Mariah Carey is al meer dan twee decennia bevriend met Jay Z, maar zijn ze nog steeds hecht?

Inhoudsopgave:

Mariah Carey is al meer dan twee decennia bevriend met Jay Z, maar zijn ze nog steeds hecht?
Mariah Carey is al meer dan twee decennia bevriend met Jay Z, maar zijn ze nog steeds hecht?
Anonim

Het is moeilijk te geloven dat het al meer dan twee decennia geleden is dat Mariah Carey haar grote hit "Heartbreaker" met rapper uitbracht Jay-Z Terwijl de laatste al drie albums uit had destijds zou het samenwerken met Carey voor hun gezamenlijke traject uiteindelijk hun beide carrières ten goede komen.

Voor de moeder van twee was het weer een nummer 1 in de Billboard Hot 100, met een verkoop van meer dan vier miljoen exemplaren wereldwijd, terwijl Jay-Z zichzelf enige crossover-aantrekkingskracht buiten de VS opdeed en vervolgens zijn internationale fanbase dankzij hoe populair het nummer was geworden.

In de loop der jaren zijn Carey, die naar verluidt $ 500 miljoen waard is, en Jay-Z goede vrienden gebleven. De zelfverklaarde ongrijpbare zangeres heeft zelfs nauwe banden met de vrouw van de rapper, Beyonce, die ze vaak heeft beschouwd als een van de meest getalenteerde vrouwen die ze kent in de muziekindustrie.

Onlangs werd Carey's vriendschap met Hova echter in twijfel getrokken toen werd beweerd dat MC had besloten het management van Jay's Roc Nation te verlaten na een intens meningsverschil over de toekomst van haar carrière, maar wat is de waarheid over hun vermeende vete? Hier is het dieptepunt …

Mariah en Jay-Z: vrienden of vijanden?

Het is onduidelijk of Jay en Carey al een hechte band hadden voordat ze samenwerkten met 'Heartbreaker', maar bij grote evenementen in de branche die na 1998 plaatsvonden, poseerden de twee altijd naast elkaar voor foto's en praatten ze met hun wederzijdse vrienden.

"Heartbreaker" was ook niet de enige keer dat het paar de handen ineen had geslagen om samen te werken, ze werkten ook samen aan de remixversie van Carey's single "Bye Bye" uit 2007.” De baan deed het niet zo goed als hun vorige collab, maar het was leuk om te zien dat deze twee na bijna 10 jaar nog steeds goede maatjes waren en graag samenwerkten.

Toen, in november 2017, werd aangekondigd dat Carey een deal had getekend bij Roc Nation, die haar carrière zou leiden, wat veel fans als een geweldige stap beschouwden voor de iconische zangeres.

Na al het drama dat gepaard ging met het inhuren van Stella Bulochnikov, wilde Carey een nieuw team om zich heen hebben, vlak voordat ze zich zou voorbereiden om aan haar volgende studioalbum te gaan werken - en wat is een betere manier om haar comeback te organiseren met een nieuw team benoemd door muziekmagnaat Jay-Z?

“[Mariah’s] schoonmaakhuis. Ze krijgt legitieme mensen, assistenten, een advocaat en Stella is daar niet blij mee", vertelde een bron destijds aan Page Six. “Vroeger waren er allerlei mensen betrokken [in haar carrière] en Mariah kende die mensen niet eens. Ze moest afstand nemen van dat alles en ze is nu het huis aan het schoonmaken.”

Met de hulp van het management van Roc Nation; bracht Carey in november 2018 haar vijftiende studioalbum Warning uit, dat nog steeds een van de best beoordeelde projecten is die ze ooit heeft uitgebracht.

Met de hulp van Roc Nation zag Carey ook veel succes met haar kerstlied, "All I Want For Christmas Is You", dat in 2019 - 25 voor het eerst naar nummer 1 in de Billboard Hot 100 ging jaar na de release.

Het ging het jaar daarop terug naar nummer 1 na een enorme promotiecampagne samen met een Apple TV+ special, die naar verluidt MC miljoenen aan inkomsten had opgeleverd.

Bovendien hielp Roc Nation Carey ook om drie tours veilig te stellen, wat tientallen miljoenen aan inkomsten opleverde voor de R&B-superster - maar in juni 2021 werd via The Sun beweerd dat het slecht was gelopen tussen Hova en MC na een ontmoeting over de toekomst van Carey's carrière.

“Ze zal de komende weken formeel vertrekken. Het is jammer, want ze hebben de afgelopen jaren geweldig werk geleverd. Maar deze ontmoeting had niet veel slechter kunnen verlopen', legt een bron uit.

“Mariah heeft met andere managers gepraat en denkt dat ze iemand heeft gevonden die volgens haar volledig in haar gelooft terwijl ze haar volgende stappen zet. Er wordt momenteel gewerkt aan een zwaar door R&B beïnvloed album en ze plant een wereldtournee voor volgend jaar, dus ze laat dit haar niet in de weg staan.”

Hoewel zij niet degene is die reageert op geruchten en verzonnen rapporten, nam Carey de tijd om de beweringen te behandelen dat ze in oorlog was met Jay-Z, waarvan ze zegt dat ze niet verder van de waarheid.

"De enige 'explosieve' situatie waar ik ooit in zou komen met Hov is een creatieve raaklijn, zoals ons nummer 1 nummer 'Heartbreaker'!!" ze schreef naast een visuele clip uit de muziekvideo. "Tegen de mensen die deze leugens verzinnen, zeg ik 'Poef! -Vamoose, sonofa’!”

Jay-Z heeft nog niet gereageerd, maar volgens Mariah is alles goed tussen de twee. Wat betreft haar tijd bij Roc Nation, ze is nog steeds van plan om te vertrekken, maar ontkent elk drama tussen haarzelf en haar oude vriend.

Aanbevolen: