Dit is de slechtste datingervaring van Emma Watson

Inhoudsopgave:

Dit is de slechtste datingervaring van Emma Watson
Dit is de slechtste datingervaring van Emma Watson
Anonim

Emma Watson heeft een van de meest herkenbare en verbluffende gezichten ter wereld. De actrice schoot omhoog naar roem op tienjarige leeftijd toen ze Hermelien Griffel speelde in de fenomenaal succesvolle Harry Potter-franchise. Sindsdien geniet de actrice van de liefde en bewondering van Harry Potter-fans over de hele wereld.

De 32-jarige leverde ook geweldige optredens in verschillende megahitproducties, waaronder The Bling Ring, Beauty and the Beast en The Perks of Being A Wallflower.

Met zo'n hoge bijval zou je je kunnen voorstellen dat Watson zelden problemen heeft op het gebied van daten. Verbazingwekkend genoeg heeft de Harry Potter-ster tijdens haar leven verschillende liefdesverdriet meegemaakt. Desalniettemin is Watson nog steeds vastbesloten om een duurzame romantische relatie te vinden.

Helaas heeft Watson, in haar zoektocht naar ware liefde, een groot aantal slechte dates doorstaan. Dus, wat is de slechtste datingervaring van Emma Watson?

Emma Watson is geen onbekende voor vreselijke dates

Sinds ze aan het eind van de jaren 2000 beroemd werd, heeft Emma Watson ervoor gezorgd dat haar liefdesleven niet openbaar werd gemaakt. De actrice vermijdt actief daten met Hollywood-beroemdheden en bespreekt haar liefdesleven zelden met de pers. Helaas heeft het geheimhouden van haar liefdesleven haar niet behoed voor vreselijke en ongemakkelijke datingervaringen.

"De slechtste date die ik ooit heb gehad, was een man die me vertelde dat hij geen vrienden kon zijn met dikke mensen of iemand die onaantrekkelijk was," bekende ze in een interview met GQ, "en ik realiseerde me behoorlijk snel dat hij een gek was en ik moest zo snel als ik kon wegkomen. De ergste mannen zijn degenen die zeggen: 'Ben jij het meisje uit Harry Potter?'"

Watson geeft haar Harry Potter-faam de schuld van enkele van haar meest ongemakkelijke datingervaringen."Ik ga zoenen met iemand, en dan zit ik op de televisie achter ons", vertelde ze in april 2022 aan de Britse Vogue, "en het enige dat ik hoor is het themadeuntje van Harry Potter terwijl ik iemand kus, en ik Ik heb zoiets van: 'Zet ik het uit? Negeer ik dit gewoon? Denkt hij hieraan? Denk ik hier alleen aan? Misschien weet hij niet hoe het themadeuntje van Harry Potter klinkt. Misschien ligt het aan mij.'”

Hoe benadert Emma Watson daten?

In tegenstelling tot de meeste beroemdheden beschouwt Emma Watson haar roem als een belemmering voor het ontwikkelen van zinvolle romantische connecties. Dientengevolge dateert de actrice uitsluitend met mensen die geen last lijken te hebben van haar beroemdheidsstatus.

“Ik denk dat ik een instinct heb ontwikkeld voor mensen die niet onder de indruk zijn van mijn situatie”, vertelde ze in 2013 aan GQ. “Je hebt scheikunde of je hebt het niet. Het wordt veel interpersoonlijker, de relatie die je met die persoon hebt, je merkt dat je er een klik mee hebt of niet.”

Vanwege haar hoge profiel vertrouwt Watson meestal op haar vrienden om haar afspraakjes te maken."Dating-apps zijn niet aan mij besteed", vertelde ze aan de Britse Vogue. “Ik heb veel geluk in de zin dat mijn vrienden, omdat ik naar de universiteit ben gegaan en omdat ik deze andere dingen buiten de film heb gedaan, heel goed zijn in het opzetten van mij. Heel goed. En wat echt leuk is, is dat sommige van mijn beste vrienden mensen zijn met wie ik een afspraakje heb gemaakt, en het is niet gelukt.”

Heeft Emma Watson een relatie?

Emma Watson heeft veel moeite gedaan om haar liefdesleven onder de duim te houden. Hoewel de actrice meerdere romantische partners heeft gehad, noemt ze ze zelden in interviews.

"Ik kan niet over mijn vriend praten in een interview en dan verwachten dat mensen geen paparazzi-foto's van mij maken terwijl ik buiten mijn huis rondloop", legde ze uit aan de Britse Vogue. “Je kunt het niet van twee kanten hebben. Ik heb gemerkt dat in Hollywood met wie je aan het daten bent, betrokken raakt bij je filmpromotie en onderdeel wordt van de voorstelling en het circus. Ik zou een hekel hebben aan iedereen met wie ik het gevoel had dat ze op de een of andere manier deel uitmaakten van een show of een act.”

Helaas heeft Watsons verlangen naar privacy de speculatie over haar liefdesleven niet afgeremd. In een poging om de wervelende geruchten de mond te snoeren, stuurde Watson een tweet om haar relatiestatus in 2021 te verduidelijken.

"Beste fans, geruchten over of ik verloofd ben of niet, of dat mijn carrière 'slapend' is of niet, zijn manieren om klikken te creëren telkens wanneer wordt onthuld dat ze waar of onwaar zijn", schreef Watson. “Als ik nieuws heb, beloof ik dat ik het met je zal delen. Neem in de tussentijd alsjeblieft aan dat er geen nieuws van mij is, maar dat betekent dat ik de pandemie stilletjes doorbreng zoals de meeste mensen - geen zuurdesembrood maken (!), voor mijn dierbaren zorgen en mijn best doen om geen virus te verspreiden dat is treft nog steeds zoveel mensen.”

Aanbevolen: