Beëindigt Grey's Anatomy nu Ellen Pompeo haar rol terugschroeft?

Inhoudsopgave:

Beëindigt Grey's Anatomy nu Ellen Pompeo haar rol terugschroeft?
Beëindigt Grey's Anatomy nu Ellen Pompeo haar rol terugschroeft?
Anonim

Grey's Anatomy-ster Ellen Pompeo staat al 18 hoofdstukken in de voorhoede van ABC's langlopende medische drama, maar het lijkt erop dat de zaken er komend seizoen een beetje anders uit zullen zien.

De Shondaland-show staat nu op het punt om zijn 19e aflevering te debuteren, waarbij Pompeo in een kleinere rol zal verschijnen als hoofdrolspeler Meredith Gray. Hoewel deze verandering schokgolven door het fandom heeft gestuurd, zou het geen verrassing moeten zijn, aangezien de actrice zich de afgelopen jaren heeft uitgesproken over het einde van de serie.

Grey's Anatomy-ster Ellen Pompeo vermindert haar rol in seizoen 19

Begin augustus brak Deadline het nieuws dat Pompeo slechts in acht afleveringen zal schitteren in seizoen 19 van Grey's Anatomy. Het nieuwe hoofdstuk zal waarschijnlijk uit 22 afleveringen bestaan.

Maak je geen zorgen, want Dr. Gray zal in het Gray Sloan Memorial Hospital blijven als interim Chief of Surgery en zal blijven vertellen, terwijl Pompeo haar uitvoerend producent het hele seizoen zal behouden.

De beslissing kwam nadat de actrice, die sinds 2005 Meredith speelt, haar eerste rol in decennia op zich nam in een aankomende serie die op Hulu zal worden gestreamd.

Het naamloze project is geïnspireerd op een waargebeurd verhaal, voor het eerst aangepast voor het scherm in de film Orphan uit 2009 en volgt een familie uit Midwers die het in Oekraïne geboren kind Natalia Grace adopteert, in de overtuiging dat ze een zeldzame vorm van dwerggroei heeft. Later beginnen ze te vermoeden dat Natalia niet is wie ze beweert te zijn. Pompeo zal de rol van de moeder spelen en als uitvoerend producent dienen.

Ellen Pompeo wil dat Grey's Anatomy voorgoed stopt

Afgelopen december onthulde Pompeo dat ze heeft gepleit voor Grey's Anatomy om eerder vroeger dan later tot zijn natuurlijke conclusie te komen. Het lijkt er echter op dat de geliefde show nog niet klaar is om afscheid te nemen, deels vanwege de enorme kijkcijfers en populariteit.

"Ik heb geprobeerd me te concentreren op het overtuigen van iedereen dat het moet stoppen", vertelde de actrice aan Insider.

"Ik heb het gevoel dat ik de supernaïeve ben die blijft zeggen: 'Maar wat gaat het verhaal worden, welk verhaal gaan we vertellen?'", zei ze en voegde eraan toe: "Iedereen zegt:" Wie maakt het uit, Ellen? Het levert een miljard dollar op.'"

Sinds haar opmerkingen vorig jaar werden gepubliceerd, moeten Pompeo en de producenten van de show een overeenkomst hebben bereikt, waardoor ze zich op andere projecten kan concentreren terwijl ze ook nog steeds de scrubs van Meredith draagt.

Dit lijkt alleen maar eerlijk, aangezien het medische drama altijd een behoorlijk omvangrijk ensemble en een grote omzet heeft gehad, waarbij veel acteurs de show na een paar seizoenen verlieten en sommigen later terugkeerden als gast of terugkerende hoedanigheid.

Kan Grey's Anatomy echt doorgaan zonder Ellen Pompeo's Meredith?

Aangezien Pompeo slechts in een handvol afleveringen zal verschijnen, vragen sommigen zich misschien af of seizoen 19 het einde van de show betekent of dat Grey's door kan gaan zonder zijn hoofdrolspeelster. Op dit moment is er geen officiële bevestiging dat de show wordt verlengd.

In mei van dit jaar woog Pompeo op de mogelijkheid dat Grey's Anatomy in de lucht zou blijven zonder haar personage Meredith. In een interview met ET Online zei de actrice dat zij en Grey's maker Shonda Rhimes dit scenario hebben besproken en voegde eraan toe: "[…] we zullen zien, we zullen zien."

"Proberen de show opnieuw uit te vinden en voortdurend proberen de show opnieuw uit te vinden is de uitdaging op dit moment, en luister, de show spreekt veel mensen aan, en de jonge mensen houden van de show," vervolgde ze.

"Het heeft zoveel generaties gezondheidswerkers geïnspireerd, dus ik denk dat het voor de jongeren een heel goed stuk inhoud is, en we gaan proberen het voor de jongeren in stand te houden, niet per se met mij, maar laat het verder gaan dan mij."

Ondanks dat Meredith de hoofdrolspeler van de show is, is de serie niet alleen gericht op haar verhaallijnen, maar ook op die van een grote cast van primaire en secundaire personages. Dit lijkt de verhalende structuur te zijn die Grey's zal blijven aannemen in de toekomst, een teken dat Grey's zonder Gray een reële mogelijkheid zou kunnen zijn.

Eerder dit jaar werd bevestigd dat alle veteranen - inclusief Grey's roy alty Chandra Wilson en James Pickens Jr. - zouden terugkeren voor seizoen 19. De show zal ook vijf nieuwe acteurs verwelkomen die zich bij Gray Sloan zullen voegen als een gloednieuw kwintet van chirurgische bewoners: Reign's Adelaide Kane, Lily &Dash's Midori Francis, Inventing Anna's Alexis Floyd, Glee's Harry Shum Jr. en Niko Terho.

Grey's Anatomy Star Kevin McKidd verdedigt de beslissing van Pompeo

Pompeo's keuze om haar aanwezigheid terug te schroeven, aangezien Meredith bij sommige fans zou kunnen twijfelen of Grey's Anatomy zijn gebruikelijke aantrekkingskracht zal hebben in dit nieuwe hoofdstuk.

Volgens de actrice' mede-ster Kevin McKidd, bekend van het vertolken van Grey's eigen Dr. Owen Hunt, is Pompeo's beslissing volkomen logisch.

"Ellen is al die jaren de kapitein van dit schip geweest en ze staat op het punt om te gaan produceren, dus daar moest ze ruimte voor maken in haar schema", vertelde hij aan People.

"Het feit dat ze de show niet verlaat en het gewoon een beetje gaat terugschroeven - wat ik mooi vind, is dat het haar liefde voor de show nog steeds laat zien," voegde hij eraan toe.

McKidd zei ook dat de kortere schermtijd van Pompeo "zeker wat ruimte zal maken voor het vertellen van verschillende verhalen."

Grey's Anatomy keert terug met zijn 19e seizoen op ABC op 6 oktober.

Aanbevolen: