Camilla Cabello heeft een remedie tegen burn-out, zegt ze in nieuw interview

Camilla Cabello heeft een remedie tegen burn-out, zegt ze in nieuw interview
Camilla Cabello heeft een remedie tegen burn-out, zegt ze in nieuw interview
Anonim

Camilla Cabello deed onlangs een interview met Fox 5 om haar nieuwe Assepoester-film te promoten, en tijdens het interview kwam het onderwerp geestelijke gezondheid ter sprake en vertelde de zangeres hoe ze prioriteit geeft aan haar geestelijke gezondheid en een burn-out voorkomt.

Cabello ging zitten met haar co-ster, Idina Menzel, om te praten over haar aanstaande Assepoester-film. De interviewer bracht Cabello's recente Instagram-post over rust naar voren en vroeg hoe zij en haar vriend, Shawn Mendes, prioriteit geven aan geestelijke gezondheid en rust.

Op 24 augustus plaatste Cabello een Instagram-foto met een lang bijschrift over geestelijke gezondheid en rust. In haar bijschrift vermeldt ze hoe ze zich in het verleden opgebrand voelde, maar toen ze de tijd nam om te rusten, voelde ze zich creatiever en geïnspireerd. Ze zei dat onze samenleving "uitputting draagt als een ereteken", maar "we zijn geen robots", dus het is oké om niets te doen of vrij te nemen van het werk.

Cabello reageerde op de vraag van het interview en zei dat ze zich vroeger schuldig voelde als ze vrije dagen nam, maar nu geeft ze prioriteit aan haar geestelijke gezondheid en beseft ze dat dit het allerbelangrijkste is.

Ze zei ook dat zij en Mendes goed zijn in het oppikken wanneer de ander rust nodig heeft of hun schema's moet aanpassen. Mendes heeft zich eerder opengesteld over zijn eigen geestelijke gezondheidsproblemen en verklaarde tijdens een interview met Zane Lowe dat hij worstelde met angst en het moeilijk vindt om dat te communiceren, zelfs met Cabello. Hij dient nu als ambassadeur voor de meditatie-app Calm.

Cabello sprak ook over haar beslissing om Fifth Harmony te verlaten om een solocarrière na te streven. Ze beschreef het als een moment waarop ze op een kruispunt stond tussen de groep en zichzelf, en besloot om voor zichzelf te kiezen - een gevoel dat rechtstreeks overeenkwam met een monoloog die verschijnt in de nieuwe Assepoester-film in een scène met Idina Menzel, die speel haar slechte stiefmoeder.

Assepoester is een muzikale komedie geregisseerd door Kay Cannon en geproduceerd door James Corden. In de film zullen ook Minnie Driver spelen als koningin Beatrice en Pierce Brosnan als koning Rowan.

De film, Cabello's acteerdebuut, wordt op 3 september 2021 uitgebracht door Amazon Prime Video.

Aanbevolen: