Emma Watson deed dit naar verluidt op de set van 'This Is The End

Inhoudsopgave:

Emma Watson deed dit naar verluidt op de set van 'This Is The End
Emma Watson deed dit naar verluidt op de set van 'This Is The End
Anonim

Emma Watson is geen onbekende in de entertainmentbusiness! De actrice is een van de bekendste op onze schermen in films zoals Harry Potter, The Bling Ring en natuurlijk Seth Rogen's rampenkomedie This Is The End.

De film, die in 2013 werd uitgebracht, bevatte een aantal bekende gezichten, van James Franco, Rihanna, helemaal tot Minda Kaling, maar het was Emma Watson die naast Rogen een grotere rol wist te scoren en zijn Hollywood-vrienden.

Ondanks dat fans een alternatief einde van de film wilden, werd het toch een groot succes! Hoewel het lof oogstte onder de kijkers, bevond Emma zich in het middelpunt van de geruchten op de set, waarbij ze zich vooral concentreerde op haar houding. Seth Rogen was er snel bij om de geruchten op te helderen, waardoor velen zich afvroegen wat er werkelijk was gebeurd.

Emma Watson beschuldigd van wat te doen?

Via Screen Rant
Via Screen Rant

Emma Watson was een van de vele bekende Hollywood-gezichten die optrad in de populaire film uit 2013, This Is The End.

Watson, die een gedramatiseerde versie van zichzelf speelde, alleen met een bijl zwaaiende wraak, werd het middelpunt van een aantal nogal ongunstige geruchten over haar tijd in de film.

Nou, het blijkt dat Watson naar verluidt "van de set is gestormd" van de film nadat hij het niet eens was met de richting waarin een scène ging. Het lijkt erop dat Seth Rogen, met wie Emma in de film samenspeelde, de oorzaak van dit alles!

In een recent interview met de Britse GQ voor het coververhaal van mei 2021 van het tijdschrift, ging Seth Rogen in op het al lang bestaande gerucht dat Emma van de set was gelopen nadat ze had geweigerd een scène te filmen met Channing Tatum aan de leiband in het bezit van Danny McBridge.

Het lijkt alsof dat laatste deel waar is, Emma weigerde in feite om die specifieke scène te filmen, maar de manier waarop Seth het allemaal had uitgelegd deed fans denken dat ze op het allerlaatste moment van gedachten veranderde en kreeg een diva driftbui terwijl dat echt helemaal niet is wat er is gebeurd!

Via Entertainment Weekly
Via Entertainment Weekly

Nadat Seth de situatie had beschreven, verzuimde hij te vermelden dat de scène helemaal niet gepland of gescript was, wat inhoudt dat het aan Emma werd gepitcht terwijl hij op de set was.

Aangezien dit indruiste tegen de scènes waarmee ze eerder had ingestemd, is het niet meer dan normaal dat een actrice duidelijke grenzen stelt en zich eraan houdt, en dat is precies wat Emma deed.

Nou, Seth's opmerkingen werden meteen verdraaid, waardoor velen dachten dat Emma er woedend vandoor ging terwijl dat niet het geval was. Rogen ging naar zijn sociale-mediaplatforms om duidelijk te maken dat Emma niet wegstormde!

"Emma Watson "stormde niet van de set" en het is jammer dat de perceptie is dat ze dat deed. De scène was niet wat oorspronkelijk was gescript, het werd geïmproviseerd, veranderde drastisch en was niet wat ze stemde ermee in, " schreef Seth.

Gelukkig lijkt het alsof er geen harde gevoelens zijn vanwege het ongeluk en blijft de relatie van Seth en Emma intact als altijd!

Aanbevolen: