Hoe de dochters van Blake Lively haar carrière hebben verbeterd

Inhoudsopgave:

Hoe de dochters van Blake Lively haar carrière hebben verbeterd
Hoe de dochters van Blake Lively haar carrière hebben verbeterd
Anonim

Blake Lively en Ryan Reynolds zijn een van Hollywood's meest geliefde A-lijstparen. Van hun verbluffende optredens op de rode loper samen - inclusief de tijd dat Blake die Met Gala-jurk droeg - tot hun steun voor elkaars carrièreprestaties tot hun hilarische online trollen, deze twee zijn de belichaming van koppeldoelen.

Het stel is de trotse ouders van drie meisjes en Ryan was naar verluidt doodsbang dat hun derde kind een jongen zou worden! Hoewel ze niet vaak over hun kinderen praten, gaan de meisjes soms met hun ouders mee naar openbare evenementen, zoals toen Ryan zijn ster ontving op de Hollywood Walk of Fame.

Terwijl Blake en Ryan proberen hun kinderen zoveel mogelijk uit de pers te houden, onthulde Blake wel een hartverwarmende bekentenis over haar dochters James, Inez en Betty: ze hebben haar carrière als actrice.

Hoeveel dochters heeft Blake Lively?

Blake Lively deelt drie dochters met haar man Ryan Reynolds. Hun eerste dochter, James, werd geboren in december 2014, in de buurt van het huis van het paar in Bedford, New York. James is naar verluidt vernoemd naar de vader van Ryan, die in 2015 overleed. Hij ontmoette echter zijn kleindochter voordat hij stierf.

De tweede dochter van het paar, Inez, arriveerde in september 2016. Hoewel de inspiratie achter haar naam nooit is bevestigd, betekent de naam zelf "heilig" of "kuis". Het is ook een variatie op de meer algemene naam Agnes.

In 2019 verwelkomden Ryan Reynolds en Blake Lively hun derde dochter Betty. Het paar hield haar naam een tijdje voor zichzelf nadat ze geboren was, totdat Taylor Swift haar naam schijnbaar onthulde in haar 2020-nummer 'Betty'.

Blake legde later uit dat de naam Betty was geïnspireerd door haar vader, omdat het een naam was die veel voorkwam in zijn familie.

"Mijn vaders naam was Ernest Brown Jr., maar hij stond bekend als Ernie Lively", vertelde Blake (via Us Weekly). "Hij gaf zijn achternaam op toen hij met mijn moeder trouwde, [Elaine Lively], en elk succes dat hij of ik hebben gehad, is geweest in een naam die niet van hem is." Later voegde ze eraan toe: "Betty was zijn moeder en de naam van zijn zus."

Hoe hebben de dochters van Blake haar carrière verbeterd?

Hoewel het hebben van kinderen er soms toe kan leiden dat iemand zijn carrière in de wacht zet en zich op het ouderschap concentreert, is Blake Lively onvermurwbaar dat het hebben van haar dochters haar carrière op de lange termijn daadwerkelijk heeft verbeterd. Hoe? Door haar het vertrouwen te geven om te schitteren.

"Door kinderen voor mij te krijgen, voelde ik me zoveel meer in mijn vel", deelde de Gossip Girl-acteur (via E! News). "Ik voelde me nooit meer mezelf of op mijn gemak in mijn eigen lichaam of meer zelfvertrouwen - om niet te zeggen dat er niet een hele reeks onzekerheden op me afkomen, een miljoen keer per dag, maar ik voel me gewoon ongelooflijk gesetteld."

Blake legde verder uit "dat opgroeien, kinderen krijgen, al die dingen me het gevoel gaven dat ik alleen dingen wil doen waar ik echt zinvolle samenwerkingen kan hebben en auteurschap kan hebben", eraan toevoegend dat ze "nooit professioneel gelukkiger geweest."

Toen haar kinderen haar lieten zien hoe bevredigend het was om auteurschap te hebben en haar tijd alleen aan belangrijke dingen te besteden, begon ze selectief te zijn over de acteerprojecten die ze op zich nam.

“Ik ben gewoon veel te nieuwsgierig en betrokken en nieuwsgierig en actief om gelukkig te zijn door alleen maar te zeggen: 'Zet me ergens neer en ik zal gewoon staan en zeggen wat je wilt en de kleding dragen die je wilt. Dus zelfs in mijn professionele carrière zag ik dat ik me steeds minder voldaan voelde toen ik niet ook auteurschap kon hebben."

Ten slotte onthulde Blake dat haar kinderen en echtgenoot altijd in de voorhoede van haar geest staan als ze aan het werk is, wat dan de uitkomst beïnvloedt.

"Familie ligt aan de basis van alles wat ik doe en het ligt ook aan de basis van alles wat ik creëer. Dus wanneer ik iets creëer, creëer ik iets met familie in gedachten, want dat is gewoon hoe ik leef."

Hoe is de relatie tussen Blake Lively en Ryan Reynolds?

De twee ontmoetten elkaar oorspronkelijk op de set van hun film Green Lantern, maar in die tijd hadden ze allebei een andere relatie: Blake met Gossip Girl co-ster Penn Badgley en Ryan met toenmalige vrouw Scarlett Johansson.

Beiden beëindigden hun relatie in 2010 en zijn vermoedelijk eind 2011 begonnen met daten. Ze trouwden in september 2012. Later in augustus 2014 vertelde Blake over haar relatie met Ryan:

“Alles wat we in het leven doen, doen we samen”, onthulde ze. "Ik mag mijn leven delen met de persoon die hij is geworden, en van daaruit kunnen we groeien."

Het paar is ook bekend om elkaar hilarisch online te trollen.

Blake Lively en Ryan Reynolds zijn een van Hollywood's meer privékoppels, maar fans hebben uit hun openbare interacties, in het leven en op sociale media, geleerd dat hun relatie gebaseerd is op liefde, vriendschap, steun en veel humor.

Aanbevolen: