Wil Lady Gaga kinderen met Michael Polansky?

Inhoudsopgave:

Wil Lady Gaga kinderen met Michael Polansky?
Wil Lady Gaga kinderen met Michael Polansky?
Anonim

Het v alt niet te ontkennen dat Lady Gaga een van de meest succesvolle zangers en artiesten in Hollywood is geworden, met talloze prijzen naast zes nummer één albums en vijf nummer één singles. Naast het opbouwen van een zeer gerespecteerde naam voor zichzelf in de muziekindustrie, heeft Gaga ook gedoken in acteren, vooral bekend van haar rollen in A Star Is Born, American Horror Story en House Of Gucci. Dit heeft haar naar nieuwe hoogten van roem geduwd, aangezien ze nu ook naam heeft gemaakt in de acteerwereld.

Terwijl haar professionele leven tot bloei kwam in de media, moest Gaga ook de uitdaging aangaan om haar relaties in de publieke schijnwerpers te krijgen. Momenteel is de ster aan het daten met Michael Polansky, die er schijnbaar de voorkeur aan geeft om onder de radar te leven.

Deze bloeiende liefdesaffaire heeft echter de tongen van veel Kleine Monsters doen kwispelen, en velen vragen zich nu af of de ster is gaan nadenken over het stichten van een gezin. Dus, wat heeft de ster precies onthuld over haar toekomstplannen?

Wie is de Beau Michael Polansky van Lady Gaga?

Michael Polansky is een Amerikaanse ondernemer die in 2006 afstudeerde aan Harvard, na een studie wiskunde en informatica.

Hij is sindsdien uitgegroeid tot zeer succesvol en is momenteel de uitvoerend directeur van de Parker Foundation, die hij in 2015 samen met Sean Parker in de war bracht.

Veel fans lijken blij te zijn dat hun Moeder Monster allemaal geliefd is, maar sommigen vragen zich nog steeds af hoe het paar elkaar precies heeft ontmoet, omdat ze schijnbaar uit heel verschillende achtergronden komen.

Hoewel Gaga erg gewend is om in de schijnwerpers te leven, lijkt het erop dat haar beau, Michael, onder de radar lijkt te leven, waardoor het waarschijnlijk is dat hij niet gewend is om in de publieke belangstelling te staan.

Het paar bevestigde hun relatie officieel via een schattige Instagram-snap in 2020, waaruit bleek dat het geliefde paar graag tijd samen doorbracht. Naar verluidt ontmoetten ze elkaar op een verjaardagsfeestje in 2019, en na hun eerste ontmoeting werden ze al snel weer samen gezien tijdens concertevenementen en het pre-superbowlfeest.

Wie heeft Lady Gaga nog meer gedate?

Voordat ze Michael ontmoette, had Gaga met een paar andere mannen gedate. In 2015 was de Poker Face-zangeres verloofd met Taylor Kinney, met wie ze in totaal drie jaar verkering had voordat ze ermee ophield. Ze gingen slechts een jaar later uit elkaar na hun verloving, maar het is nooit duidelijk geweest waarom het paar uit elkaar ging.

In 2017 begon Gaga te daten met talentagent Christian Carino met wie ze zich later verloofde. Hoewel de relatie voor het publiek misschien allemaal rozen en bloemen leek, werd later gemeld dat Carino 'Gaga niet erg goed behandelde tegen het einde van hun relatie' en hij was naar verluidt 'jaloers'.

Ondanks haar eerdere liefdesverdriet lijkt Gaga nu gelukkiger dan ooit met haar schoonheid, en veel fans hopen dat dit zo zal blijven. Echter, na een schijnbaar rooskleurige relatie van twee jaar vragen veel fans zich af of kinderen op de kaart zullen staan voor het romantische paar.

Wil Lady Gaga kinderen met Michael Polansky?

Dit is de enige grote vraag waar fans om een antwoord op hebben gesmeekt, terwijl ze naar strohalmen grijpen voor een inside scoop over Gaga's potentiële toekomstige gezin. Momenteel is het paar naar verluidt 'heel erg verliefd' en zijn 'nog steeds samen en genieten ze van hun relatie', wat alleen maar een positief teken kan zijn.

Dus, wil Gaga zelfs kinderen met Michael Polansky? In juli 2019 onthulde Gaga haar gevoelens over het feit dat ze kinderen wilde verleiden: "Ik hoop echt dat wanneer ik op een dag een klein meisje of een kleine jongen heb, en ze zien dat mama haar make-up opdoet, dat ze dezelfde ervaring hebben die Ik deed het met mijn moeder".

Datzelfde jaar onthulde ze ook in een YouTube-video dat ze 'baby's wilde hebben' als onderdeel van haar tienjarenplan.

Sindsdien heeft ze dezelfde gevoelens herhaald toen ze in verschillende interviews over kinderen werd ondervraagd. In april vertelde Gaga aan het tijdschrift In Style dat ze 'erg opgewonden was om kinderen te krijgen' en dat ze 'er ernaar uitkijkt om moeder te worden'.

Ze vervolgde toen met te zeggen: "Is het niet ongelooflijk wat we kunnen doen? We kunnen een mens binnenin vasthouden en laten groeien" en dat kinderen en een huwelijk iets waren dat ze wilde.

Hoewel Gaga niet expliciet heeft gezegd dat ze kinderen wil met Michael, lijkt het erop dat baby's mogelijk op de kaart kunnen staan als het goed blijft gaan tussen het bloeiende paar. Op het moment van schrijven is er echter nog niets officieel bevestigd, en eventuele plannen voor toekomstige kinderen blijven pure speculatie.

Aanbevolen: