8 Times Stars ging viral op TikTok op de slechtste manier

Inhoudsopgave:

8 Times Stars ging viral op TikTok op de slechtste manier
8 Times Stars ging viral op TikTok op de slechtste manier
Anonim

Het internet kan een wrede minnares zijn. Een gekke video die als grap is gepost, of een clip van iemand die een eerlijke (hoewel mogelijk onbereikbare) mening deelt, kan op de slechtst mogelijke manier exploderen. En beroemdheden, vooral beroemdheden die een beetje actief zijn op sociale media, zijn niet immuun voor deze realiteit.

Sterren als Madonna, Machine Gun Kelly, Howie Mandel en zelfs O. J. Simpson heeft online de aandacht getrokken op manieren die ze waarschijnlijk nooit voor mogelijk hadden gehouden dankzij TikTok.

9 Machinegeweer Kelly

Veel van Kelly's critici zeggen dat hij een poser is en niet echt emo. MGK's reactie was om een ineenkrimpende TikTok te plaatsen waarin hij die critici "smoest" door het antwoord "Hij is niet emo" na te bootsen, terwijl hij zijn gezicht grillig bedekt met eyeliner en de woorden brabbelde "Emo! Emo! Emo! Emo!"

8 Howie Mandel (Deel 1)

Howie Mandel brak het internet en verschillende communityrichtlijnen toen hij een video plaatste van een persoon met een verzakte anus. Hij smeekte de wereld om uit te leggen wat dit was en waarom het gebeurde, bewerend dat het een symptoom of nawerking van Covid zou kunnen zijn. De internetreactie was snel en intens. De video is verwijderd, opnieuw volgens de richtlijnen van TikTok en andere websites, maar het kwaad is geschied.

7 Will Smith

Iedereen weet dat de clip van Smith die Chris Rock smakt super viraal ging, vooral op TikTok, waar mensen meedogenloos elk beeldmateriaal kunnen bewerken en opnieuw bewerken voor een grap of twee. Maar dit was niet de enige ongelukkige video van Smith die de ronde deed. Een tijdje terug nam Jada Pinkett Smith Will op zonder zijn toestemming terwijl ze een serieus gesprek voerden over hun huwelijk. De video toont een geërgerde Will Smith die zijn vrouw vraagt te stoppen met filmen omdat hij vindt dat zijn aanwezigheid op sociale media zo belangrijk is voor zijn carrière. Hoewel het een oudere clip was, vond de video nog steeds zijn weg naar TikTok, waar hij de ronde deed toen fans hun hete opmerkingen over hun huwelijk deelden.

6 Howie Mandel (Deel 2)

Howie Mandel deelde een video van zichzelf op TikTok, waarbij hij zijn hoofd in een yoghurtijsmachine stak en froyo op zijn hoofdhuid goot. Waarom? Dat is een heel goede vraag en het is er een die duizenden TikToker's hebben geprobeerd te beantwoorden terwijl ze deze bizarre video naaien en duetten.

5 Machine Gun Kelly (Deel 2)

MGK liet weer een onflatteuze clip van zichzelf viraal gaan op TikTok. Een clip van MGK en Megan Fox op een etentje ging viraal toen MGK opstond om een toast uit te brengen op: "Loyaliteit! Loyaliteit Loyaliteit Loyaliteit!" Dat waren zijn exacte woorden terwijl hij het glas hief terwijl een schijnbaar verveelde Megan Fox toekeek. De clip doet meer denken aan een clip van Midsommar dan aan MGK's poppunkmuziek.

4 Chevy Chase

Chase is misschien wel een van de meest gehate mannen in Hollywood. Verhalen over zijn pesterijen en gemeen gedrag doen al tientallen jaren de ronde. Dat weerhield Chase er niet van om zich bij TikTok aan te sluiten en het te gebruiken om zichzelf een schouderklopje te geven, iets waar hij ook bekend om staat. Chase plaatste een video in lijn met een veel voorkomende TikTok-trend waarbij je volgers aanmoedigt om je video te naaien met iets over zichzelf. Chase's inzending op deze afdeling was "Zeg me dat je een grote fan van Chevy Chase bent, zonder me te vertellen dat je een grote fan van Chevy Chase bent." Er waren enkele video's gemaakt door fans van zijn films, zoals Caddyshack en Vacation. Er waren ook veel mensen die video's deelden die de wereld eraan herinnerden dat Chase een staat van dienst heeft met behoorlijk afschuwelijk gedrag, zoals zijn gedrag op de set van Community en SNL.

3 Cher

Cher's onderneming in TikTok was niet de slechtste, maar ook niet bepaald geweldig. Cher's eerste TikTok ging viraal omdat ze zichzelf meerdere keren voorstelde en aan de wereld verklaarde: "Ik ben het, de grote en krachtige Cher!" De video is een beetje zelf-feliciterend, maar het verdient ook de eer waar de eer toekomt. Cher gebruikte haar TikTok-debuut om haar beroemde vocale steun voor de LGBTQIA+-gemeenschap te betuigen. Critici waren er snel bij om het te parodiëren, maar fans leken blij te zijn dat ze lid werd van de app.

2 Madonna

In tegenstelling tot haar collega-diva Cher, was Madonna's sensationele TikTok-moment niet zo vleiend. In een video met een bijna beklijvende soundtrack, zien we Madonna haar gezicht in de camera duwen, niets zeggend, zogenaamd om te pronken met haar nieuwe vlechten. Velen vonden de video een beetje eng, en sommigen riepen Madonna uit voor culturele toe-eigening toen ze merkten dat haar kapsel leek op een zeer populaire vlechtstijl die traditioneel is onder Afro-Amerikaanse vrouwen.

1 OJ Simpson

Simpson, die in 1994 werd vrijgesproken van een dubbele moord, is lange tijd de slechterik geweest in de rechtbank van de publieke opinie. Hij heeft meerdere jaren in de gevangenis gezeten voor diefstal en heeft een geschiedenis van huiselijk geweld. Dus waarom hij dacht dat het een goed idee was om lid te worden van TikTok en huwelijksadvies te delen, zal altijd een raadsel blijven. Toen OJ zich bij TikTok aansloot, waren de beschuldigingen van zijn proces, zijn huwelijk en zijn strafblad snel en intens. Zo snel was het dat hij uiteindelijk de app stopte. Hij plaatst nog steeds video's op zijn Twitter, waarvan de meeste zijn mening over fantasievoetbal zijn.

Aanbevolen: