Gabrielle Union denkt dat Disney haar 'Cheaper By The Dozen'-personage zal doden nadat ze dit heeft gezegd

Inhoudsopgave:

Gabrielle Union denkt dat Disney haar 'Cheaper By The Dozen'-personage zal doden nadat ze dit heeft gezegd
Gabrielle Union denkt dat Disney haar 'Cheaper By The Dozen'-personage zal doden nadat ze dit heeft gezegd
Anonim

Gabrielle Union werkt sinds 1993 actief in Hollywood en speelde in een aantal hitfilms, waaronder Think Like a Man, She's All That, 10 Things I Hate About You, Bad Boys II en Daddy's Little Girls, om er maar een paar te noemen.

Ze speelde ook de beroemde Mary Jane in de BET-serie Being Mary Jane van 2013 tot 2019, verspreid over vijf seizoenen voordat ze de rol van Sydney Burnett speelde in het kortstondige drama L. A's Finest naast Jessica Alba.

Maar de actrice, die een langdurige relatie heeft met NBA-speler Dwyane Wade, maakte onlangs enkele opmerkingen over Disney die haar ervan overtuigd hebben dat de studio haar niet zal uitnodigen voor een vervolg op haar nieuwste film, Cheaper by the Dozen, waar ze Zoey Baker speelt.

Maar wat zei Union precies waardoor ze zich afvroeg of haar opmerkingen haar de kans hadden gekost om de rol opnieuw te spelen voor een tweede aflevering? Hier is het dieptepunt …

Gabrielle reageert op W alt Disney

In haar eigen woorden zegt Union dat ze niet verbaasd zou zijn te horen dat haar personage in de familiefilm mogelijk zou worden vermoord nadat ze haar standpunt had gedeeld over W alt Disney's passiviteit over de "Don't Say Gay"-wet van Florida.

Bij de première van de film had de 49-jarige al haar frustratie over Disney geuit en gezegd dat het bedrijf niet genoeg deed om te voorkomen dat de nieuwe veranderingen werden doorgevoerd.

Disney, in het bijzonder, had gezwegen over de kwestie, waardoor onderwijzers in de staat Florida worden beperkt in het onderwijzen van jonge kinderen over genderidentiteit en seksuele geaardheid.

Toen ze voor het eerst werd gevraagd naar haar mening over de situatie, zei Union tijdens de première van Cheaper by the Dozen: Iemand vroeg me: 'Ben je teleurgesteld?' Ik ben teleurgesteld als mijn bestelling niet klopt bij In- N-uit.

“Ik denk niet eens dat dat een woord is dat je voor zoiets zou kunnen gebruiken, waar het leven van kinderen letterlijk op het spel staat.

“We moeten erkennen dat als je echt standpunten inneemt tegen haat en onderdrukking, je haat en onderdrukking niet moet financieren. Periode. Het kwaad is geschied.”

Ze besloot met de woorden: "Er zijn zoveel staten die het voorbeeld volgen [met de wetgeving van Florida], omdat er geen terugslag is omdat niemand in machtsposities [of] bedrijven een harde houding aannemen.

"Laten we eens kijken wie wat doneert en laten we mensen bellen… Ik denk dat veel mensen aansprakelijkheid en consequenties voor annulatiecultuur door elkaar halen."

Wordt haar personage vermoord?

Van wat Union aan verslaggevers heeft verteld, zou het haar niet verbazen als ze ontdekt dat haar personage wordt vermoord of dat ze gewoon niet wordt gevraagd terug te komen als Disney besluit om door te gaan met een vervolg.

Mikken op de studio die haar heeft ingehuurd voor de film is niet bepaald de verstandigste zet, maar het is duidelijk dat de actrice sterk was om zich tegen de zaak uit te spreken, vooral omdat haar stiefdochter Zaya zelf een transmeisje is, wat aangeeft het probleem had haar tot in de kern geraakt.

When Union verscheen vervolgens op de Keep It! podcast, maakte ze heel duidelijk dat als haar baan op het spel staat voor de opmerkingen die ze heeft gemaakt over Disney die niet genoeg doet in de aanloop naar de "Don't Say Gay"-wet die moet worden ingevoerd, Union niet kan zorg minder.

"Ik was heel duidelijk over mijn gedachten over het financieren van haat en onderdrukking door Disney", zei ze. "Het vervolg zou kunnen zijn: 'Zoey is omgekomen bij een tragisch ongeval. De realiteit is dat ik het niet weet.”

“Ik zal nooit weten hoe er over mijn naam wordt gesproken in kamers omdat ik de waarheid spreek, toch? Ik heb geen idee.

“Gelukkig zijn er genoeg andere bedrijven die bereid zijn mij in dienst te nemen, wetende dat ik de waarheid vertel en ik niet zal worden tegengehouden door angst

The Cheaper by the Dozen reboot is een remake van de 20th Century Fox-film, met in 2003 Steven Martin, Bonnie Hunt en Hilary Duff in de hoofdrollen. De film bracht maar liefst $ 190 miljoen op aan de kassa, wat leidde tot een tweede aflevering die door de studio moet worden besteld, die in 2005 werd uitgebracht, waarmee nog eens $ 130 miljoen werd verzameld aan de wereldwijde kassa.

De komende films van Union zijn onder meer White Dave, The Perfect Find en The Inspection. Ze zal ook verschijnen in de Apple+ serie Truth Be Told met Octavia Spencer en Tracie Thomas.

Union heeft een indrukwekkend vermogen van $ 40 miljoen verzameld dankzij haar bloeiende filmcarrière.

Aanbevolen: