Dit detail deed fans nadenken over hun oordeel over afwezige vader Owen Wilson

Inhoudsopgave:

Dit detail deed fans nadenken over hun oordeel over afwezige vader Owen Wilson
Dit detail deed fans nadenken over hun oordeel over afwezige vader Owen Wilson
Anonim

Natuurlijk, Owen Wilson is een Hollywood-nietje en fans hebben door de jaren heen geleerd van zijn eigenzinnigheid te houden. Maar toen de controverses over het vaderschap van Owen onlangs aan het licht kwamen, waren de meeste toeschouwers minder dan vergevingsgezind over zijn 'alleenstaande vader'-status.

Fans zullen zich herinneren dat Owen drie kinderen heeft, elk met een andere moeder, en dat zijn meest recente kind nog een peuter is. Maar tot ongenoegen van de fans lijkt Owen een beetje een slappe vader te zijn als het om zijn derde kind gaat.

Het punt is dat fans die meer weten over Owens achtergrond zich realiseren dat er een handvol redenen kan zijn waarom hij niet zo betrokken is bij zijn dochter als bij zijn zonen.

Wie is de dochter van Owen Wilson?

Owen Wilson's jongste kind is een dochter geboren in 2018 van zijn ex Varunie. Dit is het veelbesproken kind dat volgens bronnen Owen niet wilde erkennen. En toch beta alt hij nu een flink bedrag aan kinderbijslag, en het lijkt erop dat het vaderschap van het kleine meisje is bevestigd.

Het vreemde voor fans is dat Owen, ondanks dat hij geen relatie had met een van de moeders van zijn oudere kinderen, een band had met zijn twee zonen. De hele reden waarom zijn beweringen dat hij een "alleenstaande vader" was, lachwekkend waren, is dat Wilson zijn dochter niet eens heeft ontmoet, die wordt opgevoed door een alleenstaande moeder.

Robert en Finn, Owens oudere kinderen, zijn vaak met hem op de foto geweest, en hij lijkt op goede voet te staan met hun moeders. Dat is echter niet de reden waarom fans Owen vergeven voor het missen van het leven van zijn dochter.

Heeft Owen een reden om een afwezige vader te zijn?

Meer toegewijde fans van Owen Wilson herinneren zich dat de acteur in 2007 te maken had met enkele intense persoonlijke problemen. Na een bijzonder uitdagende tijd trok Wilson zich terug uit een rol in 'Tropic Thunder' en Matthew McConaughey stapte in.

Maar nadat de publieke belangstelling voor Wilsons leven toenam, had hij blijkbaar spijt van het feit dat de details van zijn problemen bekend werden gemaakt. Zowel voor als na die tijd hield Owen de lippen stijf op elkaar over zijn persoonlijke leven.

Rond de tijd dat Owens dochter werd geboren, bespraken fans zijn problemen uit het verleden, en hun gedachten suggereren dat er enige sympathie voor de acteur zou kunnen zijn voor zijn gebrek aan betrokkenheid bij het leven van de kleine Lyla.

Ten eerste kunnen problemen met de geestelijke gezondheid mensen op verschillende manieren beïnvloeden. Hoewel niet iedereen met een geestelijke gezondheidsuitdaging er uiteindelijk toe komt hun kinderen niet op te voeden, is het een feit dat sommigen het moeilijk zullen hebben.

Maar fans bespraken ook anekdotes over het herstel van Owen, waaronder het feit dat zijn huis werd bewaakt door paparazzi, en een levering die voor zijn huis bestemd was, werd gevolgd door fotografen (en twee vervalsingen hielpen hen van het pad af te drijven).

Met zoveel interesse in zijn persoonlijke leven, had Owen misschien gelijk om voorzichtig te zijn met het accepteren van het vaderschap van zijn baby zonder bewijs. Hoewel er ruimte is voor verbetering, lijken fans te denken dat Owen misschien wat speling heeft.

Aanbevolen: