Vanessa Bryant's proefwinst

Inhoudsopgave:

Vanessa Bryant's proefwinst
Vanessa Bryant's proefwinst
Anonim

Het zou een understatement zijn om te zeggen dat de afgelopen jaren zwaar zijn geweest voor Vanessa Bryant. Sinds ze Kobe en Gianna verloor, moest ze haar leven opnieuw opbouwen en leren omgaan met het meest intense verdriet dat een persoon kan doormaken.

De manier waarop de media en de mensen die betrokken waren bij het onderzoek naar het ongeval van Kobe Bryant hebben gereageerd, heeft haar niet geholpen, maar Vanessa is een ongelooflijk sterke vrouw die niet bang is om voor zichzelf op te komen. Dit proces is daar het bewijs van.

Waarom Vanessa Bryant naar de rechtszaak ging

Vanessa Bryants leven veranderde voor altijd op 26 januari 2020, toen ze haar man en dochter verloor bij het verschrikkelijke en tragische ongeluk dat iedereen die dit leest zich nog goed herinnert. Toen basketballer Kobe Bryant en zijn dochter Gianna overleden, werd er over de hele wereld gerouwd. Wanneer zo'n geliefde publieke figuur sterft, is het soms gemakkelijk om de pijn te vergeten van de mensen die hen echt kenden en persoonlijk van hen hielden.

Toegevoegd aan het ondraaglijke verdriet dat Vanessa moest lijden, zowel privé als in het openbaar, moest ze ook het verwoestende ongeluk verdragen dat werd uitgebuit voor publiciteit. Foto's van de helikoptercrash die een einde maakte aan het leven van Kobe en Gianna, werden uitgelekt door agenten en brandweerlieden, en Vanessa en haar mede-eiser Chris Chester, die zijn vrouw en dochter verloor bij het ongeval, moesten leven in angst dat ze openbaar zouden worden gemaakt. Daarom hebben ze een rechtszaak aangespannen tegen Los Angeles County, en na een proces van 11 dagen werd gerechtigheid gediend.

Hoeveel heeft Vanessa gewonnen?

Donderdag, na zorgvuldig beraad, kwam de jury tot een unaniem oordeel waarin stond dat de agenten die de foto's lekten, Vanessa en Chris Chester emotioneel leed veroorzaakten. Tijdens een zeer emotionele rechtszaak gaf de vrouw van Kobe Bryant een dappere getuigenis over hoe haar leven was geweest sinds dat noodlottige ongeluk.

"Ik leef elke dag in angst om op sociale media te zijn en deze opduiken", getuigde ze. "Ik leef in angst dat mijn dochters op sociale media zitten en deze opduiken." Ze legde uit dat de angst en angst haar hadden gevolgd sinds ze erachter kwam dat de foto's waren uitgelekt, en dat ze het nodig had om te stoppen. De jury was het volledig eens met wat zij en Chris Chester zeiden, en aan het einde van het proces kenden ze hen het bedrag van $ 31 miljoen toe, waarvan 16 voor Vanessa en 15 voor haar mede-eiser.

Hoewel niets de pijn van hun verlies zal wegnemen, is dit een enorm herstel van gerechtigheid dat hen hopelijk wat gemoedsrust zal brengen.

Aanbevolen: