De advocaten van de wapenmeester beweren dat sabotage het schietincident van Alec Baldwin heeft veroorzaakt

Inhoudsopgave:

De advocaten van de wapenmeester beweren dat sabotage het schietincident van Alec Baldwin heeft veroorzaakt
De advocaten van de wapenmeester beweren dat sabotage het schietincident van Alec Baldwin heeft veroorzaakt
Anonim

Hannah Gutierrez-Reed, de wapensmid uit Rust, heeft een juridisch team ingehuurd om haar te vertegenwoordigen tijdens het lopende onderzoek naar de schietpartij die op de set plaatsvond. Hoewel de meesten verwachtten dat ze vertegenwoordiging zou krijgen, had niemand kunnen voorspellen dat haar advocaten een geweldige beschuldiging zouden uiten die alles zou veranderen wat fans ooit hebben gedacht over dit tragische incident.

Met de publicatie van één schokkende verklaring heeft deze zaak een plotselinge en dramatische wending genomen.

Hannah's advocaten suggereren dat er opzettelijk een live-ronde in de kamer is geplaatst, waardoor dit een geval van opzettelijke schade en dodelijke sabotage is.

Beschuldigingen van opzettelijke sabotage

Het schietincident dat plaatsvond op de set van Rust heeft veel mensen, families en fans echt verwoest.

Met zoveel levens die op hun kop zijn gezet en het leven van Halyna Hutchins op tragische wijze verloren is gegaan, ligt de focus nu op het blootleggen van de details rond het incident, en Hannah's advocaten hebben nieuwe informatie te delen. In een gewaagde verklaring die aan het publiek is vrijgegeven, suggereren ze dat iemand dit met opzet heeft gedaan en dat deze dodelijke schietpartij helemaal geen ongeluk was.

Dat is niet alles.

Hannah's advocaten, Jason Bowles en Robert Gorence, hebben ook onthuld dat ze precies weten wie dit had kunnen doen. Ze hebben met de vinger gewezen naar een specifieke persoon die volgens hen toegang en gelegenheid zou hebben gehad tot de bak met de munitie die onbeheerd was achtergelaten. Dit heeft fans verbijsterd achtergelaten en het publiek vroeg zich af of deze filmset echt het toneel is van een gruwelijke misdaad die helemaal geen ongeluk was.

Is dit een strategische verdediging of een game-changer?

Het idee dat iemand misschien de bedoeling heeft gehad om schade aan te richten is even verontrustend als schokkend, maar nu de mogelijkheid is gesuggereerd, kan het niet worden genegeerd.

Hannah geeft toe 6 patronen in het pistool te hebben geladen voordat ze het wapen aan Alec Baldwin heeft gegeven. Het verschil tussen een live-ronde en een nep-ronde zou vermoedelijk duidelijk zijn geweest, maar Hannah heeft deze details in haar verdediging opgenomen en suggereert nu dat iemand anders bijbedoelingen moet hebben gehad en de opzettelijke wens om anderen op de set kwaad te doen.

Met zoveel nadruk op Hannah's rol en verantwoordelijkheid in deze kwestie, willen fans weten of deze beschuldiging van sabotage echt is, of dat het een concept is dat is ontworpen om haar verantwoordelijkheidsniveau in deze te minimaliseren doet ertoe.

Er zijn verschillende verklaringen afgelegd die het beeld schetsen van een zeer ontevreden, ongelukkig personeelsbestand, en fans zijn niet vergeten dat er een vakbondsstaking was op dezelfde dag dat de schietpartij plaatsvond, waardoor het concept van sabotage ontstond nog geloofwaardiger.

Het onderzoek blijft zich ontvouwen.

Aanbevolen: