Dwayne Wade onthulde de zwaarste uitdaging in het huwelijk met Gabrielle Union

Inhoudsopgave:

Dwayne Wade onthulde de zwaarste uitdaging in het huwelijk met Gabrielle Union
Dwayne Wade onthulde de zwaarste uitdaging in het huwelijk met Gabrielle Union
Anonim

Gabrielle Union en Dwyane Wade zijn nooit bang geweest om het echt te houden als het om hun relatie gaat.

Het stel ontmoette elkaar voor het eerst in februari 2007, maar wekte pas meer dan twee jaar later een relatiebuzz op. Toen ze elkaar voor het eerst kruisten, was Union onlangs gescheiden van haar eerste echtgenoot, voormalig NFL-speler Chris Howard (nadat ze aanvankelijk hun scheiding aankondigden in 2005), en Wade was nog steeds getrouwd met zijn toenmalige vrouw, Siohvaughn Funches, met wie hij twee kinderen deelt., Zaya en Zaïre.

Union en Wade gingen in 2010 naar de beurs met hun relatie en stapten in 2014 in het huwelijksbootje. Union werd een stiefmoeder van Wade's twee kinderen met Funches en zijn zoon Xavier. Wade is ook de voogd van zijn neef Dahveon Morris. In november 2018 verwelkomde het paar dochter, Kaavia James.

Ondanks het samen delen van een dochter, hebben Dwayne en Gabrielle wat huwelijksproblemen gehad.

Dwayne Wade heeft een enorme impact gemaakt in NBA

Wade gaat de geschiedenis in als misschien wel de op twee na beste shooting guard die ooit in de NBA heeft gespeeld. Hij is een Miami Heat-legende en zijn drie ringen zijn een bewijs van zijn grootsheid.

Zijn optreden in de finale van 2006 is nog steeds een van de meest indrukwekkende runs in de geschiedenis van de NBA. Afgezien daarvan was hij de perfecte costar voor LeBron James tijdens de drie grote tijdperken van de Heat en won hij nog twee indrukwekkende ringen.

Wade was een van de meest atletische sterren die de NBA had gezien. Zijn dunks zouden tegengestelde verdedigingen vernietigen, en ze konden er ook gewoon niets aan doen. Wade was de perfecte ster voor de Miami Heat, en hoewel LeBron James voor Miami speelde, staat het daar nog steeds bekend als Wade County.

Gesprekken over kinderen waren niet altijd gemakkelijk voor het stel

Dwyane Wade en Gabrielle Union hebben veel te verduren gehad tijdens hun huwelijk en niets was zwaarder dan de fase die ze doormaakten in 2013. Helaas voor Wade en Gabrielle hebben ze moeilijke tijden gehad in hun relatie. De netto-waarde van $ 175 miljoen Heat-ster heeft geen van zijn eigen kinderen met Gabrielle.

Dit komt omdat Gabrielle in 2016 werd gediagnosticeerd met een "uitgesproken" geval van adenomyose, dat begon toen ze in de twintig was. Adenomyose is een aandoening die ervoor zorgt dat het weefsel langs de baarmoeder in de spierwand van de baarmoeder groeit. Hierdoor heeft Gabrielle verschillende miskramen gehad.

"Het leek alsof elk artikel over mij de zin gebruikte die ik had aangeboden: 'Ik heb acht of negen miskramen gehad'", zei ze. "Dit werd altijd op de voet gevolgd door mijn leeftijd."

In 2013 hadden Wade en Union een pauze, hij verwekte nog een kind bij iemand.“Ik had een kind met iemand anders en ik moest het [Union] vertellen. Het moeilijkste wat ik ooit heb moeten doen, is me vermannen en Gabrielle Union vertellen dat ik een kind heb gekregen met iemand anders, 'legde Wade zijn documentaire 'D. Wade: Onverwacht leven.' 'Ik kon niet slapen. Ik was niet aan het eten.'

Gabrielle legde uit dat het voor haar ook heel zwaar was. "Zeggen dat ik er kapot van was, is voor het gemak een woord op een lage plank kiezen", schreef Union in haar memoires, You Got Anything Stronger?, "De ervaring dat Dwyane zo gemakkelijk een baby kreeg terwijl ik niet in staat was mijn ziel niet te verlaten gewoon in stukken gebroken, maar verbrijzeld tot fijn stof dat door de wind wordt verspreid.”

De twee konden voorbij het incident komen en verwelkomden Kaavia door middel van draagmoederschap in 2018.

Gabrielle Union is een trotse stiefmoeder van de drie andere kinderen van haar man

Nadat Wade's dochter Zaya uit de kast kwam als transgender, steunden zowel hij als Union haar publiekelijk en privé tijdens haar persoonlijke reis.

Wade vertelde over het moment dat Zaya naar buiten kwam tijdens een interview met Ellen DeGeneres. "Zaya, onze 12-jarige, kwam thuis en zei: 'Hé, dus ik wil met jullie praten. Ik denk dat ik in de toekomst klaar ben om mijn waarheid te leven. En ik wil dat er naar haar wordt verwezen als zij en Ik zou graag willen dat jullie me Zaya noemen,' "zei hij.

In een exclusief PEOPLE-interview diezelfde maand werd de trotse vader openhartig over het liefhebben en ondersteunen van al zijn kinderen precies zoals ze zijn. "Terwijl ik [Zaya] opvoed, terwijl ik mijn kinderen opvoed, probeer je ze gewoon in de beste situaties te brengen om te slagen in het leven", vertelde Wade. "Hoe ik dat doe, en hoe ik en mijn vrouw besluiten dat te doen, is misschien anders dan bij een ander gezin, maar we willen dat ze weten dat er altijd onvoorwaardelijke liefde is, dat het altijd steun zal zijn."

"We hebben je, wat er ook gebeurt. En we zien je", voegde hij eraan toe. "Ik zie je zoals jij je ziet."

Union legde ook een verklaring af op Twitter en schreef: "Maak kennis met Zaya. Ze is meelevend, liefdevol, slim en we zijn zo trots op haar. Het is oké om naar je kinderen te luisteren, ze lief te hebben en te respecteren precies zoals ze zijn. Houd goede mensen lief en licht."

Zaya die haar verhaal deelt, markeerde het begin van de publieke LGBTQ-behartiging van de familie Union-Wade, waarvoor ze werden geëerd als onderdeel van Time Magazine's 100 meest invloedrijke mensen van 2020.

Hoewel het paar samen vele uitdagingen heeft doorstaan, vinden ze op de een of andere manier een manier om de bal aan het rollen te houden.

Aanbevolen: