Madonna veroorzaakt commotie op de omslag van papieren tijdschrift

Madonna veroorzaakt commotie op de omslag van papieren tijdschrift
Madonna veroorzaakt commotie op de omslag van papieren tijdschrift
Anonim

Madonna staat bekend als provocerend en ze liet haar gekke vlag wapperen in een nieuwe fotoshoot voor Paper Magazine.

Tijdens de shoot draagt de zangeres "Express Yourself" een roze pruik en danst tot een storm. Ze staat ook op, dichtbij en persoonlijk met enkele modellen op de dansvloer. Zoenen en tepels likken behoren tot de shenanigans die plaatsvinden tijdens de shoot.

In het artikel worden Madonna en Nile Rodgers geïnterviewd over hun vriendschap door de jaren heen. Rodgers produceerde Madonna's tweede album, "Like a Virgin", in 1984 en zag het de hitparades opblazen.

Rodgers deelde enkele geheimen achter de schermen van hun opnamesessies.

"Ik zweer het jullie, toen ik aan het werk was, wilde ik altijd eerder naar de studio dan de artiest," zei hij. "Toen we aan het werk waren, was ik er een keer eerder dan Madonna, en daarna was ze er altijd voor mij, klaar om te gaan. Ik kon het niet geloven en bleef maar denken… ik ga het je vandaag vragen en ik hoop je zult me de waarheid vertellen: heb je mijn gebouw gebeld en uitgezocht hoe laat ik wegging? Ik zou nooit eerder in de verdomde studio kunnen komen!"

Rodgers onthulde ook dat Madonna's toenmalige manager, Freddy DeMann, wilde dat haar album meer zou klinken als Michael Jackson's "Thriller", dat het best verkochte album aller tijden zou worden. DeMann had Jackson eerder geleid voordat hij voor Madonna werkte.

"Ik zal nooit vergeten wanneer we het album speelden en Freddy zei: 'Kan het een beetje meer zo klinken?' En hij zette verdomde Thriller op [lacht] En we zeiden, weet je, Michael Jackson is zijn hele leven een ster geweest en hij heeft zich opgewerkt tot Thriller. Dus hij zei: 'Kun je er wat meer bas op zetten?' En alles wat Madonna deed was gewoon 'Bass Up' op de plaat schrijven. We hebben nooit iets veranderd. Ze heeft het de volgende keer gewoon op de doos geschreven."

Madonna stemde toen in en gaf toe dat het titelnummer lijkt op Jackson's "Billie Jean".

"Maar ik bedoel, 'Like a Virgin' heeft naar mijn mening een beetje een 'Billie Jean'-baslijn. Het klinkt hetzelfde, niet dat we daar ooit naar streefden," zei ze, eraan toevoegend dat ze een paar regels van "Billie Jean" zong tijdens haar eerste tour tijdens het uitvoeren van het nummer.

Rodgers nam ook de tijd om Madonna's talent voor songwriting toe te juichen.

"Ze heeft een natuurlijk en onmiddellijk gevoel voor wat een geweldig nummer is", zei hij. "Ze kwam met elk nummer naar me toe en ze zei tegen me: 'Nile, als je niet van deze nummers houdt, kun je mijn plaat niet maken.' En ik zei: 'Tegen de tijd dat we de plaat af hebben, kan ik garanderen dat ik absoluut van ze zal houden.' Ze is gewoon een geweldige songwriter en ik zeg dit als voorzitter van de Songwriters' Hall of Fame. Ik zag haar schrijven. We vroegen haar: 'Kun je een brug toevoegen of een middelste acht?', en ze deed het en het was altijd briljant."

Deze Paper-functie promoot "Finally Enough Love: 50 Number Ones", Madonna's nieuwe remix-compilatie. Het album bevat alle 50 van Madonna's nummer één nummers in de Billboard Dance Chart. Het is de meeste nummer één van alle artiesten op een Billboard-hitlijst.

De verkorte versie met 16 nummers werd in juni vrijgegeven voor streaming. Vrijdag is de complete, 50-track versie uitgebracht. Beide versies van het album zijn nu beschikbaar op digitaal, streaming, cd en vinyl. Het album bevat bijdragen van legendarische namen in de dansmuziek zoals Shep Pettibone, David Morales en Junior Vasquez.

Madonna erkende het belang van die samenwerkingen.

"Ik heb zoveel geluk gehad om met zoveel fantastische producenten samen te werken", zei ze."Ik weet dat we met Nile praten, maar het is ook belangrijk om te erkennen dat Nile een specifiek geluid heeft en hij duwde me naar een niveau, en toen ging ik naar andere niveaus met William Orbit of Mirwais of Stuart Price. Ik kan het niet neem alle eer. Zoveel ervan heeft ermee te maken."

Madonna kijkt misschien terug op haar carrière, maar ze vertoont geen tekenen van vertraging op korte termijn!

Aanbevolen: