Britney Spears' voormalige restaurant Nyla ging $ 350, 000 boven budget op openingsdag

Inhoudsopgave:

Britney Spears' voormalige restaurant Nyla ging $ 350, 000 boven budget op openingsdag
Britney Spears' voormalige restaurant Nyla ging $ 350, 000 boven budget op openingsdag
Anonim

Het vermogen van Britney Spears' blijft al jaren een hot topic, vooral vanwege haar conservatorium. Ze heeft in het verleden miljoenen verloren, dit omvat mislukte bedrijven, waar we een kijkje zullen nemen - maar het omvat ook haar persoonlijke leven, zoals haar schikking met Kevin Federline.

Ondanks de tegenslagen heeft Spears nog steeds meer dan genoeg geld op de bank om een leven lang mee te gaan. Heck, haar prachtige huis alleen al heeft een waarde van $ 12 miljoen en in werkelijkheid heeft het popicoon in het verleden miljoenen verdiend dankzij alleen onroerend goed.

In het volgende kijken we naar beroemdheden die faalden in de restaurantbusiness, en kijken we hoe het in minder dan een half jaar voor Britney mis ging met haar bedrijf, Nyla.

Britney Spears is verre van de enige beroemdheid die fa alt in de restaurantbusiness

Zeker, Britney's investering in het begin van de jaren 2000 was niet haar grootste, maar ze is verre van de enige die in de ruimte toeslaat. Er is een lange lijst van andere beroemdheden die een soortgelijke weg hebben bewandeld, waaronder Jennifer Lopez en haar restaurant in Latijnse stijl, Madre.

Opening in Pasadena, duurde de zakelijke onderneming, in alle eerlijkheid tegenover Lopez, veel langer dan het project van Britney en bleef zes jaar open.

Het grootste probleem was het gebrek aan fanfare en aandacht. Daarnaast wordt ook gezegd dat het restaurant achter de schermen 'geplaagd werd door eigendomsproblemen'. Dit zou op zijn beurt waarschijnlijk leiden tot de sluiting ervan.

Volgens Mashed faalden verschillende anderen bij de onderneming, Steven Spielberg, Eva Longoria, The Baldwins, Justin Timberlake en oh zo veel meer.

Hoewel Britney faalde in dit specifieke bedrijf, verdiende ze elders miljoenen, en dat geldt ook voor haar parfummerk, dat in het verleden meer dan $ 1 miljard genereerde.

Niet alleen dat, ze heeft de afgelopen jaren ook veel succes gehad met onroerend goed. Volgens Celebrity Net Worth verdiende het popicoon alleen al tussen 2014 en 2018 $ 20 miljoen dankzij alleen eigendommen.

Nyla ging $300.000 over-budget en duurde 5 maanden

Britney Spears had een visie voor Nyla en dat was om de kookstijl van New York en Louisiana te combineren. Op papier klinkt het aantrekkelijk, maar het budget was dat zeker niet.

Om te beginnen met de locatie, liep het restaurant bijna uit het Dylan Hotel in Manhattan, NY. Het restaurant werd gelanceerd in 2002, hetzelfde jaar waarin Justin Timberlake en Spears een einde maakten aan de zaak, en uiteindelijk eindigde Nyla ook in hetzelfde jaar dat het begon…

Problemen voor het restaurant begonnen op de eerste dag, aangezien het etablissement op de eerste dag $ 350.000 overschreed… dit zag er niet goed uit gezien de lage aantrekkingskracht in de verkoop en hoe stil het bedrijf in de maanden werd die volgde na de lancering.

Uiteindelijk werd dit een groot probleem, omdat het restaurant niet genoeg verkeer genereerde, terwijl de chef-koks ook klaagden over het gebrek aan voorraad, gezien de lage fondsen (logisch gezien de $ 350.000 boven het budget).

Na vijf maanden besloot Spears zich van het bedrijf af te scheiden, waardoor het abrupt werd gesloten. Cheapism sprak zich uit over de laatste details van de sluiting: "Het was slechts vijf maanden open voordat Spears op borgtocht ging, daarbij verwijzend naar "het falen van het management om haar volledig op de hoogte te houden van informatie met betrekking tot het restaurant en zijn activiteiten."

Ondanks dat Spears het restaurant sloot, ontmoedigde het haar niet om er jaren later weer in te springen.

Britney Spears deed meer dan tien jaar later opnieuw een restaurantinvestering

Meer dan een decennium later keerde Britney Spears terug naar de restaurantwereld, dit keer door te investeren in een Planet Hollywood-onderneming genaamd Meatball in 2013. Natuurlijk eet Britney graag gezond, vooral dankzij haar man Sam Asghari werkt als fitnesscoach. Het popicoon heeft in het verleden echter toegegeven een zoetekauw te zijn.

"Taco's, pizza en ijs", straalde Spears, 34. "Ik hou van snoep. Ik hou van Oreo Blasts - ze zijn de beste!" Britney is ook een grote fan van broodjes in delicatessen.

In termen van haar vermogen lijkt Britney's waarde weer omhoog te klimmen, met een waarde van $ 70 miljoen. Aangezien Britney terug in de studio is en weer met muziek speelt, kunnen we een enorme stijging naar dat aantal zien.

Uiteindelijk, door de jaren heen, is Spears' grootste financiële drijfveer geweest voor records en tours. Misschien komt ze eerder vroeger dan later terug.

Aanbevolen: