde het later af als een grap.

"Voor iedereen die North kent, weet hoe grappig ze deze video vindt!" twitterde de SKIMS-oprichter vorige maand. "North had het denk ik met de mensen die foto's van haar maakten, dus schreef ze op haar uitnodiging STOP en hield het omhoog en wilde dat ze zich alleen op de show concentreerden."

Het lijkt erop dat North een functie gaat worden op de sociale media-accounts van haar moeder, of ze het nu leuk vindt of niet.

Aanbevolen: