Wat is er gebeurd tussen Owen Wilson en Marvel?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd tussen Owen Wilson en Marvel?
Wat is er gebeurd tussen Owen Wilson en Marvel?
Anonim

Marvel voert tegenwoordig de leiding aan de kassa, zelfs met enkele misstappen in de afgelopen maanden. Het gaat momenteel vooruit in de richting van de Multiverse Saga, die op de een of andere manier de Infinity Sage zal overtreffen, een van de grootste prestaties van de bioscoop.

Owen Wilson is gedeeltelijk verantwoordelijk voor het succes van Phase 4, omdat hij een prominente artiest was op Loki. Wilson doet geweldige dingen bij Marvel, maar hij heeft zichzelf ook in de problemen gebracht met de geliefde studio.

Laten we eens kijken naar Wilson en ontdekken waarom hij door Marvel is uitgescholden.

Owen Wilson's carrière schoot omhoog in de vroege jaren 2000

Tijdens het einde van de jaren negentig begon Owen Wilson naam te maken in Hollywood in films als Anaconda. Toen mensen eenmaal een voorproefje hadden van wat hij op het scherm kon doen, konden ze niet wachten om hem in andere projecten te zien verschijnen.

In de jaren 2000 schitterde Wilson echt. De man verscheen in een overvloed aan komische hits, met name films met Ben Stiller als zijn tegenspeler. Zijn succes in het genre hielp hem een populaire artiest te worden, en toen hij eenmaal vrij was en opnieuw ging stemmen, begon hij een fantastische carrière op te bouwen.

Hoewel hij al jaren in het spel zit, houdt Wilson het nog steeds vol, en hij is net zo charmant als hij ooit is geweest.

Het ziet er nog steeds goed uit voor de acteur, die vorig jaar mensen verraste toen hij tegenover Tom Hiddleston speelde in Loki.

Owen Wilson schitterde als Mobius op Loki

2021's Loki was gemakkelijk een van Marvel's beste en meest opwindende projecten van Phase 4, en het bracht de franchise in een gedurfde richting. De show profiteerde van veel dingen, waaronder de casting van Owen Wilson als Mobius.

Mobius is misschien geen begrip dankzij zijn werk in de pagina's, maar Wilson maakte hem populair met zijn uitzonderlijke acteerwerk. De ster veranderde de besnorde Mobius in een van de meest populaire personages uit de show, en er was een groot gevoel van opluchting toen werd onthuld dat een variant van hem nog steeds schopt tegen de TVA.

Mobius en Loki zijn geweldig samen in de show, en in een interview vertelde Wilson over hun relatie.

"Werken met Loki is natuurlijk een beetje een schaakwedstrijd om zijn vertrouwen te winnen, en Loki om te zien hoe ver hij kan gaan met Mobius. En wie manipuleert wie? En wiens doelen zullen uiteindelijk zijn geserveerd, en wie gaat er winnen in deze wedstrijd tussen hen? Maar ik denk dat in dat gedeelde streven dat er iets is, zo niet een vriendschap, dan is er een soort interessante dynamiek tussen hen die je misschien niet hebt gezien de Loki karakter hebben in de Marvel-films, "zei hij.

Alles lijkt goed te gaan met Wilson in de MCU, maar de acteur heeft wel onthuld dat hij achter de schermen in de problemen is gekomen met het koper.

Wat gebeurde er tussen Owen Wilson en Marvel?

Dus, hoe ter wereld kwam Owen Wilson in de problemen met de mensen van Marvel? Het blijkt dat Wilson wat losse lippen heeft, waar de hogere mensen niet zo dol op waren.

"Ik liet het los, ik had een snor voor Mobius. Ik kreeg een onheilspellend sms'je met de tekst 'Strike 1'. Ik weet niet wie dat was, we denken dat het Kevin Feige was die een brandertelefoon gebruikte, maar dat werd niet bevestigd, " vertelde Wilson aan Esquire.

Afzonderlijk trok de acteur de teugels terug bij het onthullen van meer informatie over de show zelf, waarbij hij opmerkte dat hij eerder in de problemen was gekomen toen hij met Comic Book sprak.

"Nou, ik denk dat… weet je, we zullen zien wat er met deze gebeurt. Ik word meteen een beetje zelfbewust omdat ze zo gespannen zijn," zei hij.

De acteur merkte ook op dat hij meerdere keren werd uitgescholden door Marvel.

Wilson is niet de enige ster die spoilers heeft weggegeven. Tom Holland en Mark Ruffalo zijn allebei notoir slecht in het bewaren van geheimen. Het is een wonder dat Marvel op dit moment nog steeds een van beide mannen vertrouwt.

Het ging zelfs zo slecht met Nederland, dat hij valse scripts kreeg om mee te werken.

Zei filmmaker Joe Russo: "Tom heeft in het verleden een paar slip-ups gehad, hij staat nu op de zwarte lijst. We schreven nepscripts, we schreven een echt nepscript voor Tom Holland."

Owen Wilson is geweldig geweest op Loki en fans zijn verheugd om hem in seizoen twee weer in actie te zien. Laten we hopen dat hij erachter komt door dingen geheim te houden.

Aanbevolen: