De cast van 'Southern Charm' gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van 'Southern Charm' gerangschikt op nettowaarde
De cast van 'Southern Charm' gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Southern Charm is een van de meest succesvolle reality-tv-shows van het Bravo-netwerk geworden, en het heeft de cast van de show ook grotendeels geholpen om bank te maken. Hoewel de meeste castgenoten in de show socialites zijn uit Charleston, South Carolina, die van oud geld komen, kunnen enkelen van hen de show grotendeels bedanken voor het feit dat ze hen rijker hebben gemaakt dan ze ooit hadden gedacht.

Wie zijn de rijkste sterren van Southern Charm? Het is misschien gemakkelijk om te ontleden wie de eerste plaats inneemt vanwege 'geërfd' geld, maar welke castleden hebben dankzij de show hun weg naar de top bereikt? Ontdek hieronder hoeveel elke castpartner echt waard is en wie de rijkste van allemaal is.

Bijgewerkt op 31 augustus 2022: Sinds de oorspronkelijke publicatie van dit artikel vorig jaar, hebben sommige acteurs een groei in hun vermogen ervaren. Madison LeCroy verdiende $ 25.000, waardoor ze een boost kreeg van $ 1,25 naar $ 1,5 miljoen. Leva Bonaparte voegde een extra $ 6.000 toe aan haar vorige vermogen van $ 3 miljoen. De meest indrukwekkende groei gaat echter naar Patricia Altschul. Vorig jaar had ze een nettowaarde van $ 20 miljoen, maar dit jaar werd het geschat op $ 50 miljoen.

10 Craig Conover is ongeveer $400, 000 waard

Volgens Radar Online verdient elk castlid van Southern Charm $ 25.000 per aflevering, wat veel van de sterren heeft geholpen om hun eigen carrière te beginnen, zoals Craig Conover.

Conover vond zijn ware passie in naaien, en fans hebben gezien hoe hij in de show zijn kussenlijn begon, die een grote vlucht nam en hem veel geld opleverde. Ook al is hij in 2018 eindelijk geslaagd voor zijn Bar-examen, hij heeft al zijn aandacht gericht op zijn kussenlijn, Sewing Down South genaamd, en hij is zelfs te zien geweest op HSN. Conover heeft een nettowaarde van $400.000.

9 Kathryn Dennis heeft een nettowaarde van $800, 000

Kathryn Dennis is sinds seizoen één te zien in de realityshow en heeft sindsdien veel geld verdiend. De ster heeft een nettowaarde van $ 800.000, wat voor sommige fans misschien verrassend is, omdat ze alleen in een warenhuis in Charleston is gezien om een inkomen te verdienen.

Volgens Slice lijkt het erop dat de moeder van twee veel deals heeft met merken voor sociale media, wat haar ook helpt meer geld te verdienen. Het is ook goed om op te merken dat elk castlid dat ermee instemt om op de reünie van de show te komen, een bonus van $ 60.000 verdient. Dennis is op alle reünieshows verschenen sinds de uitzending in 2014.

8 Austen Kroll heeft een nettowaarde van $ 1 miljoen

Austen Kroll's vermogen is bedrieglijk omdat hij uit een welgestelde familie komt. Zijn vader werkte voor de FBI en zijn moeder was in de softwareverkoop, en zijn beide ouders hebben ook een tweede huis voor de kust van Charleston.

Fans zagen echter hoe Kroll zijn eigen ambachtelijke bierbedrijf startte, Kings Calling Brewing Co., die in 2019 werd gelanceerd. Hoewel hij het promoot, is het nog niet bekend hoeveel zijn bedrijf waard is. Hij verdient ook geld met elke aflevering van de show, en hij is een castlid sinds seizoen vier. Hopelijk wordt zijn nieuwe ambachtelijke bier een grote hit in de stad en elders.

7 Madison LeCroy is $1,5 miljoen waard

Volgens Distractify is Madison LeCroy een van de meest gewilde haarstylisten in Charleston, South Carolina, en ze heeft zeker veel meer klanten verdiend na haar optreden in de realityshow.

Haar vermogen is naar verluidt maar liefst $ 1,5 miljoen, en volgens Bustle bezit LeCroy haar eigen salon in de zuidelijke stad genaamd Blush & Brushes, en castmate Patricia Altschul heeft haar blijkbaar onder haar hoede genomen om haar gelijk te maken succesvoller.

6 Cameran Eubanks heeft een nettowaarde van $1,5 miljoen

Cameron Eubanks was een groot deel van Southern Charm en was echt een van de weinige castgenoten die een echte baan had. Eubanks werkte als makelaar in de show, maar haar vermogen van $ 1,5 miljoen zou afkomstig kunnen zijn van haar andere werk in entertainment.

Eubanks verscheen op The Real World, Real World/Road Rules Challenges en presenteerde Girls Gone Wild-segmenten. Ze is ook getrouwd met een arts genaamd Jason. De realityster nam afscheid van de show nadat geruchten de ronde deden dat haar man haar had bedrogen.

5 Whitney Sudler-Smith's netto waarde is $2 miljoen

Whitney Sudler-Smith heeft tot 2016 achter de schermen gewerkt als uitvoerend producent van Southern Charm en is tot nu toe elk seizoen in de show geweest. Volgens Slice werkte Whitney ook achter de schermen van Southern Charm: New Orleans, maar zijn forse nettowaarde van $ 2 miljoen komt niet alleen van zijn werk aan de show.

Sudler-Smith is een castlid dat van oud geld afkomt. Zijn moeder, Patricia Altschul, die ook op Southern Charm zit, trouwde met Arthur Altschul, Wall Street-magnaat.

4 Leva Bonaparte heeft een nettowaarde van $3,6 miljoen

Leva Bonaparte sloot zich aan bij de cast van Southern Charm voor het laatste seizoen en werd de eerste gekleurde persoon die in de show werd gegoten. Bonaparte en haar man, Lamar Bonaparte, zijn op zichzelf al rijk en bezitten verschillende high-end restaurants, bars en lounges.

Haar optreden in de show wordt nu toegevoegd aan het vermogen van $ 3,6 miljoen dat ze deelt met haar man. Het echtpaar is ook eigenaar van Republic Development Management Group en de zuidelijke restaurants, Republic Garden & Lounge, en Bourbon en Bubbles.

3 Shep Rose's netto waarde is momenteel $4 miljoen

Shep Rose was de ultieme vrijgezel en playboy van de show, die niet echt iets voor hem leek te hebben en geen vaste baan had. Net als zijn andere castgenoten kwam Shep uit een rijke familie, waarbij zijn ouders zich vestigden in een exclusief deel van South Carolina dat bekend staat als Hilton Head Island.

Gedurende de hele show heeft Shep nooit echt gewerkt, maar Slice meldde dat de realityster heeft geïnvesteerd in bars en onroerend goed. Zijn vermogen komt uit op $ 4 miljoen.

2 Thomas Ravenel heeft een nettowaarde van $6 miljoen

Thomas Ravenel heeft voor veel controverse gezorgd over Southern Charm, maar hij werd na seizoen vijf afgetrapt toen hij werd gearresteerd voor mishandeling en mishandeling in de tweede graad. Hoewel de show de populariteit van Ravenel zeker een boost gaf en hem wat extra geld opleverde, heeft de in ongenade gevallen politicus oud geld.

Volgens Bustle heeft Ravenel een nettowaarde van $ 6 miljoen. Zijn vader is Arthur Ravenel Jr., die een Republikeinse senator en congreslid was, en hij is ook 'een afstammeling van de achtste generatie van Franse Hugenoten'.

1 Patricia Altschul is de rijkste met $50 miljoen

Veruit het rijkste castlid van Southern Charm is Patricia Altschul, die een nettowaarde van $ 50 miljoen heeft, volgens Celebrity Net Worth. Altschul was getrouwd met wijlen Arthur Altschul, die partner was bij Goldman Sachs Group. Het echtpaar stond bekend als socialites uit New York City.

Patricia weet het een en ander over zakendoen en geeft haar vrienden als Craig Conover en Madison LeCroy brutaal advies om succesvol te worden. En naast de extra inkomsten uit de show, lanceerde ze haar eigen huisdecoratielijn en publiceerde ze een boek met de titel The Art of Southern Charm.

Aanbevolen: