Wat Kate Bosworth echt dacht over haar Blue Crush-co-sterren

Inhoudsopgave:

Wat Kate Bosworth echt dacht over haar Blue Crush-co-sterren
Wat Kate Bosworth echt dacht over haar Blue Crush-co-sterren
Anonim

Blue Crush heeft het leven van Kate Bosworth veranderd. Ze was pas 18 toen ze werd gecast in de surffilm uit 2003. Hoewel het niet de grootste film van het jaar was, was het zeker winstgevend en lanceerde het de carrières van veel van zijn sterren, waaronder Michelle Rodriguez.

Maar iedereen die iets over Hollywood weet, is zich er meer dan van bewust dat sets die meerdere carrières tegelijk lanceren, broedplaatsen kunnen zijn voor machtsstrijd, drama en pesten. Maar was dat het geval op de set van Blue Crush?

In een interview met Vulture onthulde Kate wat ze echt vond van de vrouwen en mannen met wie ze tijd moest doorbrengen tijdens het maken van de film.

Kate Bosworth's relatie met Michelle Rodriguez en Sanoe Lake

Veel Fast and Furious-fans vergeten misschien dat Michelle Rodriguez in Blue Crush speelde. De film was immers relatief klein in vergelijking met haar andere werken. Maar Michelle's bijdrage aan het succes van Blue Crush is onmetelijk. Een groot deel van het complot viel op de schouders van de drie belangrijkste vrouwen en hun authentieke connectie.

"Michelle, Sanoe [Lake] en ik woonden samen in een huis in Sunset Beach, dus onze vriendschap [in de film] is slechts een verlengstuk van ons dagelijks leven", legde Kate Bosworth uit in haar interview met Vulture.

"Natuurlijk was het erg gescript, maar er zijn veel momenten waarop we gewoon aan het rommelen waren. Ik at zoveel calorieën - Michelle zou thuiskomen van rondhangen in Honolulu, en ik zou wakker worden in de midden in de nacht, en ze zou bij me binnenlopen terwijl ze deze enorme slakom met ijs at."

Kate zei verder dat hun relatie zoveel dieper ging dan het plezier dat ze hadden.

"We waren allemaal net zussen, en zo voelen we ons nog steeds. Het was echt zo'n levensveranderende ervaring waarbij wanneer we elkaar zien, het is alsof we herenigd worden met familie. We zijn heel verschillende mensen, maar we zeiden altijd dat we de perfecte punten van een driehoek zijn."

Kate Bosworth's relatie met Matt Davis

Er is zoveel dat werkt over de personages van Kate Bosworth en Matt Davis in Blue Crush. Hun dynamiek is gemakkelijk een van de hoogtepunten van de film.

"[Mijn relatie met Matt] was zo natuurlijk, zo gemakkelijk, maar ook een beetje onhandig op de manieren die nodig waren, " gaf Kate toe.

Hoewel velen geloven dat de dynamiek tussen de drie vrouwen de belangrijkste relatie is in Blue Crush, beweerde Kate dat de connectie tussen Anne Maire en Matt haar doorgaande lijn was.

"Als ik eerlijk ben, heb ik het gevoel dat het liefdesverhaal van de film echt de vriendschap is. Achteraf realiseerde ik me hoe belangrijk en eerlijk de liefde tussen ons was. Die hartslag in de film, denk ik, is wat zoveel jonge vrouwen ontroerde. Het was de inspiratie om eropuit te gaan en je dromen te vervullen, maar het was ook een echt liefdesverhaal over vriendschap waarvan ik denk dat het net zo belangrijk is en zo diep resoneert."

Kate Bosworth over het filmen van de grappigste scène in Blue Crush

Hoewel het filmen van alle surfscènes de grootste uitdaging was voor Kate tijdens het maken van Blue Crush, bleek het grappigste moment ook moeilijk. Dit is natuurlijk de scène waarin haar personage als dienstmeisje werkt en een paar voetballers moet leren hoe ze op de juiste manier van een profylactisch middel kunnen afkomen.

"Het cndom-gedeelte, ik herinner me dat ik dat vrij snel fotografeerde, eigenlijk, maar het gedeelte dat behoorlijk brutaal was voor Michelle, Sanoe en mij was het opruimen voorafgaand aan die scène in de suite, " gaf Kate toe.

"We hebben er niets van gerepeteerd omdat [co-schrijver en regisseur] John [Stockwell] veel handheld deed, zodat we echt de ruimte hadden en echt authentiek konden zijn terwijl ze ons volgden. Er was een fly-on-the-wall-stijl waardoor je echt bij de personages kon zijn. We hadden er doorheen gelopen, maar het was super los, en we wisten niets dat in die suite zou zijn."

Dus toen Kate en haar co-sterren de scène opnamen, waren ze volkomen verrast door wat ze in de kamer aantroffen.

"Ik weet zeker dat [John] de eerste take heeft gebruikt. Sanoe was zo grappig en puur in haar reacties, en ik herinner me gewoon dat ze alle grove dingen ontdekte die John door de kamer had geplaatst. Als je zou kijken die film terug en echt naar die scène kijken, ik weet zeker dat je me vaak op het punt van lachen kon zien omdat haar reacties zo grappig waren. Ze was nog nooit in een film geweest, dus dat was ze niet echt onderscheid maken tussen dingen die niet echt zijn en echt zijn."

Aanbevolen: