Beyoncé vocht bijna fysiek 50 Cent om Jay-Z

Inhoudsopgave:

Beyoncé vocht bijna fysiek 50 Cent om Jay-Z
Beyoncé vocht bijna fysiek 50 Cent om Jay-Z
Anonim

Beyoncé heeft haar leven al die jaren privé gehouden. Dus onlangs waren fans verrast om te horen dat ze ooit 50 Cent aanviel vanwege zijn vete met Jay-Z.

Dit is wat er echt is gebeurd.

Hoe begon de vete van 50 Cent en Jay-Z?

50 Cent kent Jay-Z al heel lang. Maar in 2009 raakten ze in een rap-biefstuk, maar hebben er nooit iets over gezegd. In 2011 zei de hitmaker van In Da Club dat zijn relatie met de 99 Problems-rapper strikt zakelijk is. "We hebben dat soort relaties niet. Met deze mensen associeer ik", vertelde hij in 2011 aan MTV News."We zitten in hetzelfde bedrijf. We zijn niet per se vrienden. We bellen elkaar niet zonder reden." Op dat moment dachten fans dat ze de boel al hadden opgelapt toen ze allebei optraden tijdens een concert in Comerica Park in Detroit in 2010. 50 weigerden echter commentaar te geven op hun ontmoeting backstage.

"We kregen de kans om het even te schoppen. Ik weet dat mensen geïnteresseerd waren in hoe dat gesprek was. Maar ze kunnen Jay-Z vragen", zei hij toen hem werd gevraagd of hij en Jay-Z backstage spraken. "Ik neem de acties van mensen alsof het echt is hoe ze zich voelen. Ik kan alleen gebruiken wat ik je heb zien doen alsof je dat bedoelde. Ik begrijp niet wat je motivatie daarvoor was." Hij voegde eraan toe dat hij "de avond voor Jay een gesprek had met P. Diddy. Hij gaf me een heel nieuw perspectief op zijn acties. We hebben daar een beetje duidelijkheid gecreëerd."

Jay-Z wordt ook vaak vergeleken met de mentor uit de jaren 50, Eminem. Toch hebben de twee altijd respect voor elkaar gehad."Ik vind Eminem een zeer intelligente rapper", zei de Big Pimpin'-rapper tijdens een interview met Hot 97. Ook Slim Shady sprak zijn bewondering voor Jay-Z uit in een interview met Complex. "Voor mij is het alsof Jay een goede kerel is omdat hij een gids is voor… Het is bijna alsof hij kan zien wat er gaande is in hiphop", zei hij over zijn Renegade-medewerker.

Beyoncé "sprong" 50 Cent over Jay-Z Feud

In een nieuw interview met The Breakfast Club herinnerden 50 zich een tijd dat Bey "klaar was om tegen hem te vechten" nadat hij jaren geleden stopte om met haar man te praten in Las Vegas. "Ze zat op een vensterbank. We waren in Vegas", vertelde het voormalige G-Unit-lid, eraan toevoegend dat de Break My Soul-zanger "eruit was gesprongen" en haar gezicht in de beestmodus had. "En ik heb zoiets van, 'Wacht, wat ben je aan het doen? Dat zijn de dingen van mij en Jay-Z, dit heeft niets met jou te maken, meisje." 50 gaf toe dat hij geschokt was door de reactie van koningin B op de aanloop.

"Ik had zoiets van, 'Oh, s–t!' Ik wist niet echt wat ik moest doen", zei hij over die tijd. "Het was een van die situaties waarin je dacht: 'Woah!' Als je dit tegen Jay zegt, zal hij je aankijken en zeggen: 'Nee, dat is gebeurd.'" Hij zei ook dat Bey er nog steeds aantrekkelijk uitzag in die stunt. "Ik heb zoiets van, 'Woah, woah, woah.' Ze gooit me nu weg omdat ik niet precies weet hoe ik hierop moet reageren", vervolgde 50. "Je bent nog steeds Beyoncé. Ze bracht alle sexy over met die energie die eraf sprong."

Gelukkig escaleerde de vete niet. De mede-presentator van de show, Charlamagne tha God, grapte toen dat 50 geluk had, Bey's zus Solange was er niet. Ze werd beroemd gefilmd terwijl ze Jay-Z aanviel in een lift na het Met Gala van 2014. "Als Solange erbij was, had ik opnieuw moeten opstarten!" reageerde de rapper. "Solange sprong in die lift alsof het niets was. Met een of andere gangster-s–t aan de hand. Jay kon niets doen, hè?"

Hebben 50 Cent en Jay-Z nog ruzie?

In april 2022 sloegen 50 mensen Jay-Z uit over zijn vermeende gesprek met Eminem over zijn verschijning in de halftime-show van de Super Bowl in 2022. Het begon met N. O. R. E. hij vertelde Snoop Dogg op Drink Champs dat de hitmaker van Rap God had gevraagd om zijn protégé op te nemen in de historische volledige hiphop-line-up - anders zou hij niet optreden. De Candy Shop-rapper ging naar Instagram om te reageren. 'Waarom zou hij moeten zeggen dat dat de vraag zou moeten zijn?' hij schreef over de gerapporteerde verklaring van de Roc Nation-oprichter. "NORE Je grote vriend rent rond en probeert eruit te zien als een homoseksuele schilder. LOL." Vervolgens plaatste hij een zij-aan-zij foto van wijlen kunstenaar Jean-Michel Basquiat en Jay-Z die hun gelijkaardige kenmerkende kapsels rocken.

Daar bleef het niet bij. 50 riep Jay-Z ook uit omdat hij naar Eminem verwijst als "de blanke jongen" in plaats van zijn rechtmatige titel. "Waarom zei hij de blanke jongen, waarom zei hij niet de grootste rapartiest ter wereld? Vrolijk Pasen! man geniet van de feestdagen", beweerde hij. Hij verwees naar de verklaring van N. O. R. E in de video hierboven waar hij deelde: "Ik zei tegen Jay-Z, ik moet dit oprecht vragen. 'Wie gaat optreden in de NFL?' En hij [Jay] zei tegen mij - en het spijt me voor iedereen die het niet begrijpt - en hij [Jay] zei: 'de blanke man belde om 50 Cent.'"

"Ik zei: 'Wie is de blanke? Jimmy Iovine?'" vervolgde hij. "En hij zei: 'Nee, Eminem belde rechtstreeks voor Fifty en hij zei, ik kan het niet doen als ik geen 50 mee kan nemen.'" Jay-Z reageerde niet op 50's opmerkingen. Maar er is duidelijk nog wat spanning tussen de twee.

Aanbevolen: