Wat de cast van The CW's The 100 nu doet

Inhoudsopgave:

Wat de cast van The CW's The 100 nu doet
Wat de cast van The CW's The 100 nu doet
Anonim

Het CW-netwerk staat bekend om het aanpassen van verhalen voor jonge volwassenen in populaire tv-shows. The Vampire Diaries en Nancy Drew zijn slechts twee voorbeelden van succesvolle shows voor jongvolwassenen op het netwerk. De 100 was ongelooflijk succesvol voor de CW en liep van 2014 tot 2020 7 seizoenen. Het verhaal volgt Clarke Griffin terwijl zij en 100 andere tieners vanuit een ruimtevaartuig naar beneden worden gestuurd om te zien of de aarde weer bewoonbaar is. De kinderen worden met veel uitdagingen geconfronteerd, vooral wanneer ze leren dat ze niet alleen op de planeet zijn.

De sci-fi-show was een favoriet bij fans van CW-kijkers. De cast merkte dat ze populair werden. Sinds het einde van de show in 2020, willen fans graag weten wat de acteurs en actrices van plan zijn te doen. Dit is wat de cast heeft gedaan sinds The 100 eindigde en wat ze nu doen.

8 Henry Ian Cusick In MacGyver

Henry Ian Cusick speelde Marcus Kane, een van de wijzere personages en weinig volwassenen in The 100. Fans hielden van de relatie van zijn personage met Abigail Griffin van Paige Turco en waren kapot van de dood van zijn personage in seizoen 6 van de show.

Sinds zijn vertrek uit The 100 heeft Cusick het erg druk gehad met acteerwerk. Hij speelde Russ Taylor in de tv-show MacGyver. Hij heeft ook veel films in postproductie, waaronder 1 Million Followers en Awaken. Hij zal ook stemmenwerk doen in de animatieshow The Wingfeather Saga.

7 Lola Flanery als koningin in Shadowhunters

Lola Flanery portretteerde Madi, de adoptiedochter van Clarke Griffin. Madi deed mee aan The 100 in de seizoensfinale van seizoen 4 en blijft een hoofdpersoon van de show tot de voltooiing ervan. Ze werd aanvankelijk gespeeld door Imogen Tear in seizoen 4, maar tijdens de pauze van de show castten ze het personage opnieuw naar Flanery.

Hoewel Flanery sinds het einde van The 100 geen grote rollen meer heeft gespeeld, hebben fans nog steeds genoeg opties waar ze haar fenomenale acteerwerk kunnen zien. Flanery had een korte run op Freeform's Shadowhunters, die sindsdien ook is beëindigd. Flanery speelde een jonge versie van de Seelie Queen, een fee met veel kracht en controle.

6 Isaiah Washington heeft een kookprogramma

Isaiah Washington, die kanselier Jaha speelde, heeft veel controverse gehad in de entertainmentindustrie. Hij werd ontslagen uit Grey's Anatomy vanwege een homofobe belediging gericht op een collega-acteur, maar hij heeft ondanks het schandaal gestaag werk verricht op televisie en in films. In 2020 voegde Washington zich bij de cast van de show P-Valley om burgemeester Tydell Ruffin te spelen.

Hij sloot zich aan bij Fox News om Isaiah Washington: Kitchen Talk te creëren. Tijdens de show praat Washington met vrienden en beroemdheden terwijl ze een ma altijd bereiden. Fans vinden het geweldig hoe de show een draai heeft gegeven aan de interviewstijl.

5 Richard Harmon sluit zich aan bij Netflix Comedy Show Fakes

John Murphy van Richard Harmon was een personage dat fans graag haatten op The 100. Hij had een zeer interessante personageboog en verloste zichzelf uiteindelijk van zijn eerdere slechte manieren. Harmon maakte vanaf het begin deel uit van de CW-show en bleef tot het einde een hoofdpersonage.

Nu gaat Harmon verder van het dramagenre en waagt hij zich aan comedy. Hij heeft zich aangesloten bij de cast van Netflix's nieuwe comedyshow Fakes, die twee tienermeisjes zal volgen terwijl ze een nep-ID maken. bedrijf. De show komt begin september op het streamingnetwerk.

4 Lindsey Morgan verlaat Walker

Lindsey Morgan's Raven Reyes was een favoriet bij fans op The 100. Fans hielden van haar pittige houding en hoe stoer het personage was, hoe moeilijk de situatie ook was. Morgan verscheen in elk seizoen van The 100 en werd beschouwd als een integraal onderdeel van de show.

Sinds de 100 ten einde liep, bleef Morgan bij het CW-netwerk. Ze voegde zich bij de cast van Walker, een re-boot van Chuck Norris' vertolking van de Texas Ranger. Morgan speelde Micki Ramirez, hoewel ze heeft besloten de show te verlaten. De show speelt Jared Padalecki en een spin-off genaamd Walker: Independence wordt dit najaar uitgezonden.

3 Marie Avgeropoulos steunt graag liefdadigheid

Marie Avgeropoulos speelde de aanbeden Octavia Blake in The 100 van CW. Avgeropoulos heeft niet veel geacteerd sinds het einde van de show, maar ze speelde wel in de film Jiujitsu in 2020 en zal in de komende film King of Killers te zien zijn.

Buiten acteren is Avgeropoulos een groot voorstander van liefdadigheidswerk. Ze werkt nauw samen met Food For Life in Vrindavan, India, en werft fondsen voor het goede doel. Ze voelt zich sterk over de empowerment van vrouwen over de hele wereld. Haar liefdadigheidswerk zorgt ervoor dat fans vaak vergeten dat ze ooit is gearresteerd voor klein misbruik.

2 Bob Morley's Show Love Me

Bob Morley speelde Bellamy Blake. Kijkers hielden van zijn karakter en waren diepbedroefd toen Bellamy slechts drie afleveringen voor de seriefinale werd vermoord door Clarke Griffin. Morley's afwezigheid in de seriefinale was niet het enige dat hij miste in seizoen 7. Morley koos ervoor om om persoonlijke redenen vrij te nemen, wat resulteerde in de afwezigheid van zijn personage gedurende het grootste deel van het laatste seizoen.

Sinds zijn pauze met acteren verscheen Morley in de miniserie Love Me uit 2021. Hij is ook een ster van de aankomende film I'll Be Watching, waarin ook zijn vrouw Eliza Taylor zal spelen.

1 Eliza Taylor is een nieuwe moeder

Eliza Taylor en Bob Morley schokten de wereld in 2019 toen ze onthulden dat ze niet alleen jarenlang achter de schermen aan het daten waren, maar ook getrouwd waren! Fans van The 100 hadden gewild dat de twee samen zouden komen, wat er waarschijnlijk voor zorgde dat het beroemde paar hun relatie geheim hield totdat ze officieel man en vrouw waren.

In 2021 verwelkomde het stel hun eerste kind. Taylor heeft het grootste deel van haar tijd sinds The 100 doorgebracht met haar man en nieuwe baby, maar ze zal in I'll Be Watching zijn met haar man.

Aanbevolen: