8 Shows die na uitzending zijn bewerkt

Inhoudsopgave:

8 Shows die na uitzending zijn bewerkt
8 Shows die na uitzending zijn bewerkt
Anonim

De televisiewereld wordt elk jaar wilder. Dingen die voorheen onaanvaardbaar werden geacht, zijn nu op het scherm verschenen, maar tegelijkertijd worden onderwerpen die in het verleden als goed werden beschouwd, nu als ongepast of ongevoelig beschouwd. Bepaalde afleveringen zijn niet goed gegaan na uitzending, wat heeft geleid tot enkele last-minute bewerkingen in toekomstige herhalingen. Deze 8 shows zijn samengevoegd in een nieuwe configuratie nadat ze voor het eerst aan het publiek waren verschenen.

8 The Simpsons namen een live wending

The Simpsons staat niet bepaald bekend om zijn terughoudendheid als het gaat om duistere en politieke referenties. De blijvende comedyserie met een aantal beroemde gaststerren stapten uit hun comfortzone in het 17e seizoen toen de aflevering "Homer Simpson, This is Your Wife" begon met een live-action remake van de openingsscène. De remake verscheen in de originele Fox-uitzending, maar is sindsdien vervangen in herhalingen en op Disney+ om onbekende redenen (hoewel sommigen speculeren dat dit te wijten was aan Sky TV's productie van de originele run).

7 13 redenen waarom het te ver ging

Er was veel controverse rond de eerste serie van 13 Reasons Why, omdat sommigen geloofden dat de show het idee van zelfmoord verheerlijkte. Ondanks het succes van de show, ondanks alle controverse, kwam de enige scène die het publiek niet op prijs stelde in de vorm van getuige zijn van Hannah's zelfmoord op het scherm. Voorafgaand aan de release van seizoen drie, besloot Netflix om de scène naar voren te halen, in plaats daarvan naar de ontdekking van haar lichaam te laten gaan in plaats van getuige te zijn van de daad zelf.

6 Dokter die wat duisternis zag

BBC's Doctor Who staat niet altijd bekend om zijn lichtere tonen. De serie heeft keer op keer strijd, tragedie en verlies gekend door de reeks van 13 artsen en talloze metgezellen, maar voor het grootste deel hebben fans het prima gevonden. Een dergelijk moment dat niet zo algemeen werd ontvangen, vond plaats met de 4th Doctor als onderdeel van een plot waarin de Doctor verdronk in een meer. De conservatieve activiste Mary Whitehouse voerde aan dat de scène te hard was voor kinderen en de BBC gaf uiteindelijk toe om het frame van het onbeweeglijke lichaam van de dokter onder water te verwijderen en ging zelfs zo ver dat ze de mastertape opnieuw bewerkte.

5 Animaniacs lieten een slepend nummer achter

Ondanks dat het een tekenfilm voor kinderen is, heeft Animaniacs het volwassen publiek op sommige momenten een beetje te hard laten lachen. Gewoonlijk werkt de wereld van verborgen grappen voor volwassenen in inhoud voor kinderen goed genoeg - volwassenen moeten ook een goede tijd hebben om te kijken, toch? De grap ging echter een beetje te ver toen de opknapbeurt van de serie een telefoonnummer op het scherm liet zien in de hoop dat buitenaardse wezens contact zouden opnemen met de personages. Nieuwsgierige fans belden het nummer zelf en waren geschokt toen ze ontdekten dat het leidde tot een heel echte telefoonlijn. PR kreeg een grote hit en Hulu trok de aflevering terug om ervoor te zorgen dat de tekst in zijn geheel werd verwijderd.

4 Het kantoor hing zichzelf op om te drogen

Nog een klassieke show die niet echt bang was om de grenzen te verleggen, The Office stond bekend om wat ruwere grappen in kleur tijdens de run. Hoewel de meeste humor van Michael Scott ineenkrimpend was, ging het over het algemeen door het groene licht. Eén koude opening ging echter te ver. Seizoen 6 bevatte een Halloween-scène waarin Michael Scott doet alsof hij zichzelf ophangt om kinderen bang te maken voordat hij weer tot leven springt. NBC besloot dat de grap te ver ging en verwijderde de openheid van alle herhalingen en dvd-kopieën, en liet het in de lucht totdat er recente streamingversies verschenen.

3 Vreemde dingen hebben een stel vertroeteld

Stranger Things zag wat chaos bij de release van seizoen 4 toen fans een continuïteitsfout opmerkten met Will's verjaardag. Hoewel de Duffer Brothers de details niet hadden gezien, zeiden ze dat ze het zouden noteren en uitwerken zoals ze in het verleden met andere delen hadden gedaan. Fans waren geschokt toen ze hoorden dat de show na de release was bewerkt en hoewel de schrijvers hebben verklaard dat ze geen wijzigingen hebben aangebracht, hebben fans gemerkt dat de eerste seizoenen enige verandering vertonen in een belangrijke Nancy en Jonathon-scène. Terwijl Jonathon eerder foto's van een zich uitkledende Nancy van een afstand liet zien, snijdt de nieuwe bewerking na een foto van haar die gewoon uit het raam kijkt om fans te verminderen die denken dat hun latere relatie 'griezelig' is.

2 NBC riep op tot een aantal wijzigingen

In 2020 heeft NBC een aantal van hun shows bewerkt om blackface uit enkele van hun topseries te verwijderen. Afleveringen van The Office, 30 Rock en Scrubs werden bewerkt en in sommige gevallen zelfs uit de line-up gehaald vanwege de racistisch beledigende kijkgag. De afleveringen zijn afkomstig van herhalingen en streamingdiensten, en deden zelfs een stap verder om alle toekomstige productie op dvd's, Blu-ray en 4K-edities die worden verkocht, te veranderen.

1 Vrij vreemde ouders gecensureerd wegens gevoeligheid

Fairly Odd Parents is geen show die in je opkomt voor het censureren van inhoud voor volwassenen, omdat de show over het algemeen nogal PG is. In 2004 censureerde de show het nummer "Vicky Free Summer" echter volledig na de aardbeving en tsunami in de Indische Oceaan. De scène van het nummer beeldde een tsunami uit en de omroepen waren van mening dat het uitzenden van het nummer ongevoelig was voor de situatie.

Aanbevolen: