Deze Kim Kardashian Met Gala ziet er de meeste problemen uit

Inhoudsopgave:

Deze Kim Kardashian Met Gala ziet er de meeste problemen uit
Deze Kim Kardashian Met Gala ziet er de meeste problemen uit
Anonim

Reality-televisiester Kim Kardashian is de hele jaren 2010 een mode-icoon geweest, en daarom is het niet verwonderlijk dat haar Met Gala-outfits een van de meest verwachte zijn. Maar door de jaren heen heeft Kim beslist besloten om nogal unieke looks te dragen op het grootste jaarlijkse evenement van de mode-industrie.

Vandaag bekijken we die Met Gala-outfits die in het middelpunt van de belangstelling stonden - en niet om de juiste redenen. Van Kim's oma-banklook tot de Marilyn Monroe-jurk - blijf scrollen om de meest iconische en controversiële Met Gala-looks van de diva te zien!

7 Givenchy's 'Grandma Curtain'-jurk

De lijst aftrappen is de jurk die Kim Kardashian droeg tijdens haar eerste Met Gala in 2013 toen ze een plus was voor Kanye West. Voor de gelegenheid koos de zwangere reality-tv-ster een gebloemde jurk tot op de grond van Riccardo Tisci voor Givenchy. Online werd de jurk echter vergeleken met een bank die je bij hun oma zou vinden, en dit resulteerde al snel in talloze memes.

In een interview met Vogue gaf Kim toe dat ze kapot was van de reactie op haar outfit. "Ik was erg zwanger, erg opgezwollen en een opgeblazen gevoel en ik dacht: 'Oh god, natuurlijk zal ik de eerste keer dat ik ga, enorm zijn'." ze zei. "Ik was de hele weg naar huis aan het huilen, omdat ik het gewoon niet kon geloven. Er waren al die memes over mij en deze bank."

6 Lanvin's Boring Blue Edition

Een jaar na Kims eerste Met Gala schokte de ster iedereen door in een nogal saaie outfit naar het evenement te komen. De reality-tv-diva droeg een strapless indigoblauwe jurk van Lanvin, die mooi was, maar een beetje te simpel voor het Met Gala.

Later onthulde Kim dat de originele jurk een beetje extravaganter was, maar ze veranderden het vóór het evenement van 2014. "Mijn jurk was oorspronkelijk gemaakt van dit geweldige leer met metalen details", onthulde Kim. "Maar we hebben op het laatste moment besloten om het opnieuw te doen in blauw satijn."

5 Balmains futuristische ensemble met gebleekte wenkbrauwen

In 2016 besloot Kim Kardashian om brutaal te gaan met haar Met Gala-look - en we hebben het niet alleen over haar futuristische Balmain-jurk. Voor het evenement besloot Kim haar wenkbrauwen te bleken, wat het uiterlijk van de ster zeker veranderde. Hoewel gebleekte wenkbrauwen sindsdien behoorlijk populair zijn geworden, waren in die tijd borstelige en donkere wenkbrauwen nog steeds de norm. Hoewel Kim haar tijd ongetwijfeld vooruit was, hield dat de publieke verontwaardiging over de gebleekte wenkbrauwen niet tegen.

In een interview met W Magazine onthulde Kim's visagist Mario Dedivanovic hoe de wenkbrauwen zijn ontstaan. "De wenkbrauwen waren iets dat we op het laatste moment besloten te doen; er was echt geen referentie", zei Dedivanovic."We dachten aan een manier om het er futuristisch uit te laten zien, maar toch haar klassiek mooie make-up te behouden, en een manier te vinden om het futuristisch te maken zonder futuristisch te worden met de eigenlijke make-up."

4 Vivienne Westwood's White Beach Cover-Up

Een jaar na de gebleekte wenkbrauwen droeg Kim Kardashian weer een saaie outfit - tenminste als het gaat om Met Gala-normen. Deze keer droeg Kim een effen witte Vivienne Westwood-jurk die ze niet eens met sieraden combineerde. Hoewel de jurk er geweldig uitziet op de ster, is de hele look nogal teleurstellend, en de Mirror noemde het zelfs "Kim Kardashian's meest saaie rode loper-look".

3 Mugler's jurk zonder taille

In 2019 droeg Kim Kardashian een van haar meest controversiële Met Gala-looks tot nu toe - de jurk zonder taille van Thierry Mugler. Nadat Kim op de rode loper verscheen, waren velen geschokt door hoe klein haar taille eruitzag, en mensen online speculeerden zelfs "wat er met haar interne organen was gebeurd en vroegen zich af of ze een rib of twee had verwijderd."

Voor de Wall Street Journal onthulde Kim hoe pijnlijk de jurk eigenlijk was. "Ik heb nog nooit zo'n pijn gevoeld in mijn leven. Ik zal je foto's moeten laten zien van de nasleep toen ik het uitdeed - de inkepingen op mijn rug en mijn buik."

2 Balenciaga's extreme cover-up

Hoewel de jurk zonder taille moeilijk leek om te overtreffen, slaagde Kim Kardashian erin om het te doen. In 2021 droeg het reality-tv-icoon een Balenciaga full-body cover-up, een die zelfs haar gezicht bedekte. Later onthulde Kim dat ze de outfit aanvankelijk niet wilde dragen.

"Ik vocht ertegen. Ik had zoiets van, ik weet niet hoe ik het masker zou kunnen dragen. Waarom zou ik mijn gezicht willen bedekken?" onthulde ze aan Vogue. "Maar Demna [Gvasalia, de creatief directeur van Balenciaga] en het team zeiden: Dit is een kostuumgala. Dit is geen Vanity Fair-feest waar iedereen er mooi uitziet. Er is een thema en je moet het masker dragen. Dat is de look."

1 Marilyn Monroe's iconische jurk

De Kim Kardashian Met Gala-outfit die misschien de meeste controverse veroorzaakte, is haar 2022-look - de Marilyn Monroe-jurk. Voor de gelegenheid droeg Kim Marilyn Monroe's "Happy Birthday, Mr. President"-jurk, en mensen waren er snel bij om de reality-tv-ster ervan te beschuldigen deze te hebben beschadigd.

Ripley's gelooft het of niet! museum, waar de jurk wordt tentoongesteld, ontkende enige schade en beweerde dat de toestand van de jurk vóór het Met Gala hetzelfde was - wat betekent dat de beschadigde plekken er al waren.

Aanbevolen: