Dit is wat fans echt willen dat Dwayne Johnson daarna doet

Inhoudsopgave:

Dit is wat fans echt willen dat Dwayne Johnson daarna doet
Dit is wat fans echt willen dat Dwayne Johnson daarna doet
Anonim

Geen enkele zichzelf respecterende fan van Dwayne Johnson zou zeggen dat er iets mis is met zijn carrière. Hij heeft naam gemaakt (en zag er de hele tijd totaal geript uit), heeft zijn gezin grootgebracht en heeft nooit een project aangenomen dat zijn goede reputatie schaadde (zelfs als hij slechteriken speelde).

Toch hebben fans een specifiek optreden dat ze Dwayne graag zouden zien aanpakken, en het is anders dan alles wat hij eerder heeft gedaan.

Fans zijn niet blij met het acteer-cv van Dwayne

Fans hebben al geklaagd dat het acteer-cv van Dwayne Johnson enkele problemen vertoont. Ze beweren dat hij gewoon te productief is en zowat elke film aanneemt die hem wil inhuren. In plaats van rollen te accepteren die hem zullen helpen zijn ware talenten te laten zien, zegt Dwayne, zegt Dwayne dat hij makkelijke optredens grijpt die mensen aan het lachen maken en zich goed voelen.

Het punt is, dat is niet wat zijn fans willen.

Fans willen dat Dwayne Johnson serieus wordt

Hoewel niemand zou beweren dat zijn lyrische uitvoering in 'Moana' niet geweldig was, denken fans dat The Rock veel meer is dan het uiten van geanimeerde personages of zichzelf letterlijk zwart maken vanwege de intense hoeveelheid fysieke inspanning een scène vereist.

Het commentaar van Fans is natuurlijk niet zonder kritiek, en ze suggereren dat het acteer-cv van Dwayne tot nu toe vol stond met 'zielloze generieke blockbusters'. Dat is echter geen negatieve recensie van de acteur zelf.

Fans willen echt dat Dwayne Johnson zijn "echte aanwezigheid op het scherm" verbetert en stopt met het maken van "flauwe onavontuurlijke keuzes".

Hoe zou een door fans geselecteerde film met Dwayne The Rock Johnson eruitzien?

Welke rol zou het beste werken voor Dwayne Johnson?

Fans willen dat Dwayne een rol op zich neemt die echt acteren vereist, in plaats van wat ze zeggen dat zijn MO is: de belichaming van een Marvel-personage.

Zelfs fans die van Dwayne's films houden, zeggen dat hij "praktisch lijkt alsof Marvel in een mens is gedistilleerd" omdat hij "onbereikbaar knap en fysiek fit" is en "hetzelfde charmante maar in wezen saaie karakter" speelt.

Ze willen dat hij een rol speelt die een "sterke, dramatische prestatie" biedt -- en een die niet afhankelijk is van zijn spieren om het voor elkaar te krijgen.

Waarom neemt Dwayne Johnson geen serieuzere rollen op zich?

Hij heeft tot nu toe schijnbaar gekozen voor feelgood- en low-entry-films, maar fans zeggen dat er een reden kan zijn waarom Dwayne wegblijft van serieuzere optredens. In wezen vergelijken ze hem met Sylvester Stallone, die, toen hij eenmaal een rol met meer diepgang koos, min of meer de gunst verloor in Hollywood.

Dat komt omdat toen mensen de acteur begonnen te zien "als een persoon en niet als een onoverwinnelijke robot", het hun eerder opgebouwde perceptie van hem verpestte. Fans denken dat Johnson weet dat hij een "type" in film heeft, en dat hij er tevreden mee is om het vol te houden, zodat hij een uitblinker kan blijven in Hollywood.

Aanbevolen: