De echte reden waarom Doja Cat haar hoofd schoor

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Doja Cat haar hoofd schoor
De echte reden waarom Doja Cat haar hoofd schoor
Anonim

Doja Cat heeft voor veel controverse gezorgd sinds haar roem in 2018. Ze heeft misschien vermeden te worden geannuleerd vanwege haar 'racistische' verleden, maar ze ligt nu onder vuur omdat ze in de DM's van een 17-jarige oude acteur. Nadat het nieuws viraal ging, verraste de zangeres haar fans door haar hoofd en wenkbrauwen te scheren. De oprichter van It's Giving zegt blij te zijn met haar beslissing. Het zorgde er echter voor dat fans zich zorgen maakten over haar …

Waarom heeft Doja Cat haar hoofd geschoren?

In augustus 2022 deed Doja een Instagram Live waar ze de echte reden onthulde waarom ze haar hoofd had kaalgeschoren. "Ik kan gewoon niet geloven dat het zo lang heeft geduurd voordat ik dacht: 'Scheer je fut--ing hoofd'," zei ze."Omdat ik in de eerste plaats mijn haar niet draag. Jullie hebben me mijn natuurlijke haar uit zien dragen - ik had twee tijdperken waarin mijn haar eruit zou zijn, alsof ik het zou rechttrekken. Er was een moment waarop het was natuurlijk en ik draag het niet eens natuurlijk omdat ik er geen zin in heb." Ze benadrukte ook dat "het gewoon een nachtmerrie is, kerel. Ik ben er overheen. Ik vind dit echt leuk."

The Woman-artiest voegde eraan toe dat haar nieuwe look haar ondanks de kritiek blij maakt. "Wat heeft het voor zin om haar te hebben als je het niet gaat verslijten? Ik sport er niet eens mee, dus scheer ik het af," vervolgde ze. "Het heeft geen zin. Ik heb me nog nooit zo ontzettend gelukkig gevoeld, alsof… het is heel grappig hoeveel effect het verwijderen van mijn haar van mijn hoofd me positief heeft beïnvloed." Ze ging verder met te bekennen dat ze 'nooit van haar hield'.

"Ik heb het gevoel dat ik toch nooit haar had mogen hebben", gaf ze toe. "Ik hou niet van haar. Ik heb nooit graag haar gehad. Ik kan je sinds het begin van mijn leven niet één keer zeggen dat ik ooit zoiets heb gehad van: 'Dit is cool.' Ik hou gewoon niet van haar.' Nadat ze haar geschoren hoofd had laten zien, pakte Doja een scheermes om haar wenkbrauwen te scheren terwijl haar Instagram-volgers toekeken. 'Mijn visagist sms'te me net: 'Ben je je wenkbrauwen aan het afscheren? Ik rij verdomme over'', vertelde ze destijds. 'Ik ga het doen.'

Sommige fans maken zich zorgen over Doja

Fans waren er snel bij om aan te nemen dat Doja's nieuwe look een nieuwe Britney Spears 2008-meltdown-situatie zou kunnen zijn. "Zoals Bruv Doja Cat duidelijk ernstige psychische problemen heeft, maar jullie zien dat als ze vrij is, het een schreeuw om hulp is", tweette een fan over de recente capriolen van de Juicy hitmaker. Een ander zei: "zoals weten jullie geen schreeuw om hulp als jullie er allemaal een zien." Veel fans kwamen echter ook naar de verdediging van de zanger en bekritiseerden haters voor het beoordelen van Doja's mentale toestand.

"[Alle] dit discours over haar geestelijke gezondheid, alleen maar omdat ze haar hoofd heeft kaalgeschoren. het is eigenlijk zo wreed", schreef een fan. "Het ene moment is ze niet 'dik' genoeg, het andere moment is ze niet meer wenselijk omdat ze haar haar heeft afgeknipt. doja cat is niet je seksobject lol." Een ander merkte op dat het belachelijk is om Doja haar kapselkeuzes te laten uitleggen. "Het zien van Doja Cat trending omdat ze haar hoofd kaal schoor, verbijsterde me, tot het punt dat ze moest reageren op zorgen over haar geestelijke gezondheid", tweette een andere netizen. "Sorry wat? De enige plausibele verklaring voor een vrouw om haar hoofd kaal te scheren is omdat ze zich niet goed voelt, HAAL HIER DE F--K OUTTA!"

Doja maakt het niet uit wat iemand anders denkt over haar nieuwe look (Lady Gaga is het daarmee eens)

Doja hield zich niet in om op haar haters te reageren. "Ik heb een Grammy gewonnen en de hele wereld rondgereisd, ik heb een 1 gehad en ik ben platina geworden", zei ze op Twitter. "Ik maak hit na hit na hit en jullie willen allemaal dat ik er neukbaar voor je uitzie, zodat je naar huis kunt gaan en je de hele dag kunt rukken terwijl je in je moeders kelder woont. Ga f-k jezelf."

Lady Gaga heeft ook haar goedkeuring uitgesproken voor de nieuwe look van de Grammy-winnaar. "Mooi", schreef ze onder Doja's TikTok-video. Ondanks de intensiteit van Doja's terugklap, maakt ze nog steeds grapjes over haar eigen gewaagde haarkeuze. "Ik ben blij dat mijn hoofd een goede vorm heeft. Ik was bang dat het pindakop zou geven… ik dacht: 'Hoe ziet mijn hoofd eruit zonder haar?'", grapte ze.

Aanbevolen: