Millie Bobby Brown heeft zojuist haar grootste salaris tot nu toe gescoord terwijl ze verdergaat met vreemdere dingen

Inhoudsopgave:

Millie Bobby Brown heeft zojuist haar grootste salaris tot nu toe gescoord terwijl ze verdergaat met vreemdere dingen
Millie Bobby Brown heeft zojuist haar grootste salaris tot nu toe gescoord terwijl ze verdergaat met vreemdere dingen
Anonim

Millie Bobby Brown is een onstuitbare kracht sinds ze beroemd werd nadat ze werd gecast in de populaire Netflix-serie Stranger Things. Sindsdien heeft de actrice verschillende andere spraakmakende projecten geboekt, de hoofdrol als Henry Cavill's zus in de Netflix-film Enola Holmes en ook de cast van de Godzilla-franchise.

En met het einde van Stranger Things na seizoen 5, is Brown zeker bezig geweest met het nastreven van verschillende andere rollen. Tegelijkertijd kwam er ook net naar buiten dat de Engelse actrice zojuist haar grootste salaris tot nu toe heeft gekregen, en het is veel meer dan ze ooit is betaald voor het spelen van Elf gedurende de vier seizoenen van de show.

Long Before Stranger Things Seizoen 4, Millie Bobby Brown kreeg een verhoging

Toen Brown voor het eerst tekende bij Stranger Things, was ze meestal een onbekend talent, ze speelde alleen in de Britse serie Intruders en enkele gastoptredens in Grey's Anatomy, Modern Family en NCIS. En dus kregen Brown en haar mede-jonge castgenoten voor Stranger Things seizoen 1 naar verluidt slechts een bescheiden $ 30.000 per aflevering.

Maar toen explodeerde de show in populariteit, wat Brown aanvankelijk verraste. “Iedereen had zoiets van, ‘De show is echt goed’ en ik had zoiets van, ‘Oké,’ alsof ik niet weet waar je het over hebt, dit is maar een kleine show in Atlanta, Georgia. En drie dagen later veranderde mijn hele leven, 'legde de actrice uit.

Nu de show een enorme hit werd, ontving de cast ook enorme salarisverhogingen voor seizoen 3 (ze ontvingen ook enorme bonussen voorafgaand aan seizoen 2). En met veel van de jonge sterren van de show die naar verluidt $ 200.000 per aflevering kregen, zou Brown, die naar voren kwam als de doorbraakster, een veel grotere verhoging ontvangen, waardoor ze net onder haar meer gevestigde co-sterren, Winona Ryder en David Harbour, kwam.

En hoewel Brown misschien gekscherend de makers van Stranger Things, Matt en Ross Duffer, heeft gevraagd om enkele sterfgevallen van personages in het laatste seizoen van de show te laten zien, lijkt het erop dat de actrice in orde is met wat er daarna gebeurt.

“Omdat de Duffers altijd alles hebben gedaan wat ik wilde voor Elf, laat ik het aan hen over. Ik weet dat het een heel saai antwoord is, maar ik denk er niet over na', zei Brown in een recent interview. "Zodra ik op de set kom, vertellen ze me wat ik aan het doen ben, en dat is het."

Millie Bobby Brown verdient 10 miljoen dollar voor het vervolg op Enola Holmes

Naast Stranger Things heeft Brown ook met Netflix gewerkt aan de film Enola Holmes, waarin de actrice het titulaire personage speelt dat ook het kleine zusje is van Sherlock Holmes (Cavill). Anders dan in hitseries is Brown vanaf het begin meer bij de film betrokken.

Het blijkt dat de actrice gefascineerd is door het personage sinds ze het las toen ze jonger was. En toen ze wat ouder werd, besloot Brown dat het tijd was om het verhaal aan te passen voor het grote scherm.

Op een dag zei ik tegen mijn vader: 'Ik denk echt dat we deze film moeten maken.' Hij zei oké, en hij ging op zoek naar een studio. We zijn een samenwerking aangegaan met Legendary omdat ik met hen aan Godzilla had gewerkt, 'legde Brown uit.

“Ze waardeerden mijn stem altijd, ze waardeerden het, waar ik altijd van hield. Ik wist dat dit iets was waar ik echt met hen over kon praten, en ik voelde me op mijn gemak bij het werken met hen, vanwege mijn eerdere relatie.” Van daaruit stelden ze de cast en crew van de film samen.

Ondertussen was Brown er toen ook behoorlijk van overtuigd dat er gewoon een vervolg moest komen. “Er is meer van het verhaal te vertellen. Het verhaal is nog niet afgelopen. Ze is niet volwassen, er is geen conclusie", merkte de actrice op. "Ik denk dat ze voor altijd iemand zal zijn die altijd evolueert, maar er is zeker meer om op het scherm te laten zien."

Netflix heeft Enola Holmes 2 officieel aangekondigd in 2021, waarbij zowel Brown, Cavill als Helena Bonham Carter (die hun moeder speelt) hun rol zullen hernemen. In het vervolg op de hit van 2020 zal Enola van Brown haar eerste zaak als rechercheur op zich nemen.

Tegelijkertijd werd onlangs ook onthuld dat Brown een indrukwekkende $ 10 miljoen zal ontvangen voor haar werk op het scherm in deze film. Omdat de actrice echter ook als producer fungeert, is het mogelijk dat Brown veel meer zal verzamelen als alles is gezegd en gedaan.

Netflix heeft nog geen echte releasedatum voor Enola Holmes 2 aangekondigd, hoewel de streamer heeft gezegd dat de film ergens in 2022 uitkomt. Ondertussen kunnen fans Brown ook in verschillende andere aankomende films verwachten.

Deze omvatten de verfilming van The Electric State van Joe en Anthony Russo, waarin ook de actrice samen met Chris Pratt te zien zal zijn.

Aanbevolen: