Bodies Bodies Bodies Regisseur 'Immediately Knew' Pete Davidson zou in de film moeten zijn

Inhoudsopgave:

Bodies Bodies Bodies Regisseur 'Immediately Knew' Pete Davidson zou in de film moeten zijn
Bodies Bodies Bodies Regisseur 'Immediately Knew' Pete Davidson zou in de film moeten zijn
Anonim

Pete Davidson is misschien vooral bekend om zijn tijd op Saturday Night Live, maar het lijkt erop dat dit gaat veranderen. Zelfs voordat de inwoner van Staten Island zijn vertrek uit SNL bevestigde, was hij bezig met een verscheidenheid aan series en filmprojecten. En terwijl zijn meest gepubliceerde project buiten SNL onlangs de aankomende film Meet Cute met Kaley Cuoco was, speelde Davidson onlangs ook in de komische horror Bodies Bodies Bodies.

En hoewel de komiek misschien niet de meest ervaren filmster is, wist Bodies Bodies Bodies-regisseur Halina Reijn dat Davidson de perfecte acteur zou zijn voor haar tweede speelfilm. En het is niet alleen vanwege zijn komische karbonades.

Halina Reijn wist meteen dat ze Pete Davidson in lichamen wilde hebben Lichamen lichamen

In de film besluit een groep rijke twintigers een spelletje Bodies Bodies Bodies te spelen terwijl ze tijdens een orkaan in een herenhuis verblijven. En dat is wanneer alles vreselijk mis gaat, en dode lichamen beginnen op te duiken. Wat Davidson betreft, hij speelt David, de rijke jongen die de groep host in het afgelegen landhuis van zijn vader, terwijl hij ook tijd doorbrengt met knuffelen met zijn vriendin Emma (Chase Sui Wonders).

Wat deze film betreft, zullen anderen Davidson misschien niet per se beschouwen als de ideale mannelijke hoofdrolspeler in Bodies Bodies Bodies, aangezien hij voornamelijk pure komedie heeft gedaan. Op de een of andere manier had Reijn echter altijd geweten dat hij het in zich had, zozeer zelfs dat ze niet eens zou overwegen dat iemand anders de rol zou spelen.

“Ik wist meteen dat ik Pete voor David wilde hebben”, zei ze zelfs. “Hij is tot nu toe gebruikt als een gekke en erg grappige [man]. Maar hier is hij veel donkerder, en de mannelijke giftigheid van dit alles, dacht ik, was zo'n interessante ruimte voor hem om in te zijn, en hij was er helemaal klaar voor."

Zoals fans mogen verwachten, levert Davidson ook coole improvisaties in deze film, samen met co-ster Rachel Sennott.

“Ze geven deze gouden momenten die we nooit zomaar op de pagina zouden kunnen schrijven”, bevestigde Reijn. Een van de geïmproviseerde regels van Davidson is wanneer David zegt: "Ik zie eruit alsof ik f, dat is de sfeer die ik daar wil uitstralen."

"Dat is Pete's zin die hij improviseerde", bevestigde de regisseur.

Wat de lichamen van de lichamen hebben gezegd over het werken met Pete Davidson

Bodies Bodies Bodies heeft sinds de release veel lovende kritieken gekregen. Ondertussen hebben ook de castgenoten van Davidson achter de schermen niets dan aardige dingen te zeggen over het werken met de SNL-aluin. Sennott zegt bijvoorbeeld dat ze verbaasd was over het optreden van de acteur in de film nadat ze Davidson in het verleden had zien optreden.

“Pete is iemand waar ik met de meeste verwachtingen naar binnen ging omdat er zoveel over hem online is of ik hem heb zien optreden op SNL. Ik was eigenlijk altijd al een fan van zijn komedie', zei de actrice.

“Ik zag hem een van zijn specials opnemen, omdat ze het deden bij Kimmel op NYU en ik ging. Ik heb een Facebook-status van jaren geleden die was als: 'Vanavond zie ik Pete Davidson!'”

Sennott merkte ook op dat Davidson gemakkelijk meer dan alleen zijn komische kant in de film liet zien. "Ik vind hem zo grappig in deze film, maar ik vond ook dat hij echt zo'n geweldige job dramatisch deed en dat maakte veel indruk op me", voegde ze eraan toe.

“En ik denk dat hij echt een serieuze acteur is. Hij was zo gefocust.'

Tegelijkertijd merkte hun co-ster Myha'la Herrold ook op hoe "het een beetje raar is wat de media doen" om Davidson te "lief" omdat hij in niets lijkt op hoe hij in het openbaar wordt geportretteerd.

“Pete is een geweldige tijd; hij is leuk. Eerlijk gezegd denk ik dat het meest bevredigende aan het werken met Pete is dat je dit veel over hem weet via de media, 'legde ze uit.

“Hij is een grappige kerel en hij neemt zichzelf niet al te serieus, maar hij is ook ongelooflijk gevoelig. Hij is aardig, hij is opmerkzaam, hij is respectvol en het was echt een plezier om met hem samen te werken.”

Herrold merkte ook op hoe "super ingehouden" Davidson in het echte leven is en hoeveel hij van trapmuziek houdt.

“Ik herinner me een keer dat ik hem FaceTimede omdat we allemaal bij hem [huis] zouden gaan hangen, en ik kon niet eens horen wat hij tegen me zei, de muziek was zo basachtig,” herinnerde de actrice zich.

"Ik heb een keer bij hem thuis rondgehangen en ik heb letterlijk niet met deze man gepraat omdat de muziek zo hard stond." Ze zei ook dat Davidson "LIEFDE is van muziek met een passie."

Ondertussen kunnen fans, naast Meet Cute, ook uitkijken naar het zien van Davidson in zijn aankomende comedyserie Bupkis. Hij heeft ook een aantal andere films in de maak, waaronder de horrorthriller The Home en de komedie Wizards! met Orlando Bloom en Naomi Scott.

Aanbevolen: